Song Psychic de la Spotify este o minge magică 8 care răspunde cu muzică

Recomandări cheie

 • Funcția Song Psychic de la Spotify este o nouă funcție de noutate încorporată în Spotify, care acționează ca o „bile 8 magică” pentru selecția muzicii.
 • Odată ce utilizați funcția prin portalul oficial, o puteți accesa oricând căutând „psihic cântec” în aplicație.
 • Este distractiv, dar s-ar putea să te simți mai atras de funcții de noutate similare, dar mai robuste, cum ar fi minunatul AI DJ al Spotify.

Spotify poate acționa acum ca un fel de psihic, oferind răspunsuri la întrebări investigative cu cântece. Fie că sunteți curios dacă Spotify crede că trăim într-o simulare sau dacă ar trebui să adăugați încă ceva în coșul de cumpărături pentru a obține transport gratuit, are un cântec de distribuit ca răspuns la întrebarea dvs.

Spotify poate răspunde acum la orice întrebare cu un cântec

Pe 29 februarie 2024, așa cum este detaliat într-o postare despre Pentru înregistrare, Spotify a introdus o nouă funcție numită Song Psychic. După cum sugerează și numele, Spotify acționează ca un psihic (un fel de psihic).

Ideea este că puneți întrebări Spotify despre subiecte atât de diverse precum dragostea, prânzul, școala și stilul, iar Spotify vă va oferi răspunsuri sub formă de cântece. Dacă te-ai jucat vreodată cu o minge magică 8 în copilărie, este o experiență foarte asemănătoare. Cu excepția faptului că, în loc să obțineți răspunsuri de genul „sursele mele spun nu”, ați putea primi „Let’s Get It Started” de la Black Eyed Peas ca răspuns.

  Tot ce trebuie să știți despre noul mouse iPad și cursorul trackpad-ului

Song Psychic este doar puțin distractiv și calcă pe urmele altor experiențe interesante în aplicație, cum ar fi Playlists for Pets și Supergrouper. Spotify însuși precizează că acesta a fost creat doar „pentru divertisment” și ca „o experiență distractivă”. În plus, avertizează acest lucru printr-un avertisment că „Song Psychic nu ar trebui considerat o sursă serioasă de sfaturi cu privire la nicio problemă” și că „în niciun fel nu este cu adevărat magic”.

Cum să-ți pui întrebările arzătoare ale cântecului lui Spotify

Pentru a accesa Song Psychic de la Spotify, accesați spotify.com/songpsychic pe dispozitivul dvs. mobil. Sau accesați aceeași adresă URL pe computer și scanați codul QR cu dispozitivul mobil. În orice caz, aplicația Spotify ar trebui să se deschidă și să te ducă direct la experiența Song Psychic.

După ce ați accesat Song Psychic o dată, ar trebui să puteți căuta doar „song psychic” în aplicație și să îl vedeți listat ca gen.

Pentru a utiliza Song Psychic de la Spotify:

 • Faceți clic pe Începeți și veți fi întrebat „Ce răspunsuri căutați?”
 • Alegeți una dintre cele nouă categorii: școală, stil, prânz, dragoste, carieră, eu însumi, viitorul meu, prieteni și familie sau Cele mai mari mistere ale vieții. Alternativ, faceți clic pe Solicită-mi să comand rapid procesul.
 • După ce ați selectat categoria dvs., vă puteți adresa întrebarea. Pur și simplu faceți clic pe Atingeți pentru a tasta și a începe să tastați, iar Spotify va oferi o listă de întrebări despre care consideră că se potrivesc cel mai bine cu interogarea dvs.
 • Selectați o întrebare din listă și faceți clic pe Trimiteți.
 • După ce ați plasat degetul mare pe „scanerul de amprentă”, Spotify vă va răspunde la întrebare cu un cântec.
 •   Cum se monitorizează performanța site-ului cu Blackbox Exporter și Grafana?

  Ce ar trebui să întrebați Song Psychic de la Spotify?

  Puteți întreba Song Psychic orice introducând întrebarea în caseta de text. Cu toate acestea, Spotify a pre-populat funcția cu un număr finit de întrebări. Deci, fie trebuie să alegeți una dintre aceste întrebări implicite, fie să vi se atribuie una la întâmplare. Ceea ce este enervant, dar complet de înțeles când realizezi câte întrebări posibile există.

  De exemplu, am dat clic pe Cele mai mari mistere ale vieții și am întrebat: „Care este sensul vieții?”. La care este o întrebare la care ne gândim cu toții din când în când și, cu siguranță, o mulțime de oameni o vor pune Song Psychic de la Spotify. Când am apăsat „Întreabă de mine”, Spotify a schimbat acest lucru la „Ar trebui să trimit mai întâi?”, oferind răspunsul „Nu” de Ed Sheeran. (Câțiva dintre noi de la birou am pus aceeași întrebare pentru a vedea dacă l-am prins cu toții pe Ed Sheeran, dacă ești curios și toți am primit răspunsuri diferite, pentru cât valorează.)

  Așadar, în cele din urmă, este mai bine să rămâneți la întrebările oferite de Spotify, să derulați în jos lista de sub subiectul ales și să le întrebați pe cele care vă interesează cel mai mult. Doar atingeți „Atingeți pentru a tasta”, iar Spotify va completa o listă de întrebări gata făcute. Exemple fiind:

  • Sunt eu Drama?
  • Pot manifesta lucruri?
  • Este animalul meu fericit?
  • Am un geamăn secret?
  • Voi vedea un OZN?
  • Ar trebui să-mi schimb numele?
  • Este drăguță această ținută?
  • Ar trebui să-mi tund tot părul?
  • Sunt un bucătar bun?
  • Vor prelua roboții lumea?
    Câți oameni au Netflix?

  Funcția Song Psychic de la Spotify nu ar trebui luată prea în serios, dar este cu siguranță o mică diversiune distractivă. Dacă sunteți în căutarea unei noutăți Spotify cu mai multă putere de rezistență, vă recomandăm cu tărie AI DJ-ul Spotify. Introdusă în 2023, funcția AI DJ are o putere de păstrare cu mult peste noutatea de a întreba ce melodie ar trebui să vă inspire alegerile pentru prânz de astăzi.