9 Text Expander pentru a vă ajuta să introduceți mai repede [Windows/Mac]

Timpul este esențial, mai ales când vine vorba de scris. Scrierea cuvintelor și a paragrafelor repetitive poate duce la o cantitate mare de timp, pierzând minute prețioase.

Indiferent dacă scrieți propuneri repetitive sau abordați aceeași interogare în mod repetat, o sarcină repetitivă nu este altceva decât timpul pierdut care ar putea fi investit în sarcini mai productive.

Cu toate acestea, există o soluție pentru a economisi o parte din orele prețioase și a face munca mai eficient. Tehnologia, cum ar fi instrumentele de extindere a textului, poate ajuta la atenuarea oboselii asociate sarcinilor repetitive.

Cu ajutorul unui extensior de text, puteți economisi timp și bani, oferind în același timp controlul calității.

Ești încântat să afli mai multe?

Să pătrundem în subiect!

Ce este un text Expander?

Text expander este un instrument de productivitate conceput pentru a vă economisi timp și energie. Acesta generează automat fragmente de text predeterminate ca răspuns la anumite cuvinte sau expresii „declanșatoare”.

De exemplu, puteți utiliza un extensior de text pentru a completa automat detaliile sau pentru a adăuga rapid câteva propoziții de conținut folosit frecvent în documente; tastând „intro” va spune instrumentului să vină cu introducerea dvs.

Puteți profita de puterea unui extensior de text pentru a automatiza sarcini frecvente și banale, cum ar fi copierea și lipirea din semnăturile de e-mail și scrierea de e-mailuri lungi de asistență pentru clienți etc. Un extensior de text aduce, de asemenea, beneficiul menținerii unui ton profesional, alături de eficientizarea proceselor de scriere.

Astfel, extensiile de text oferă confortul și viteza necesare pentru a maximiza productivitatea și eficiența.

Beneficiile utilizării unui text Expander

Un extensior de text vă poate ajuta în cele din urmă.

Economisi timp

Un extensior de text vă permite să salvați apăsările de taste și să automatizați expresiile obișnuite, folosite des, ajutându-vă să fiți mai eficient și să vă creșteți productivitatea. Economisește mult timp prețios petrecut tastând zilnic aceleași informații.

De exemplu, puteți programa un extensior de text cu acronimul „CR”, acest lucru îl va face să introducă automat informațiile de contact complete de fiecare dată când introduceți acel acronim.

Adresați interogările mai rapid

Extensoarele de text pot ajuta la eficientizarea procesului de abordare a întrebărilor clienților cu ajutorul răspunsurilor tip șablon. Vă permite să răspundeți rapid și eficient la întrebările clienților.

Un extensior de text stochează fraze și cuvinte comune într-o bază de date ușor accesibilă și permite companiilor să se asigure că nevoile clienților lor sunt satisfăcute rapid și eficient.

Calitate și precizie îmbunătățite

Software-ul de extensie de text permite utilizatorilor să atribuie cuvintelor, expresiilor și șabloanelor de e-mail utilizate frecvent comenzilor rapide de la tastatură, reducând timpul de tastare și erorile.

Acesta asigură acuratețea lucrării și previne erorile de tot felul la introducerea manuală a unei fraze, inclusiv greșelile de scriere și greșelile gramaticale. Cu mai puțin timp alocat sarcinilor de tastare manuală, profesioniștii își pot concentra energia pe activități mai importante, bazate pe valoare.

Productivitate mai mare

Automatizarea procesului de creare a textului identic sau repetitiv elimină sarcinile obositoare de tastare. Vă permite să vă concentrați pe sarcini mai importante.

  Stăpânește comutatorul Alt+Tab din Windows 10 cu aceste trucuri

Nu numai că un extensior de text stochează fraze și paragrafe pentru utilizare, dar poate chiar să-și amintească informațiile de conectare și să reducă timpul de tastare atunci când completează formulare web. Prin urmare, nu vi se va cere să introduceți aceleași informații în mod repetat.

Personalizare

Expansoarele de text nu sunt aici pentru a-i lăsa pe clienți să miroasă ca și cum un bot a scris textul. Ei se strecoară cu flexibilitatea de a personaliza textele cu un indiciu de personalizare.

Veți putea edita și adăuga informații la textul identic creat de extensia de text. Vă permite să personalizați mesajul și să oferiți o experiență mai bună pentru clienți.

Voce uniformă a mărcii

Cu un extensior de text, companiile se pot asigura că o voce consistentă a mărcii este comunicată cu clienții. Odată ce integrați vocea mărcii dvs. în mesajele dvs., instrumentul o va ajunge automat din urmă.

Vă va ajuta să vă asigurați că sunteți în concordanță cu vocea mărcii dvs. cu toți clienții.

Cum să alegi cel mai bun text Expander?

Există o mulțime de instrumente de extindere a textului pe piață. În timp ce unele ar putea părea cele mai prietenoase cu bugetul, altele te-ar putea mulțumi cu ofertele lor solide. Așa că este ușor să fii confuz și să te întrebi cum alegi cel mai bun extensior de text!

Iată câteva sfaturi pentru a începe:

Luați în considerare nevoile dvs

În primul rând, decideți ce tipuri de fragmente de text trebuie să le acopere extensia de text. Poate include formatarea textului, șabloane de documente sau abrevieri personalizate. Ce fel de cuvinte, expresii sau simboluri tastezi adesea? Extensorul de text pe care îl aveți în vedere oferă acestea? Găsiți-le pe cele care să răspundă tuturor nevoilor dvs.

Testați extensia de text

Odată ce aveți o listă cu potențiale extensii de text, luați fiecare pentru un test drive. Priviți cât de ușor este software-ul de utilizat, dacă există o versiune de încercare gratuită sau dacă puteți accesa recenziile clienților. Este important să evaluați gradul de utilizare al extensiei de text și să vă asigurați că interfața este simplă și ușor de navigat.

Investigați personalizarea

Doriți să vă configurați abrevierile personalizate? Dacă cerințele dvs. includ și asta, căutați extensii de text care vă permit să creați și să editați abrevierile. Acesta va spori gradul de utilizare general al instrumentului de extensie a textului.

Asigurați compatibilitatea

Luați în considerare dacă expanderul poate fi utilizat în platformele și aplicațiile pe care le utilizați cel mai mult.

De exemplu, poate fi necesar să-l utilizați cu programe precum Microsoft Office, Google Docs, Outlook sau browsere web. Vă va scuti de nevoia să deconectați dispozitivele sau extensia de text atunci când faceți upgrade la un nou sistem de operare sau hardware.

Cercetare pentru fiabilitate

Asigurați-vă că extensia de text la care vă uitați este fiabilă și precisă. Acordați-vă timp pentru a examina recenziile clienților sau contactați direct compania pentru orice întrebări sau nelămuriri, pentru a evita eventualele neplăceri viitoare.

Luarea în considerare a acestor puncte vă va ajuta să faceți alegerea corectă și să găsiți extensia de text perfectă pentru nevoile dvs.

Acum, să ne uităm la instrumentele de extindere a textului de top pentru a vă ajuta să scrieți mai repede.

Utilitar de înlocuire a textului

Utilitarul de înlocuire a textului este o funcție internă convenabilă pentru Mac, care oferă utilizatorilor o modalitate simplificată de a introduce text mai rapid și cu mai puține apăsări de taste.

Puteți defini texte sau fraze și le puteți asocia cu abrevieri. Vă va ajuta să creați rapid și precis bucăți lungi și complicate de text cu doar câteva apăsări de taste.

  Remediați eroarea I/O Qbittorrent în Windows 10

De exemplu, tastarea „myaddr” ar putea introduce automat adresa dvs. completă. Utilizatorii își pot personaliza, de asemenea, comenzile rapide pentru a-și introduce semnătura sau chiar o anumită față zâmbitoare.

De asemenea, puteți utiliza utilitarul de înlocuire a textului pentru a simplifica erorile comune de tastare. Tastarea câtorva litere poate duce la expresia pe care ați dorit-o în loc de greșelile dvs. obișnuite.

TextExpander

Indiferent dacă sunteți o persoană care caută o eficiență sporită sau o întreprindere care necesită o soluție cuprinzătoare de extindere a textului, TextExpander vă poate ajuta să vă duceți scrisul și crearea de documente la nivelul următor.

TextExpander este conștient de sintaxa și structura limbii și poate completa automat cele mai frecvent utilizate cuvinte în fiecare limbă. În plus, poate fi extins și mai mult cu diverse plugin-uri, cum ar fi inserarea de adrese URL, imagini și calendare.

Puteți utiliza TextExpander pentru macOS, Windows, iOS și Chrome. Este un instrument plătit care începe de la 3,33 USD pe lună pe cap. Ele oferă, de asemenea, o încercare gratuită pentru utilizatori pentru a verifica dacă este cea potrivită!

 • Funcționează pe:

 • Windows

 • macOS

Typinator

Te-ai săturat să petreci ore întregi tastând aceleași informații în mod repetat? Dactilograful este aici pentru a salva ziua! Acest excelent instrument de extindere a textului este conceput pentru a vă face fluxul de lucru mai eficient.

Cu Typinator, puteți tasta fragmente lungi de text cu doar câteva apăsări de taste și fără repetiții laborioase ale textului. Cu tehnologia sa de ultimă oră și caracteristicile extinse, instrumentul de automatizare Typinator este o resursă puternică pentru companii și echipe pentru a automatiza comunicațiile, a rămâne organizat, a economisi timp și a lăsa degetele să se odihnească!

Este disponibil pentru Mac OSX 10.6 sau mai nou. Licența lor costă 25 de euro sau 28 USD pentru o persoană. Nu oferă niciun abonament lunar.

Dactilograf rachetă

Rocket Typist este un extensior de text puternic care vă ajută să vă creșteți productivitatea cu funcții precum șabloane care economisesc timp și funcții macro eficiente.

Interfața sa ușor de utilizat facilitează extinderea textului și, cu opțiuni de personalizare, puteți personaliza rapid și eficient aplicația pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră specifice.

Rocket Typist are substituenți încorporați care vă permit să inserați rapid conținut personalizat în textul extins. Cu acest instrument, puteți încorpora elemente precum ora curentă, data și o selecție aleatorie de caractere în substituenți.

Rocket Typist este disponibil pentru Mac și oferă gratuit unele dintre cele mai bune funcții de bază din clasă. De asemenea, extind un pachet plătit Pro care începe de la 9,99 USD pe lună.

Espanso

Espanso este un instrument de extensie de text avansat, gratuit și open-source pentru macOS, Linux și Windows. Oferă o suită extinsă de funcții, permițând utilizatorilor să-și extindă textul scris în mod eficient.

Cu Espanso, utilizatorii își pot extinde eficiența scrisului și pot economisi timp prețios, rămânând în același timp productivi. Extensorul de text ușor de utilizat vine cu toate caracteristicile necesare, așa cum am menționat mai sus și nu are taxe lunare.

Regulile de înlocuire ale lui Espanso permit utilizatorilor să creeze comenzi rapide avansate pentru a extinde textul și codul. Cu tastele rapide și macrocomenzile sale, utilizatorii pot crea scripturi și le pot rula direct din extensia lor de text.

Oferă trei planuri plătite, începând de la 9,99 USD pe lună.

 • Funcționează pe:

 • Windows

 • Linux

 • macOS

TypeIt4Me

TypeIt4Me este un instrument puternic de extindere a textului care vă ajută să extindeți rapid fragmentele de text utilizate frecvent sau să creați comenzi rapide pentru cuvinte, fraze și paragrafe întregi cu doar câteva apăsări de taste.

  Cum să setați asocierea fișierelor aplicației din linia de comandă pe Windows 10

Cu TypeIt4Me, puteți introduce fragmente mai lungi de text rapid, fără efort și precis, economisind timp prețios. Instrumentul acceptă acțiuni de glisare și plasare și este extrem de personalizabil pentru nevoile dvs. specifice de tastare.

TypeIt4Me este disponibil pentru macOS și Windows. Software-ul nu oferă un pachet de abonament lunar. Puteți face o achiziție unică de 19,99 USD.

 • Funcționează pe:

 • Windows

 • macOS

PhraseExpress

PhraseExpress este un instrument puternic de extindere a textului disponibil pentru utilizatorii de Mac. Acest instrument puternic permite utilizatorilor Mac să economisească timp tastând fraze lungi, adrese de e-mail și propoziții cu doar câteva apăsări de taste.

PhraseExpress vă permite să completați rapid formulare, chestionare, documente și multe altele cu șabloane predefinite. Istoricul clipboard-ului este tot ce aveți nevoie pentru a urmări conținutul copiat. Caracteristica sa de statistici text vă ajută să urmăriți și să vă măsurați nivelurile de productivitate. Oferă valori în timp real privind timpul și numărul de caractere utilizate.

PhraseExpress oferă un plan plătit cu costuri cuprinse între 96 USD și 241 USD. Acest plan este o achiziție unică și nu se aplică nicio taxă lunară ulterior.

JitBit AutoText

JitBit AutoText este un instrument avansat de extindere a textului, conceput pentru a vă ajuta să vă creșteți productivitatea. Cu ajutorul AutoText, puteți crea biblioteci de expresii personalizate pentru a stoca expresiile și cuvintele utilizate frecvent, puteți formata automat textul folosind stiluri și puteți insera fraze dinamice care includ date, numere, informații de contact și alți substituenți de text.

De asemenea, utilizatorii pot crea șabloane personalizate și formulare de mesaje cu completare automată cu câmpuri drop-down, simplificând și mai mult procesele și făcând implicarea clienților și mai fluidă. Vă puteți bucura de o productivitate mai mare cu mai puține apăsări de taste cu AutoText.

Este disponibil gratuit pentru Windows pentru uz individual. Companiile pot lua în considerare achiziționarea licenței de afaceri, care valorează 22,85 USD și vine cu o garanție de rambursare completă a banilor de 14 zile.

aText Text Automation

Instrumentul aText Text Automation se remarcă prin caracteristicile sale robuste care maximizează productivitatea pentru companii și echipe. aText vă permite să automatizați sarcini repetitive și notificări pentru a simplifica procesele obositoare.

Indiferent dacă eficientizează comunicările cu clienții sau trimite rapid actualizări de stare colegilor, acest instrument de automatizare ajută companiile să facă mai multe în mai puțin timp.

Platforma vă permite să creați mesaje și conținut personalizat și apoi să le trimiteți la datele și orele specificate, asigurând livrarea la timp și creând o experiență consecventă pentru clienți.

aText Text Automation acceptă Windows, precum și macOS. Planul lor plătit începe de la 4,99 USD.

 • Funcționează pe:

 • Windows

 • macOS

Concluzie

Instrumentele de extensie a textului vă permit să creați rapid conținut semnificativ și să vă asigurați că mesajele dvs. sunt eficiente. Investiția în astfel de instrumente poate fi cheia pentru a economisi timp și bani atunci când scrieți conținut repetitiv. Înainte de a alege orice instrument de extindere a textului, trebuie să fii bine familiarizat cu cerințele tale, apoi să mergi la descoperirea ta!

Un extensior de text poate fi un instrument de neprețuit pentru companii sau echipe de orice dimensiune. Când este utilizat corect, vă poate ajuta să vă eficientizați sarcinile de zi cu zi și să minimizați timpul investit în crearea de răspunsuri predefinite, îmbunătățind în același timp relațiile cu clienții.

Dacă utilizați macOS, puteți folosi utilitarul de înlocuire automată a textului încorporat. Să presupunem că doriți să optați pentru instrumentul terță parte. În acest caz, TextExpander este cea mai bună alegere, deoarece are o interfață de utilizator simplă și caracteristici precum variabile de sugestii inteligente, verificări ușoare de actualizare, delimitatori și interfață cu o singură atingere.

Puteți explora, de asemenea, niște chatbot, cum ar fi ChatGPT, care vă pot oferi informații și pot conversa cu dvs. ca un om adevărat.