03/01/2024

Sunteți gata să vă pregătiți pentru un nou loc de muncă? Încercați Trailhead

Cauți să-ți duci cariera la următorul nivel? Trailhead este aici pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți abilitățile pentru a vă pregăti pentru următorul job.

Trailhead este platforma de învățare online gratuită a Salesforce. Oferă diverse module și programe de certificare pentru a ajuta persoanele să-și îmbunătățească abilitățile tehnice și profesionale.

Utilizatorii pot învăța făcând, să câștige insigne și certificări și să devină parte dintr-o comunitate plină de viață de studenți și profesioniști. Trailhead este cea mai bună modalitate de a învăța noi abilități pentru un nou loc de muncă, indiferent dacă doriți să schimbați cariera sau pur și simplu să țineți pasul cu vremurile. Continuați să citiți pentru a afla mai multe.

Trailhead este o modalitate excelentă de a învăța abilități tehnice. De asemenea, îi ajută pe oameni să obțină certificări valoroase care dovedesc că știu să folosească Salesforce. Platforma are programe pentru administratori, creatori de aplicații, dezvoltatori și altele pentru a obține certificarea. Aceste certificări sunt cunoscute de angajatori din întreaga lume.

Trailhead este un loc grozav de învățat, dar este și o comunitate plină de viață în care cursanții și profesioniștii se pot întâlni, își pot împărtăși experiențele și pot lucra împreună la proiecte. Utilizatorii se pot alătura unor grupuri, participa la evenimente și pot participa la discuții online pentru a învăța de la alții și pentru a-și construi rețelele.

Care este nevoia de a învăța noi abilități?

Lumea se schimbă mereu și, ca urmare atât a progreselor tehnologice, cât și a globalizării, concurența pe piața muncii devine tot timpul mai acerbă. Învățarea de noi abilități în mod constant este necesară pentru a rămâne competitiv în domeniul dvs. și pentru a rămâne cu un pas înaintea grupului.

Unul dintre avantajele principale ale dobândirii de noi talente este că deschide noi porți profesionale. Dacă doriți să fiți un candidat mai dezirabil pentru pozițiile care sunt dezvoltate datorită progreselor tehnologice în curs și creării de locuri de muncă, un set de abilități diversificat vă poate ajuta să faceți acest lucru.

Vă puteți spori șansele de a descoperi perspective de muncă noi și interesante, care sunt în concordanță cu obiectivele și interesele dvs. profesionale, lărgând gama de talente pe care le dețineți.

În plus, dobândirea de noi abilități vă poate ajuta să rămâneți cu un pas înaintea concurenței. Pragul stabilit pentru pozițiile de nivel de intrare este crescut pe măsură ce sectoarele devin mai competitive.

Prin urmare, multe companii caută persoane care posedă o gamă variată de abilități. Vă puteți deosebi de alți candidați de pe piața muncii și vă puteți crește șansele de a fi recrutat pentru angajarea pe care o doriți, extinzându-vă în mod continuu setul de abilități.

  Ce ne rezervă viitorul pentru IA generativă și chatbot?

Menținerea relevanței în industria dvs. necesită, de asemenea, un angajament față de învățarea pe tot parcursul vieții. Dezvoltarea profesională și personală a cuiva sunt ajutate de menținerea la curent cu starea afacerii.

Acest lucru te menține interesat de profesia ta și dornic să dobândești noi cunoștințe și abilități. Puteți rămâne în fața concurenței și puteți contribui mult mai mult la echipa și organizația dvs. dacă țineți pasul cu cele mai noi dezvoltări profesionale.

Pe lângă beneficiile evidente ale stimei de sine și ale sentimentului de realizare, dobândirea de noi abilități vă poate ajuta, de asemenea, să vă avansați în carieră. Când ești bine echipat pentru a-ți face treaba, este mai puțin probabil să te stresezi din cauza lucrurilor mărunte și să te bucuri mai mult de munca ta.

Vă puteți îmbunătăți securitatea locului de muncă, oportunitățile de avansare în carieră și recompense financiare prin învățarea pe tot parcursul vieții.

Nu în ultimul rând, dobândirea de noi abilități este o investiție pe termen lung. Investiția în educația și formarea ta este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face pentru jobul tău și fericirea viitoare.

Dezvoltarea abilităților este o investiție pe termen lung care va da roade indiferent dacă încercați să vă schimbați locul de muncă, să mergeți mai departe în poziția dvs. actuală sau doar să mențineți un avantaj competitiv.

Este esențial să-și continue educația și formarea pentru a rămâne relevant și competitiv pe piață. Învățarea de noi abilități vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele profesionale și să duceți o viață mai împlinită prin extinderea oportunităților de angajare disponibile.

Vă asigură că rămâneți în fruntea industriei dvs. De asemenea, vă îmbunătățește sentimentul de autoestima și plăcerea față de munca dvs., împreună cu o oportunitate de a investi în viitor.

Ce oferă Trailhead?

Dezvoltat de Salesforce, liderul de piață în CRM, Trailhead este o platformă de învățare online fără costuri. Cei care doresc să-și perfecționeze cotele tehnice și profesionale pot profita de oportunitățile de învățare antrenante și practice ale programului.

Modulele din Trailhead, sau „trasee”, acoperă multe zone diferite ale platformei Salesforce. În plus, oferă instruire în domenii precum management și inovare digitală. Fiecare cale este auto-dirijată și poate fi terminată în orice, de la câteva ore la câteva zile, în funcție de cât de implicat este subiectul.

Mediul de învățare interactiv și gamificat al Trailhead este unul dintre cele mai mari puncte forte ale sale. Utilizatorii pot absorbi și aplica mai bine cunoștințele, deoarece platforma încorporează evenimente din lumea reală, elemente de joc și aplicații practice.

  8 software de management al fluxului de lucru pentru optimizarea proceselor

Progresul utilizatorilor este urmărit pe măsură ce termină cursurile. Ei au un sentiment de succes și stimulent din insignele și punctele pe care le primesc.

Persoanele care își propun să-și demonstreze competența cu Salesforce pot profita de certificările Trailhead. Platforma oferă o serie de cursuri de certificare care sunt recunoscute pe scară largă de către organizații, inclusiv Administrator, App Builder și Dezvoltator.

Pe lângă oportunitățile sale educaționale, Trailhead oferă și o comunitate dinamică pentru studenți și profesioniști care să se conecteze și să colaboreze la diferite proiecte. Utilizatorii își pot extinde rețelele participând la discuții online, participând la evenimente și alăturându-se la grupuri.

Trailhead oferă o experiență de învățare completă și interactivă. Este o platformă perfectă pentru cei care doresc să-și îmbunătățească abilitățile profesionale, să-și aprofundeze cunoștințele despre Salesforce și să se implice cu o comunitate înfloritoare de cursanți și profesioniști.

Cum să începeți să utilizați Trailhead?

Trailhead oferă o metodă rapidă și necomplicată de a începe. Este ușor să începeți; trebuie doar să urmați acești pași:

  • Creați un cont: înregistrați-vă pentru un cont Salesforce gratuit accesând site-ul web Trailhead. Urmați instrucțiunile de acolo pentru a crea un cont nou. Veți avea, de asemenea, acces la multe alte instrumente Salesforce utilizând acest cont.
  • Explorați traseele: în timp ce vă aflați pe platforma Trailhead, puteți parcurge numeroasele trasee care sunt oferite acolo pentru a le localiza pe cele care corespund cel mai îndeaproape cu obiectivele și interesele dvs. educaționale.
  • Începeți-vă educația: Odată ce v-ați hotărât asupra unei căi, puteți începe să parcurgeți diferitele module în mod liber. Procesul de învățare devine mai interesant și util prin includerea elementelor precum gamification, situații din lumea reală și activități practice interactive în fiecare modul.
  • Monitorizarea progresului: puteți urmări progresul dvs. câștigând insigne și puncte pe măsură ce terminați modulele. Aceste insigne și puncte îți vor arăta progresul, precum și realizările tale. În profilul dvs. Trailhead, vă puteți monitoriza progresul și puteți vedea orice insigne pe care le-ați câștigat.
  • Conectați-vă cu comunitatea: Trailhead găzduiește o comunitate înfloritoare de studenți și profesioniști care sunt întotdeauna dispuși să dea o mână de ajutor și să-și împărtășească cunoștințele. Alăturarea la cluburi și participarea la evenimente sunt modalități excelente de a vă extinde rețeaua profesională și de a învăța de la alții.

Trailhead face simplu și plăcut să începeți aventura educațională. Veți putea dobândi abilitățile de care aveți nevoie pentru a reuși în munca dvs. dacă profitați de această abordare amănunțită, interactivă și interesantă a învățării.

  Crearea SQL VIEWS: explicat pas cu pas

Deși Trailhead este una dintre cele mai cunoscute platforme de învățare pentru Salesforce, alte câteva platforme oferă servicii comparabile. Udemy și Coursera sunt cele mai bune alternative la Trailhead. Sunt resurse educaționale online binecunoscute care includ multe subiecte, inclusiv instruirea Salesforce.

#1. Udemy

Udemy este o piață de educație online unde se pot urma cursuri de la nivel introductiv la nivel de expert în diferite domenii, inclusiv Salesforce. Cursurile sale sunt o alternativă minunată pentru cei care caută o experiență de învățare mai organizată, deoarece tind să fie mai aprofundate decât modulele Trailhead.

#2. Coursera

Există multe modalități de a dobândi abilități pentru cursurile Salesforce disponibile pe Coursera. Cursurile Coursera sunt o alternativă minunată pentru cei cărora le place un mediu de învățare mai organizat. Veți găsi module structurate și aprofundate și pe Coursera.

Coursera este o alternativă minunată, deoarece oferă o varietate de certificate de la instituții și organizații proeminente.

Atât Udemy, cât și Coursera includ opțiuni introductive și mai avansate de instruire Salesforce. Acest lucru le face ideale pentru oricine speră să-și extindă cunoștințele despre platformă.

Sunt disponibile cursuri pe Udemy și Coursera, dar nu sunt specifice Salesforce, precum cele de pe Trailhead. Este posibil să nu acopere atât de mult material detaliat în comparație cu Trailhead.

Studenții pot afla despre diverse subiecte pe Udemy, inclusiv Salesforce. Coursera include acreditări și diplome de la colegii și corporații binecunoscute care pot fi utilizate pentru a obține o certificare Salesforce.

Coursera organizează învățarea mai bine decât Trailhead, cu programe și termene limită pentru a încuraja studenții.

Udemy și Coursera oferă avantaje similare, plus libertatea de a studia oricând și oriunde este mai convenabil. Ei folosesc teste interactive, feedback peer-to-peer și forumuri de discuții pentru a ajuta studenții să reușească. Luați în considerare stilul și obiectivele dvs. de învățare în timp ce alegeți între Udemy și Coursera.

Stilul tău de învățare, obiectivele, timpul disponibil și resursele accesibile vor determina care platformă este ideală pentru tine. Dezvoltarea abilităților Salesforce vă poate ajuta să reușiți în profesia dvs., indiferent de platforma pe care o utilizați.

Concluzie

În general, Trailhead este o resursă valoroasă pentru toată lumea. Este unul ideal pentru persoanele care doresc să-și îmbunătățească abilitățile profesionale, indiferent de antecedentele sau nivelul de experiență. Este gratuit, accesibil și oferă o modalitate distractivă și captivantă de a învăța. Deci, dacă sunteți gata să vă pregătiți pentru un nou loc de muncă, încercați Trailhead astăzi.

De asemenea, puteți explora câteva cursuri Udemy la modă.

x