Partajați fișiere, foldere și capturi de ecran cu un clic

Distribuire a unui fisier! Există literalmente zeci de start-up-uri și mari companii tehnologice care lucrează la realizarea celei mai bune soluții de partajare a fișierelor. Dropbox, OneDrive, Google Drive, iCloud, Box, Amazon Drive – doar pentru a numi câteva dintre cele populare. Ce face Jumpshare diferit? Anterior, am discutat despre soluția lor bazată pe web pentru încărcarea, partajarea și vizualizarea fișierelor. Încărcarea și partajarea rapidă nu sunt chiar șocante, dar este componenta lor de vizualizare online unde lucrurile devin cu adevărat diferite – Jumpshare vă permite să vizualizați peste 200 de formate de fișiere chiar în browser! Acum, au lansat o aplicație Windows, cu intenția de a îmbunătăți fluxurile de lucru de încărcare și partajare. Merge bine? Află după salt.

Disclaimer: În spiritul dezvăluirii complete, am dori să informăm cititorii noștri că Jumpshare și wdzwdz au un fondator comun, Ghaus Iftikhar. Am scris o recenzie sinceră și imparțială a caracteristicilor serviciului.

Din punct de vedere funcțional, Jumpshare pentru Windows funcționează exact ca omologul său excelent Mac OS X.

Puteți să glisați și să plasați orice fișier – sau orice folder – pentru a încărca instantaneu în contul dvs. Jumpshare. Legătura directă către fișier este copiată automat în clipboard-ul sistemului în timp ce fișierul este încărcat. În acest fel, puteți partaja linkul cu partea în cauză fără a aștepta finalizarea încărcării. Există și alte opțiuni de partajare esențiale disponibile. Fișierele pot fi partajate în câteva clicuri prin e-mail, Facebook și Twitter.

Cu toate acestea, mi se pare mult mai utilă funcționalitatea de partajare instantanee a capturii de ecran. Realizarea de capturi de ecran este o parte obișnuită a fluxului meu de lucru zilnic – mai ales atunci când proiectez sau dezvolt ceva – așa că posibilitatea de a-l partaja în mult mai puțini pași este o caracteristică extrem de atractivă. Faceți o captură de ecran standard (sau o anumită decupare folosind SHIFT + PRTSC) și va fi încărcată automat online – linkul copiat în clipboard și tot! Numai acesta merită prețul de intrare sau lipsa acestuia: Jumpshare pentru Windows este gratuit.

  Cum să aplicați umbrirea rândurilor alternative în Excel

De ce ar trebui să utilizați Jumpshare pentru Windows, totuși? De ce nu alternative precum FluffyApp sau Droplr?

Din simplul motiv că vizualizarea fișierelor este o simplă simplitate! Cu peste 200 de formate de fișiere majore și minore care pot fi vizualizate online, probabil că destinatarii dvs. nu vor trece niciodată prin obstacolul de a instala software pentru a-l vizualiza pe propriul computer sau de a vă încuraja să o faceți pentru ei. Mi-a plăcut și capacitatea sa de a-mi arăta de câte ori a fost vizualizat online fișierul meu partajat.

Jumpshare pentru Windows a început bine cu versiunea 1.0. Am o problemă majoră cu el: folosește constant 2% din CPU în timp ce rulează în fundal. Prin comparație, programele mai grele precum filele (simple) Chrome, iTunes, Dropbox iau mai puțin de 1%.

Descărcați Jumpshare pentru Windows

Asigurați-vă că ne spuneți ce părere aveți despre Jumpshare lăsând un comentariu în secțiunea de comentarii de mai jos.