Personalizați aspectul pictogramelor în folderele iOS 7 cu FolderEnhancer

La scurt timp după lansarea iOS 7, am acoperit o metodă care a exploatat o eroare găsită în firmware-ul actualizat pentru a permite utilizatorilor să creeze foldere în foldere de pe iPhone-ul lor. Această caracteristică amintește destul de mult de faimosul tweak de jailbreak numit FolderEnhancer, care a adus la viață conceptul de foldere imbricate pe versiunile mai vechi de iOS. În timp ce iOS 7 a îmbunătățit multe aspecte ale folderelor, încă nu a adus foldere imbricate și capacitatea de a personaliza aspectul pictogramelor în amestec. Acesta este motivul pentru care FolderEnhancer pentru iOS 7 este încă o versiune relevantă, deoarece permite utilizatorilor să creeze foldere cu mai multe niveluri pe dispozitivele lor iOS și poate fi, de asemenea, utilizat pentru a modifica numărul de pictograme care apar în fiecare rând și coloană de foldere. Diferite aspecte ale animațiilor legate de foldere din iOS 7 pot fi, de asemenea, controlate prin modificare și puteți chiar schimba comportamentul folderelor odată ce o aplicație a fost lansată.

Pentru a crea foldere imbricate, pur și simplu lansați orice dosar de pe dispozitiv și trageți pictograma unei aplicații peste alta, exact așa cum sunt create folderele pe ecranul de pornire. Subfolderelor li se pot da nume la alegere, iar ecranul de pornire oferă o vedere miniaturizată a tuturor folderelor imbricate.

FolderEnhancer trebuie configurat prin meniul Setări. Opțiunile oferite nu sunt prea complicate și pot fi înțelese destul de ușor. Secțiunea „Efect” vă permite să comutați animația implicită a folderului. A doua opțiune din această secțiune le permite utilizatorilor să păstreze imaginea de fundal static în fundalul unui folder odată ce acesta a fost deschis.

  Cum să obțineți aplicația iOS 7 Photo Booth pe iPhone sau iPod touch

A doua secțiune a setărilor FolderEnhancer se ocupă de închiderea folderului. Deoarece cea mai mare caracteristică oferită de această modificare sunt folderele imbricate, lucrurile ar putea deveni puțin agitate dacă doriți să reveniți rapid la Springboard și să părăsiți toate folderele. Această problemă potențială este gestionată de FolderEnhancer prin închiderea automată a folderelor de fiecare dată când se lansează o aplicație sau când utilizatorul apasă butonul Acasă.

Pentru a schimba aspectul pictogramelor din foldere, selectați numărul de rânduri și coloane pe care doriți să le acomodați acolo. După ce a făcut această alegere, dispozitivul trebuie să treacă printr-un respring înainte ca modificările să devină vizibile. FolderEnhancer afișează opțiunea de a reveni automat după fiecare modificare.

FolderEnhancer pentru iOS 7 costă 0,99 USD și este disponibil în depozitul BigBoss al magazinului Cydia. Pentru o perioadă limitată, dacă cumpărați versiunea clasică a tweak-ului (pentru versiunile iOS mai vechi), varianta iOS 7 devine gratuită. Așadar, grăbiți-vă și luați cea mai recentă iterație a FolderEnhancer chiar acum, mai ales dacă sunteți un utilizator existent.