Tot ce a anunțat Samsung la evenimentul său Galaxy Unpacked 2024

Legături rapide

Recomandări cheie

  • Samsung a dezvăluit modelul emblematic Galaxy S24 Ultra și frații săi mai puțin scumpi, S24 și S24+.
  • Pe lângă hardware-ul de ultimă generație, gama S24 oferă funcții software de ultimă oră, cum ar fi Galaxy AI și Cercul Google pentru căutare.
  • Samsung a tachinat un inel inteligent axat pe sănătate înainte de a încheia evenimentul Galaxy Unpacked.

După cum era de așteptat, Samsung și-a prezentat gama de smartphone-uri emblematică pentru 2024 la evenimentul Galaxy Unpacked din ianuarie. În plus, compania s-a concentrat pe AI în timpul evenimentului și a tachinat un nou produs la care lucrează. Le vom discuta pe toate mai jos.

1. Galaxy S24 Ultra

Samsung

Galaxy S24 Ultra este smartphone-ul de vârf al Samsung pentru 2024 și va concura împotriva iPhone 15 Pro Max și Google Pixel 8 Pro cu hardware-ul său de ultimă oră.

Pentru început, Galaxy S24 Ultra are un design actualizat, cu colțuri ascuțite și margini plate, renunțând la părțile curbate ale predecesorilor săi. Șinele laterale sunt realizate din titan în loc de aluminiu, la fel ca modelele iPhone 15 Pro.

În ceea ce privește camera, Samsung a renunțat la teleobiectivul de 10x 10MP de la S23 Ultra pentru un nou teleobiectiv de 5x 50MP. Acest lucru are sens, deoarece un teleobiectiv 5x este mai util în scenariile din viața reală. Restul hardware-ului camerei este identic cu predecesorul său.

  7 sfaturi esențiale pentru controlerul Xbox

Este alimentat de Snapdragon 8 Gen 3 de 4 nm, așa că, deși are aceeași baterie de 5.000 mAh, A revendicat Qualcomm Câștigurile de eficiență de 20-25% i-ar putea permite să dureze puțin mai mult.

S24 Ultra va fi disponibil în patru culori standard începând cu 31 ianuarie 2024: Titanium Gri, Titanium Black, Titanium Violet și Titanium Yellow. Prețul începe de la 1.299,99 USD pentru modelul de 256 GB cu 12 GB RAM. Puteți găsi mai multe opțiuni de culoare exclusive, cum ar fi Titanium Green, Titanium Blue și Titanium Orange pe pagina de comandă Samsung S24 Ultra.

2. Galaxy S24 și S24+

Samsung

Dacă nu doriți să faceți plăcere cu Galaxy S24 Ultra de vârf sau doriți un telefon puțin mai compact, S24 și S24+ sunt opțiuni excelente pentru un raport calitate-preț.

În comparație cu predecesorii lor, S24 și S24+ au rame puțin mai subțiri, rezultând dimensiuni ale ecranului de 6,2 și, respectiv, 6,7 inchi. Laturile au fost aplatizate, ceea ce seamănă cu iPhone-urile moderne.

Ecranele sunt mai bune la ambele modele, deoarece pot ajunge până la 2.600 de nit, la fel ca S24 Ultra. S24+ mai mare primește, de asemenea, același ecran QHD ca și varianta de top.

Nimic nu s-a schimbat în privința camerei, deoarece aceste modele includ același hardware ca și modelele de ultima generație. Cu toate acestea, este alimentat de același cip Snapdragon 8 Gen 3 ca și S24 Ultra, așa că vă puteți aștepta la performanțe cu până la 30% mai rapide ca susține Qualcomm.

Ambele modele au, de asemenea, o baterie ceva mai mare decât omologii din anul precedent, la 4.000 mAh pentru S24 și 4.900 mAh pentru S24+.

  Cum să protejați celulele de editare în Foi de calcul Google

La fel ca S24 Ultra, S24 și S24+ vor fi disponibile și în patru culori standard începând cu 31 ianuarie 2024: Onyx Black, Marble Grey, Cobalt Violet și Amber Yellow. Pagina de achiziție Samsung S24 oferă opțiunile exclusive de culoare Jade Green, Sapphire Blue și Sandstone Orange. Prețul începe de la 799,99 USD pentru S24 și 999,99 USD pentru S24+.

S24 începe de la 128 GB de stocare și vine cu doar 8 GB de RAM, în timp ce S24+ începe de la 256 GB de spațiu de stocare și primește 12 GB de RAM ca S24 Ultra.

Samsung

Telefoanele inteligente de vârf ale Samsung pentru 2024 sunt alimentate de inteligență artificială. „Galaxy AI” este termenul elegant al Samsung pentru aceasta; veți observa prezența sa în aplicații stoc precum Voice Recorder, Note, Fotografii, Mesaje și Telefon.

De exemplu, în aplicația Telefon, Galaxy AI poate traduce și transcrie apelurile telefonice în timp real pentru ambii participanți. Samsung este suficient de încrezător în această funcție încât puteți opri vocea celeilalte persoane, astfel încât să auziți doar sunetul tradus prin AI.

În aplicația Notes, Galaxy AI poate genera rezumate ale notelor tale, poate corecta greșelile de scriere, poate traduce textul și poate forma automat conținutul în puncte. De asemenea, Galaxy AI poate transcrie, traduce și rezuma înregistrările dvs. în aplicația Voice Recorder.

Galaxy AI este, de asemenea, bine ascuns în aplicația Galerie. Îl puteți folosi în editorul foto pentru a muta sau elimina obiecte dintr-o imagine, similar cu Magic Editor de la Google, care este una dintre cele mai subestimate caracteristici ale Pixel 8. Pentru a accesa Galaxy AI, tot ce trebuie să faceți este să atingeți strălucirile. pictogramă în oricare dintre aceste aplicații.

  19 cei mai buni generatori de semnături de e-mail pentru afacerea dvs

Gama Galaxy S24 primește și ea Funcția Cerc pentru căutare de la Google, care vă permite să apăsați lung butonul Acasă și să căutați orice afișat pe ecran. De exemplu, puteți atinge sau încercui un obiect de pe ecran pentru a-l căuta rapid pe Google.

4. Inelul Galaxy

Samsung/YouTube

Spre sfârșitul evenimentului Galaxy Unpacked, Samsung a anunțat că lucrează la un inel inteligent, numit Galaxy Ring. Deși Samsung nu a împărtășit alte detalii despre acest produs, vă puteți aștepta să concureze cu inele inteligente populare precum Oura și Ultrahuman.

În 2024, se pare că Samsung se bazează foarte mult pe inteligența artificială pentru a-și impulsiona produsele, la fel cum a făcut Google cu Pixel 8 și Pixel 8 Pro în 2023. Oricum, Galaxy S24, S24+ și S24 Ultra împachetează toate cele de ultimă generație. hardware la care te-ai aștepta de la un smartphone în gama lor de preț.