Utilizați gesturi pentru a efectua apeluri, a trimite SMS-uri, mesaje instant, e-mailuri și multe altele pe Android

Anterior, am acoperit o mulțime de aplicații de gestionare a contactelor pentru Android, inclusiv Go Contacts, Hoiio Live și Contact Analyzer, pentru a numi doar câteva. Avantajul utilizării managerilor de contacte terță parte față de soluția nativă este, de obicei, că acestea oferă utilizatorilor câteva caracteristici suplimentare care nu se găsesc în oferta de stoc. PureContact este o astfel de soluție concepută pentru a permite utilizatorilor să trimită cu ușurință mesaje text și e-mailuri sau să efectueze apeluri accesând o multitudine de aplicații, inclusiv Whatsapp, Viber etc., sub același acoperiș, folosind gesturi simple de apelare rapidă care sunt, de asemenea, programabile după preferințele dvs. Detalii dupa salt.

Navigarea PureContact este super simplă, datorită interfeței sale de utilizare simplă, fără ornamente, care este lipsită de orice caracteristică deranjantă care să vă încurce. Odată lansat, PureContact vă ghidează printr-un asistent de instrucțiuni scurte pentru a vă familiariza cu modul în care funcționează. Aplicația prezintă mai multe gesturi programabile pentru a efectua diverse acțiuni. De exemplu, atingând și menținând degetul pe o zonă goală de pe ecranul său de start, vă permite să introduceți noi contacte de apelare rapidă. De asemenea, atingerea și menținerea pe o apelare rapidă existentă vă permite să editați informațiile de contact aferente, cum ar fi redenumirea sau ștergerea articolului selectat și modificarea numărului, a imaginii sau a adresei de e-mail etc.

Când creați o nouă apelare rapidă, PureContact importă toate datele care sunt legate de elementul selectat din baza de date implicită de contacte, inclusiv imaginea, numele, numărul, adresa de e-mail și orice alte detalii. După ce ați completat lista de contacte, puteți utiliza oricare dintre gesturile acceptate pentru a efectua orice acțiune specifică. Trebuie, totuși, să configurați mai întâi aceste gesturi din ecranul Setări.

  Cum să deblochezi Windows 10 cu un scaner de amprente pe un telefon Android

Puteți, de exemplu, să atribuiți un gest de glisare la stânga pe o apelare rapidă pentru a deschide un nou mesaj text sau a trimite un e-mail. De asemenea, puteți folosi o glisare în sus de jos pentru a efectua un apel către acel contact sau o glisare spre dreapta pentru a trimite un mesaj prin Viber, WhatsApp sau aplicația de mesagerie stoc. Fiecare gest poate fi programat individual din ecranul de setare. De asemenea, puteți dezactiva un gest selectând „Nimic” din lista de acțiuni. Cu cât veți avea mai multe tipuri de gesturi la bord, cu atât mai ușor veți putea efectua mai multe acțiuni. De asemenea, ecranul Setări vă permite să comutați tema PureContact între Pure și Dark.

Aplicația are, de asemenea, o variantă plătită dubebd PureContact+ care oferă funcții suplimentare. Linkurile de descărcare ale ambelor versiuni sunt furnizate mai jos.

Instalați PureContact din Play Store (Liber)

Instalați PureContact+ din Magazin Play (Plătit)