06/26/2022

Remedierea Nu deranjați continuă să se pornească de la sine pe Android

Pe măsură ce smartphone-urile au devenit populare, Android a devenit cel mai popular sistem de operare și continuă să domnească suprem pe piață. Este flexibil și oferă utilizatorilor multe opțiuni și personalizări. Una dintre cele mai bune caracteristici ale Android este Do Not Disturb (DND), dar ce înseamnă DND pe un telefon? Este o opțiune care, atunci când este activată, pune telefonul pe silent și oprește toate notificările, inclusiv apelurile și mesajele. Este util atunci când sunteți într-o întâlnire sau ocupați cu munca și doriți să evitați distragerile. Setarea Nu deranjați telefonul Android poate fi modificată cu ușurință și există multe modalități de a dezactiva funcția Nu deranjați Android. Cu toate acestea, uneori modul DND se poate activa automat, ceea ce poate fi frustrant. Dacă și tu ai de-a face cu aceeași problemă, ești la locul potrivit. Vă aducem un ghid perfect care vă va ajuta să remediați problema care se activează în continuare Nu deranjați pe Android.

Cum să remediați Nu deranjați continuă să se pornească singur pe Android

Ar putea exista multe motive pentru care setarea Nu deranjați telefonul Android să se activeze automat, iar unele dintre ele sunt enumerate mai jos.

  • Probleme minore de sistem
  • Sistem de operare Android învechit
  • Setări incorecte

După ce ați aflat ce înseamnă DND pe un telefon și ce îl determină să se pornească în mod repetat, să trecem peste câteva moduri prin care puteți dezactiva funcția Nu deranjați Android. Urmați aceste metode de mai jos pentru a remedia problema care se activează în continuare Nu deranjați pe Android.

  Iată cum puteți juca jocul ascuns în Android Lollipop

Notă: telefoanele inteligente nu au aceleași opțiuni de setări. Acestea variază de la producător la producător, așa că verificați setările corecte înainte de a schimba oricare.

Metoda 1: Pași de bază de depanare

Înainte de a începe cu metode de remediere a problemei Nu deranjați, vă recomandăm să parcurgeți câteva depanări de bază și verificări menționate mai jos.

1. Reporniți telefonul: multe probleme minore, cum ar fi blocarea aplicațiilor, ecranul gol și altele, pot fi rezolvate prin repornirea dispozitivului Android. Este posibil să oprească pornirea automată a funcției DND. Urmați ghidul nostru despre Cum să reporniți sau să reporniți telefonul Android pentru a face același lucru.

2. Verificați butonul de volum: Unele telefoane Android trec în modul DND atunci când butonul de reducere a volumului este apăsat în mod repetat sau pentru o perioadă lungă de timp. Asigurați-vă că nu țineți prea mult timp apăsat butonul de reducere a volumului atunci când reglați volumul.

3. Verificați comanda rapidă DND: În unele cazuri, funcția DND poate fi activată din panoul de notificare pe Android. Asigurați-vă că este dezactivat trăgând în jos panoul de notificare și dezactivându-l. De asemenea, îl puteți elimina din panoul de notificare pentru a preveni activarea accidentală.

Metoda 2: Dezactivați DND programat

Majoritatea telefoanelor Android vin cu o funcție DND care poate fi programată să pornească la o anumită oră. Această opțiune programată poate fi uneori activată automat, ceea ce face ca funcția DND să se activeze singură la un anumit moment. Dezactivarea acestei opțiuni poate remedia problema „Nu deranja”. Urmați pașii de mai jos pentru a face același lucru.

  Cele mai bune VPN-uri Android din [year] ([month])

1. Lansați Setările dispozitivului.

2. Găsiți și atingeți setarea Sun & vibration.

3. În meniul Sunet și vibrații, accesați secțiunea Nu deranjați și dezactivați opțiunea Programare oră de pornire.

Metoda 3: Actualizați sistemul de operare Android

Dacă rulați o versiune veche de Android, atunci aceasta ar putea fi în spatele funcționării defectuoase a funcției DND. Android lansează actualizări în mod regulat pentru a introduce noi funcții și pentru a remedia probleme minore. Este recomandat să păstrați sistemul de operare Android actualizat pentru funcționarea corectă a dispozitivului dvs. Actualizarea Android poate remedia problema „Nu deranjați” și puteți face asta urmând ghidul nostru pentru a actualiza manual Android la cea mai recentă versiune.

***

Sperăm că acest ghid a fost util și că ați reușit să remediați funcția Do Not Disturb care se activează de la sine pe Android. Spune-ne care metodă a funcționat cel mai bine pentru tine. Dacă aveți întrebări sau sugestii, nu ezitați să le trimiteți în secțiunea de comentarii.