Vrei să urmărești Super Bowl 2024 gratuit? Încercați Paramount Plus

Recomandări cheie

  • Paramount Plus este cel mai simplu mod de a viziona Super Bowl 2024, în special pentru noii abonați care pot beneficia de o probă gratuită de 7 zile.
  • Abonații prin cablu pot viziona meciul pe CBS, în timp ce alții pot folosi alternative de cablu, cum ar fi YouTube TV sau Hulu + Live TV.
  • Există două planuri pentru Paramount Plus – Essential și „cu Showtime” – cu prețuri cuprinse între 5,99 USD și 11,99 USD/lună.

Există mai multe moduri de a viziona Super Bowl 2024, dar cel mai simplu mod poate fi doar Paramount Plus. Mai ales dacă sunteți un abonat nou și puteți beneficia de o perioadă de încercare gratuită de 7 zile. Nu uitați să anulați odată ce marele joc s-a încheiat.

Mai multe moduri de a viziona Super Bowl LVIII

Super Bowl LVIII este programat să aibă loc duminică, 11 februarie 2024, cu startul la ora 18:30 ET. San Francisco 49ers și Kansas City Chiefs vor concura pentru Trofeul Vince Lombardi, cu Usher oferind divertismentul la pauză.

Există nenumărate modalități prin care fanii fotbalului din SUA și nu numai să urmărească Super Bowl 2024 cu sau fără cablu. Abonații prin cablu se pot conecta pur și simplu la CBS pentru a surprinde toată acțiunea, în timp ce toți ceilalți pot viziona jocul prin una dintre alternativele prin cablu, cum ar fi YouTube TV sau Hulu + Live TV.

  Imprimați numai selectați celule dintr-o foaie prin definirea unei zone de imprimare în Excel

Cu toate acestea, cel mai simplu mod pentru oricine fără cablu este să abonați-vă la Paramount Plus pentru o luna.

Paramount Plus oferă o probă gratuită de 7 zile

Paramount Plus oferă CBS ca standard tuturor abonaților săi și oferă în prezent două planuri:

  • Paramount+ Essential oferă mii de filme și emisiuni TV, CBS News și atât NFL, cât și UEFA Champions League. Toate cu reclame limitate care vă întrerup vizionarea.
  • Paramount+ cu Showtime oferă tot ceea ce este inclus în Essential, plus Showtime Originals, mai multe canale TV în direct, opțiunea de a descărca emisiuni și lipsa reclamelor, cu excepția unor excepții.

Essential costă 5,99 USD/lună, în timp ce „cu Showtime” costă 11,99 USD/lună. Cu toate acestea, dacă sunteți un nou abonat Paramount Plus, puteți obține și o probă gratuită de 7 zile pentru a începe. Și aici intervine opțiunea de a viziona gratuit Super Bowl 2024.

Dacă vă înscrieți pentru proba gratuită înainte de Super Bowl LVIII, apoi anulați înainte de încheierea perioadei de încercare gratuită de o săptămână, vă veți putea bucura de întreaga duminică Super Bowl fără să plătiți un ban.

Și chiar dacă v-ați abonat anterior la Paramount Plus, la 5,99 USD/lună și cu opțiunea de a anula oricând, aceasta este totuși o modalitate accesibilă de a urmări unul dintre cele mai mari evenimente sportive ale anului.

Nu uitați să anulați sau să riscați să fiți taxat

Indiferent dacă profitați de perioada de încercare gratuită Paramount Plus sau alegeți să vă abonați pentru o lună pentru a viziona Super Bowl 2024, nu uitați să anulați înainte de următoarea dată de facturare. În caz contrar, veți fi taxat pentru privilegiul de a-i vedea pe Patrick Mahomes și Brock Purdy înfruntându-se unul împotriva celuilalt.

  7 cele mai bune instrumente de urmărire a stării de spirit pentru a vă îmbunătăți calitatea vieții

Ca un bonus suplimentar pentru fanii fotbalului, puteți viziona vechile Super Bowl-uri la Pluto TV până pe 21 februarie 2024.