Cum să vă calibrați Apple Watch pentru o urmărire precisă a fitness-ului

Dacă ați observat recent o scădere a preciziei modului în care Apple Watch vă urmărește pașii și antrenamentele, ar putea fi necesară o calibrare. Ar trebui să configurați în mod obișnuit senzorii Apple Watch în funcție de valorile vitale ale corpului dvs. – iată cum.

1. Efectuați teste cu Apple Watch

În primul rând, este înțelept să faceți câteva încercări cu senzorii dvs. Deschideți aplicația Antrenament pe Apple Watch, selectați alergare în aer liber, apoi alergați într-un ritm constant timp de 20-30 de minute.

După aceea, comparați rezultatele cu cele înregistrate cu luni în urmă. Lansați aplicația Fitness pe iPhone, deschideți secțiunea Activitate, atingeți pictograma Calendar din colțul din dreapta sus și selectați o dată de referință. Acest lucru vă va oferi o idee despre cât de mult s-a schimbat urmărirea de-a lungul timpului.

2. Activați Serviciile de localizare

Asigurați-vă că serviciile dvs. de localizare GPS funcționează întotdeauna. În caz contrar, Apple Watch-ul tău va avea probleme în monitorizarea sporturilor pe distanțe medii și lungi, cum ar fi alergarea, drumețiile sau înotul. Deschide Setări pe Apple Watch, accesează Confidențialitate și securitate > Servicii de localizare și asigură-te că este activat.

În plus, pe iPhone, accesați Setări > Confidențialitate și securitate > Servicii de localizare. Derulați în jos la Servicii de sistem și, în acest meniu, asigurați-vă că Calibrarea mișcării și distanța este activată.

  10 platforme AI pentru a vă construi aplicația modernă

3. Ajustați-vă profilul de fitness

Dimensiunea și rata metabolică bazală au un impact direct asupra caloriilor pe care le ard în timpul antrenamentului. Să presupunem că ești un maratonist care a slăbit recent 50 de kilograme. Dacă încă îți folosești greutatea veche pe profilul de fitness, vei obține rezultate inexacte atunci când urmărești alergările folosind Apple Watch. Va crede că arzi mai multe calorii decât ești cu adevărat.

Pentru a vă ajusta profilul, deschideți aplicația Watch pe iPhone, selectați fila My Watch și mergeți la Health > Health Details. Apoi, atingeți Editați în colțul din dreapta sus și introduceți greutatea și înălțimea corecte. Dacă vă antrenați pentru compoziția corporală, asigurați-vă că ajustați aceste valori cel puțin o dată la două până la patru săptămâni.

4. Păstrați senzorii curați de murdărie și exces de apă

Apple Watch este rezistent la apă, nu impermeabil. Nu este ușor deteriorat de transpirație sau de apa de ploaie – puteți chiar să efectuați exerciții în apă puțin adâncă cu unele modele. Cu toate acestea, nu poate rezista la scufundare, cu excepția cazului în care aveți un Apple Watch Ultra. Dacă încercați să faceți scufundări cu Apple Watch standard, senzorii acestuia se vor deteriora probabil și vor înceta să funcționeze cu totul.

Acestea fiind spuse, nu ar trebui să lăsați murdăria și transpirația să se acumuleze pe Apple Watch. Îndepărtați în mod regulat depunerile de pe suport cu o minge de bumbac curată și câteva picături de alcool; în caz contrar, aceste resturi ar putea afecta accelerometrul, giroscopul și senzorii de ritm cardiac.

  Cum să forțezi Chromecastul să se actualizeze

5. Utilizați instrumentul de urmărire a activității corect

Puteți adăuga diferite activități în aplicația Workout, inclusiv ciclism, arte marțiale mixte, tenis și surfing, printre alte opțiuni. Deschideți aplicația Antrenament pe Apple Watch, derulați în jos la Adăugare antrenament și atingeți activitatea preferată. Senzorii dvs. ar trebui să se ajusteze în consecință.

Cu toate acestea, aplicația funcționează cel mai bine la exercițiile implicite, cum ar fi alergatul, mersul pe jos și înotul. Este posibil să observați unele inexactități atunci când monitorizați activitățile care constau în mișcări explozive, inconsecvente.

Cea mai bună soluție este să utilizați instrumente de urmărire terță parte concepute pentru sportul dvs. specific. Să presupunem că ești pasionat de culturism. În loc de aplicația implicită de antrenament, puteți folosi aplicații de antrenament de forță pentru Apple Watch, de exemplu Puternic și Gymaholic.

6. Resetați datele de calibrare fitness

Dacă tot nu sunteți mulțumit de precizia dispozitivului dvs. de purtare, încercați să resetați datele de calibrare a fitness-ului de pe Apple Watch. Este o opțiune excelentă dacă alte persoane au folosit dispozitivul dvs. pentru a-și urmări pașii, durata alergării și intensitatea antrenamentului. Veți obține rezultate mai precise dacă dispozitivul dvs. conține exclusiv valorile dvs.

Deschideți aplicația Watch pe iPhone și atingeți Confidențialitate > Resetați datele de calibrare fitness. După aceea, mergeți la o alergare de 30 de minute, în ritm constant, pe teren plat – acest lucru vă oferă Apple Watch-ului o măsurare mai precisă a nivelului de fitness.

Atâta timp cât folosiți Apple Watch zilnic și mențineți măsurătorile corpului actualizate, senzorii săi ar trebui să rămână calibrați. Nu se vor degrada rapid ca și alte componente care își pierd funcționalitatea sau se uzează – în cel mai rău caz, vor produce citiri inexacte.

  10 generatoare de Gamertag pentru Xbox și alte conturi