06/26/2022

HomePod mini nu răspunde: 9 moduri de a repara!

HomePod mini de la Apple este un difuzor inteligent destul de bun. Și deși nu se compară cu inteligența și trucurile Asistentului Google, Siri este suficient de bun la majoritatea lucrurilor, iar HomePod mini oferă un sunet mai bun. Configurarea HomePod mini este ușoară și, deși funcționează foarte bine, există momente în care s-ar putea să vă confruntați cu un HomePod mini care nu răspunde. Mi s-a întâmplat și, dacă vă confruntați cu aceeași problemă, vă putem acoperi. Iată 9 moduri de a repara un HomePod mini care nu răspunde.

Cele mai bune soluții pentru a repara un HomePod mini care nu răspunde

Deși un HomePod mini care nu răspunde vă poate face să intrați în panică, problema nu este de obicei atât de mare. Vom acoperi toate modalitățile prin care puteți repara un HomePod mini care nu răspunde, începând de la cele mai simple soluții, până la cele mai extreme. Deși vă recomandăm să parcurgeți această listă pas cu pas, încercând soluțiile în ordinea în care le-am menționat, puteți utiliza cuprinsul de mai jos pentru a trece înainte la orice soluție pe care doriți să o încercați.

1. Asigurați-vă că HomePod este pornit

În primul rând, asigurați-vă că HomePod mini sau HomePod este pornit. Asigurați-vă că difuzorul inteligent este conectat la curent. După aceea, atingeți partea de sus a HomePod mini. Dacă auziți muzică, difuzorul este pornit. În plus, poți spune și „Hei Siri”. Dacă asistentul virtual răspunde, difuzorul este pornit.

  Ce trebuie să faceți dacă numărul dvs. de securitate socială este furat

Sfat: dacă HomePod mini este pornit, dar Hey Siri nu funcționează, atingeți lung partea de sus a HomePod mini și spuneți „porniți Hey Siri”

2. Verificați-vă conexiunea Wi-Fi

Dacă HomePod mini încă nu răspunde, ar trebui să verificați în continuare dacă este conectat corect la WiFi. HomePod se conectează automat la aceeași rețea WiFi ca iPhone-ul tău. Cu toate acestea, dacă ați schimbat recent parola WiFi sau ați primit o nouă conexiune WiFi, există posibilitatea ca HomePod mini să nu fie conectat la noul WiFi. Din fericire, puteți schimba cu ușurință rețeaua WiFi pe HomePod mini.

Acest lucru va comuta automat HomePod mini la aceeași conexiune WiFi ca iPhone-ul.

3. Asigurați-vă că Ascultați Hey Siri este activat

Dacă HomePod este conectat la Wi-Fi, dar tot nu poate răspunde la „Hey Siri”, asigurați-vă că Ascultați pentru „Hey Siri” este activat.

Activați „Hei Siri” pe HomePod mini folosind iPhone

 • Deschideți aplicația Home și țineți apăsată tasta HomePod. Derulați în jos și atingeți pictograma roată setări.

 • Aici, activați comutatorul de lângă „Ascultați „Hei Siri”” pentru a activa funcția pe HomePod.

Activați „Hei Siri” pe HomePod folosind Mac

 • Lansați aplicația Home pe Mac și faceți dublu clic pe pictograma HomePod.

 • Faceți clic pe pictograma roată de setări sau glisați în jos.

 • Activați comutatorul de lângă „Ascultați „Hei Siri”” pentru a activa funcția pe HomePod.

Acum, încercați să spuneți „Hei Siri” și vedeți dacă HomePod răspunde. Sper că acest lucru ar fi trebuit să rezolve problema. Dacă nu, citiți mai departe pentru a vedea ceilalți pași de depanare pentru HomePod mini.

4. Verificați dacă există alerte în aplicația Home

Când HomePod nu vă poate accesa ID-ul Apple, nu se poate conecta la rețeaua Wi-Fi de acasă sau se confruntă cu alte probleme, în aplicația Home apare o alertă cu detalii despre problemă. Deci, accesați aplicația Home de pe dispozitiv și apoi apăsați lung/faceți dublu clic pe pictograma HomePod pentru a vedea mai multe informații despre alertă.

Cu amabilitatea imaginii: Apple

5. Reporniți HomePod

Dacă tot nu puteți utiliza HomePod mini, o repornire ar putea ajuta și la rezolvarea problemei.

Reporniți HomePod mini de pe iPhone

Deschideți aplicația Home și apoi apăsați lung tigla HomePod. Aici, atingeți Resetare HomePod și apoi apăsați pe Restart HomePod.

  Prognoza orară și bisăptămânală pentru mai multe orașe

Reporniți HomePod mini de pe Mac

Lansați aplicația Home și apoi faceți dublu clic pe pictograma HomePod. Apoi, derulați în jos și faceți clic pe Resetare HomePod. În cele din urmă, faceți clic pe Restart HomePod pentru a reporni difuzorul.

6. Scoateți și împerecheați din nou HomePod folosind aplicația Home

Dacă HomePods încă nu răspunde, încercați să eliminați și să reîmperecheați HomePod-ul folosind aplicația Home. Puteți face acest lucru folosind aplicația Acasă pe iPhone, iPad sau Mac.

Eliminați HomePod mini folosind iPhone

 • Pe iPhone sau iPad: Deschideți aplicația Home -> apăsați lung pictograma HomePod -> Resetați HomePod -> Eliminați accesoriul.

Eliminați HomePod mini folosind Mac

 • Pe Mac: Lansați aplicația Home > faceți dublu clic pe pictograma HomePod -> Resetați HomePod și faceți clic pe Eliminare accesoriu.

Configurați HomePod mini din nou

Configurarea HomePod mini este simplă. Doar conectați-l la alimentare și deblocați iPhone-ul. Veți vedea o solicitare pe iPhone. Pur și simplu atingeți „Configurare” și urmați pașii de pe ecran.

7. Actualizați-vă HomePod mini

Apple lansează frecvent actualizări pentru HomePod mini. În mod normal, HomePod-ul tău va instala automat actualizări. Cu toate acestea, dacă vă confruntați cu probleme cu HomePod, sunt șanse să existe o actualizare în așteptare care nu a fost instalată. Din fericire, puteți actualiza manual HomePod mini destul de ușor.

8. Resetați HomePod sau HomePod mini

Nicio soluție încă? Nu vă deranjați, deoarece avem încă o soluție nucleară. Și cu remedierea nucleară, mă refer la resetarea HomePod-ului la valorile implicite din fabrică. Când difuzorul compatibil Siri se confruntă cu probleme persistente, această soluție este utilă. În special, există mai multe moduri de a reseta HomePod.

Utilizați aplicația Home pentru a reseta HomePod

 • Pe iPhone și iPad: Deschideți aplicația Home -> apăsați și mențineți apăsată pictograma HomePod -> Eliminați accesoriul -> Eliminați.
 • Pe Mac: Accesați aplicația Home -> faceți dublu clic pe pictograma HomePod -> Eliminați accesoriul -> Eliminați.

Apăsați partea de sus a HomePod pentru a-l reseta

 • Deconectați HomePod mini de la alimentare. Așteptați 10 secunde, apoi conectați-l din nou.
 • Așteptați încă 10 secunde, apoi atingeți lung partea de sus a HomePod mini.
 • Lumina albă de deasupra HomePod mini va deveni roșie. Țineți degetul apăsat.
 • Siri vă va informa apoi că HomePod mini este pe cale să fie resetat. Țineți degetul apăsat până când auziți trei bipuri, care confirmă că HomePod mini a fost resetat cu succes.
  Photoshop sau nu? Trei moduri de a spune dacă o imagine este reală sau falsă

Restaurați HomePod mini cu un Mac sau PC

1. În primul rând, conectați HomePod mini la computer folosind cablul USB-C și apoi deschideți Finder pe macOS sau iTunes pe Windows 11 sau Windows 10.

2. Selectați HomePod-ul când apare pe computer și faceți clic pe Restaurare HomePod.

Computerul dumneavoastră va începe să restaureze software-ul de pe HomePod mini. În timp ce se întâmplă acest lucru, veți vedea o lumină portocalie clipind în partea de sus a HomePod mini. Odată ce lumina încetează să mai clipească, înseamnă că HomePod mini s-a terminat de restaurat și îl puteți deconecta în siguranță de la Mac sau PC.

9. Dacă nimic nu funcționează, contactați asistența Apple

În cele din urmă, dacă nimic nu a funcționat, singura opțiune este să contactați Asistența Apple. De cele mai multe ori, ei vor putea rezolva orice problemă cu care se confruntă HomePod mini.

Întrebări frecvente despre HomePod mini care nu răspunde

Î. Funcționează HomePod mini când nu este conectat?

HomePod mini nu funcționează când nu este conectat la priză. Va trebui să conectați difuzorul la o sursă de alimentare pentru a o utiliza. Acestea fiind spuse, există accesorii de la terți care vă pot alimenta HomePod mini, astfel încât să îl puteți lua cu dvs. oriunde ați merge.

Î. Pot reseta HomePod mini?

Puteți reseta HomePod mini din aplicația Home de pe iPhone, iPad sau Mac utilizând pașii menționați mai sus. Dacă nu reușiți să faceți acest lucru, puteți apăsa și mențineți apăsată partea superioară a HomePod mini pentru a-l reseta.

Î. De ce HomePod-ul meu clipește alb?

O lumină albă intermitentă pe HomePod mini înseamnă că difuzorul este pregătit pentru a fi configurat.

Remediați cu ușurință un HomePod mini care nu răspunde

Ei bine, acestea sunt metodele de a repara un HomePod mini care nu răspunde. Să sperăm că ați reușit să vă remediați HomePod mini care nu răspunde folosind aceste soluții. Spuneți-ne care remediere a funcționat pentru dvs. și dacă există alte metode care credeți că ar trebui menționate în acest articol.