Veți dori să vă încărcați echipamentul tot timpul

Recomandări cheie

  • Încărcătorul Acefast Z4 PD218W GaN oferă o estetică futuristă cu o față transparentă din plastic și un ecran LCD.
  • Vă permite să reglați manual modurile de alimentare și să limitați ieșirea fiecărui port, oferindu-vă control asupra prioritizării dispozitivului.
  • Încărcătorul poate alimenta până la patru dispozitive simultan, cu trei porturi USB-C și un port USB-A, dar eficiența este puțin mai mică decât cea a altor încărcătoare mai mici.

Deși Acefast nu este la fel de popular ca alte mărci, ele fac încă încărcătoare de înaltă calitate pe care le poți folosi în siguranță acasă. Pentru a ieși în evidență pe o piață a încărcătoarelor USB deja aglomerată, stația de alimentare desktop Acefast Z4 PD218W GaN are un design unic, un panou de informații LCD frontal și o nouă modalitate de a gestiona încărcarea rapidă între dispozitive.

Încărcător Acefast Z4 PD218W GaN

Încărcătorul Acefast Z4 PD218W GaN este un încărcător elegant și rapid pe care îl puteți plasa pe birou. Poate găzdui până la patru dispozitive simultan, permițându-vă să vă încărcați rapid echipamentul.

Marca Acefast

Intrare AC 110-240V

Putere de iesire 218W

Culoare Gri

Cablu inclus 5ft

Porturi de încărcare 3x USB-C, 1x USB-A

Greutate 525 g

Dimensiune 102 x 94 x 45mm

Temperatura de funcționare -20 până la 40 grade C

Caracteristici inteligente Ecran LCD de 1,33 inchi

Model Z4 PD218W

Pro

  • Vine cu un ecran de stare LCD
  • Moduri de putere modificabile
  • Încarcă până la patru dispozitive simultan

Contra

  • Eficiența energetică este puțin mai mică decât concurenții

O estetică futuristă pe biroul tău

Jowi Morales / MakeUseOf

Încărcătorul GaN Acefast Z4 PD218W vine așa cum este: o cutie gri dreptunghiulară de 525 g (18,5 oz) cu un cablu de alimentare de 5 picioare. De asemenea, măsoară doar 102 x 94 x 45 mm, astfel încât nu va ocupa prea mult spațiu pe birou. Dar ceea ce face acest încărcător unic este panoul frontal.

  8 generatoare de metadescriere online pentru marketeri

În loc de doar o placă de plastic goală cu porturi decupate, încărcătorul Acefast Z4 PD218W GaN are o față transparentă din plastic care dezvăluie un PCB negru dedesubt. Deși nu adaugă nimic la performanță, sparge aspectul și culoarea monotonă a încărcătorului, oferindu-vă un răsfăț vizual.

Un ecran LCD color și un buton pătrat gri stau lângă placa de plastic, completând aspectul său futurist pe masa de lucru. Când porniți dispozitivul, ecranul se aprinde, arătând un fundal alb și patru marcatori de stare în verde, albastru, portocaliu și roșu.

Confirmare vizuală de încărcare și moduri de alimentare

Jowi Morales / MakeUseOf

Ecranul de 1,33 inchi vă arată starea de încărcare a fiecărui port, de la C1 la C3 referindu-se la cele trei porturi USB-C și A1 referindu-se la un singur port USB-A. De asemenea, arată wați și tensiunea reală pe care o furnizează fiecare port, plus capacitatea sa maximă.

În mod unic, când apăsați un singur buton din dreapta ecranului, veți schimba modul de alimentare. Acestea sunt ieșirile maxime ale fiecărui port pe mod:

USB-C1

USB-C2

USB-C3

USB-A

Modul A

100W

65W

30W

18W

Modul B

65W

65W

65W

18W

Modul C

100W

100W

18W

Modul D

100W

100W

18W

Aceasta este o caracteristică interesantă, deoarece majoritatea celorlalte încărcătoare rapide fac acest lucru pentru tine în mod automat. Cu toate acestea, această configurație are beneficiile sale. În primul rând, puteți limita manual ieșirea fiecărui port. Deci, dacă aveți două dispozitive de mare putere care concurează pentru resurse, dar doriți să acordați prioritate unuia, puteți conecta dispozitivul prioritar la C1 și celălalt la C3. Chiar dacă celălalt dispozitiv de mare putere dorește să se încarce rapid, dispozitivul Acefast nu o va permite, limitându-l la 30W. Mai mult, aveți o confirmare vizuală a ratelor de încărcare, astfel încât să știți exact câtă putere consumă fiecare dispozitiv de la încărcător.

  12 API-uri de criptomonede pentru oamenii de știință de date/dezvoltatori

Cu toate acestea, un posibil dezavantaj este să uitați că ați dezactivat un anumit port. Dacă ați ales anterior Modul C sau D, atunci fie portul USB-C3, fie portul USB-A este dezactivat. Chiar dacă conectați un dispozitiv la el, acesta nu se va încărca decât dacă treceți înapoi la modul A sau B. Acest lucru vă poate face să credeți că dispozitivul sau cablul este rupt.

Încarcă patru dispozitive simultan

Jowi Morales / MakeUseOf

Z4 PD218W poate încărca trei până la patru dispozitive simultan. Atât USB-C1, cât și C2 pot furniza 100 de wați, dar numai dacă dezactivați USB-C3 sau A. USB-C3 poate ajunge până la 65 de wați, dar numai dacă limitați și USB-C1 și C2 la 65 de wați. .

Când am testat încărcătorul cu diferite dispozitive, această limită este valabilă. De exemplu, am setat Acefast la Modul D și am conectat un MacBook Air de 15 inchi la USB-C3. Deși poate consuma până la 70 de wați de la USB-C1 sau C2 în momentul testării, a reușit să obțină doar 16 wați de la USB-C3 din cauza acestei limite. Și când am trecut încărcătorul în Modul C, portul C3 a încetat să mai încărceze laptopul.

Consum de energie aproape de zero și eficiență energetică medie

Jowi Morales / MakeUseOf

Datorită ecranului LCD, ne așteptam ca Acefast Z4 PD218W să consume puțină putere chiar și fără sarcină. Cu toate acestea, am fost plăcut surprinși când l-am conectat la tester fără nicio încărcare, deoarece era atât de scăzut încât a înregistrat zero, chiar și cu ecranul pornit.

Adevăratul test vine, totuși, când am conectat patru dispozitive la încărcător. Avem MacBook Air de 15 inchi conectat la USB-C1, consumând aproximativ 49 de wați, un MacBook Air M1 care consumă 46 de wați, un iPhone 14 Pro Max care consumă 6 wați și un iPad de a șasea generație care primește 10 wați.

  Înregistrați costurile de întreținere și setați mementouri pentru mașinile dvs

Aceasta înseamnă un total de 111 wați consumați prin patru porturi USB. Pe de altă parte, testerul nostru de wați a numărat 133,8 wați consumați peste AC. Deci, pierdem aproximativ 22 de wați la încălzire, încărcătorul încălzindu-se la aproape 50 de grade C în unele locuri. Aceasta înseamnă, de asemenea, că eficiența sa este de aproximativ 82%.

Jowi Morales / MakeUseOf

Temperatura pe care o atinge este destul de medie, alte dispozitive din categoria de dimensiuni similare atingând aceleași niveluri. Cu toate acestea, eficiența sa de 82% este cu câteva puncte mai mică decât alte încărcătoare mai mici, deși este încă mai mare decât alte încărcătoare mari, de mare putere, pe care le-am analizat anterior.

218 wați nu au arătat niciodată mai bine

Dacă aveți nevoie de un încărcător pe birou, puterea totală de 218 wați a încărcătorului Acefast Z4 GaN ar trebui să fie mai mult decât suficientă pentru a alimenta tot ce aveți. Cele trei porturi USB-C ale sale vă pot reîncărca laptopul, smartphone-ul sau tableta și ceasul inteligent sau căștile, în timp ce puteți rezerva portul USB-A rămas pentru dispozitivele mai vechi.

Nu ar arăta deplasat pe majoritatea birourilor, iar ecranul său LCD vă va arăta starea de încărcare a fiecărui dispozitiv, asigurându-vă că nu veți încheia ziua (sau nu vă veți trezi dacă alegeți să îl puneți pe noptieră) cu un baterie descărcată deoarece nu ați conectat corect cablul USB la încărcător.

Deși modurile sale de alimentare sunt puțin ortodoxe, este o caracteristică utilă, mai ales dacă trebuie să maximizați puterea primelor două porturi USB-C. Deci, dacă sunteți în căutarea unui încărcător rapid arătos, nu căutați mai departe decât încărcătorul GaN Acefast Z4 PD218W.

Încărcător Acefast Z4 PD218W GaN

Încărcătorul Acefast Z4 PD218W GaN este un încărcător elegant și rapid pe care îl puteți plasa pe birou. Poate găzdui până la patru dispozitive simultan, permițându-vă să vă încărcați rapid echipamentul.

Marca Acefast

Intrare AC 110-240V

Putere de iesire 218W

Culoare Gri

Cablu inclus 5ft

Porturi de încărcare 3x USB-C, 1x USB-A

Greutate 525 g

Dimensiune 102 x 94 x 45mm

Temperatura de funcționare -20 până la 40 grade C

Caracteristici inteligente Ecran LCD de 1,33 inchi

Model Z4 PD218W