09/25/2022

Remediați eroarea 42127 Arhiva cabină este coruptă

Fișierele de arhivă Cabinet sau Cab sunt un format pentru utilizatorii Microsoft Windows care ajută la livrarea fișierelor de instalare a software-ului pe computer. Fișierele Cab sunt folosite de mulți instalatori Microsoft, deoarece fac timpii de livrare mai rapid în timp ce descarcă o aplicație de pe un site web. În timp ce instalează o aplicație sau rulează un program, utilizatorii Windows pot întâlni eroarea 42127, arhiva cabină este coruptă pe sistemul lor. Dacă în prezent vă confruntați cu aceeași problemă în timp ce operați sistemul dvs., atunci am adus un ghid perfect pentru dvs. care vă va ajuta să remediați această problemă în câteva moduri simple, precum și să vă familiarizați cu eroarea 42127 și cauzele acesteia. Deci, să începem imediat cu ghidul nostru cu aceste metode de depanare.

Cum se remediază eroarea 42127 Arhiva cabină este coruptă

Eroarea 42127 este o eroare de arhivare a taxiului care rezultă de obicei din arhivele lipsă sau corupte ale aplicației care urmează să fie instalată pe un sistem. Este o eroare de rulare care apare atunci când rulează un program. Un fișier lipsă legat de Windows este ceea ce se află de obicei în spatele erorii. De la curățarea sistemului până la măsurile preventive, există mai multe moduri care pot ajuta la rezolvarea erorii 42127.

Care sunt motivele pentru care arhiva este coruptă eroare?

După cum sa discutat mai sus, eroarea 42127 apare atunci când sistemul nu reușește să acceseze fișierele aplicației pe care încercați să o instalați sau să o rulați. Această problemă poate apărea din diverse motive care sunt menționate pe scurt mai jos:

  • Software-ul antivirus din sistem blochează fișierele suspecte.
  • Virus care corupă arhiva cabină cerută de aplicație.
  • Actualizare Windows defectuoasă.
  • Intrări nevalide sau lipsă din registru.

Este posibil să întâmpinați o eroare de arhivă 42127-cab în orice moment în timp ce rulați un program pe computer. Dacă vă confruntați cu o eroare, trebuie mai întâi să vă asigurați că aveți un scanner de siguranță în sistem care vă poate ajuta să excludeți astfel de probleme. Consultați metodele de mai jos pentru soluții mai detaliate:

  Cum să diagnosticați și să remediați un port USB care nu funcționează

Metoda 1: Eliminați programele malware

Malware este un software descărcat pe sistemul dvs. care poate provoca daune sistemului. Programele malware sunt, fără îndoială, foarte amenințătoare pentru utilizatorii de computere, deoarece tinde să provoace pierderi de date pentru utilizatori. În afară de a avea informații despre Ce este malware și ce face? De asemenea, ar trebui să fiți conștienți de faptul că acesta este unul dintre motivele proeminente pentru care utilizatorii întâmpină probleme precum eroarea 42127 în timp ce rulează un program sau instalează unul.

Prin urmare, este important să aveți pe computer un software anti-malware care poate gestiona și scana astfel de probleme înainte ca acestea să devină o amenințare. Pe lângă cunoștințele despre Cum să eliminați programele malware de pe computerul dvs. în Windows 10, utilizatorii trebuie să se asigure că au o protecție pe mai multe straturi sub formă de actualizare constantă a software-ului anti-malware care vă ajută să faceți față noilor amenințări și să mențină sistemul în siguranță. . Puteți consulta ghidul nostru 26 Cele mai bune instrumente gratuite de eliminare a programelor malware pentru a parcurge unele dintre cele mai bune software-uri pe care le puteți instala pe sistemul dvs.

După ce ați instalat software-ul antivirus la alegere pe computer, puteți rula o scanare completă pentru a verifica dacă există probleme. Dacă nu, puteți trece la următorul pas care este prezentat mai jos.

Metoda 2: Verificați actualizarea Windows defectuoasă

Următoarea metodă este să verificați dacă există rupturi Actualizări Windows Dacă există. Actualizările defecte în Windows pot duce adesea la o eroare coruptă în arhiva. Pentru a face acest lucru, puteți verifica fișierul cab pentru a vedea dacă este legitim sau nu. Fișierul cab poate fi verificat urmând pașii de mai jos:

1. Apăsați tastele Windows + I pentru a deschide Setări.

2. Faceți clic pe Actualizări și securitate.

3. Apoi, faceți clic pe Opțiuni avansate.

4. Faceți clic dreapta pe fișierul cab pentru a verifica semnătura digitală a acestuia.

5. Acum, selectați Proprietăți.

Dacă fișierul este legitim și nu există probleme cu acesta, puteți trece la următoarea metodă. În cazul în care fișierul este suspect, ștergeți fișierul. Odată ce este îndepărtat cu atenție, rulați o scanare antivirus pe sistemul dvs. pentru a verifica dacă problema a fost rezolvată.

  Cum să dezactivați sugestiile de comutare la filă în Chrome

Metoda 3: Executați protecția împotriva virușilor și amenințărilor

Windows Defender este un program anti-malware preinstalat care ajută la identificarea virușilor și amenințărilor pe un sistem. Utilizarea acestui instrument încorporat poate fi benefică în timp ce rezolvarea erorii 42127 arhiva cabină este coruptă, deoarece ajută la găsirea vinovatului printr-o scanare. Puteți iniția scanarea urmând pașii de mai jos:

1. Apăsați simultan tastele Windows + I pentru a deschide Setări.

2. Aici, faceți clic pe Actualizare și securitate, așa cum se arată.

3. Accesați meniul Securitate Windows și faceți clic pe Protecție împotriva virușilor și amenințărilor, așa cum este descris mai jos.

4. Faceți clic pe butonul Scanare rapidă pentru a vă scana rapid computerul pentru orice malware.

5. Dacă a fost găsit vreun malware, faceți clic pe Start acțiuni pentru a le elimina sau a le bloca și reporniți computerul.

Metoda 4: Utilizați Instrumentul de reparare Restoro

Restoro este un instrument de reparare pentru PC care ajută la remedierea unor probleme de bază, cum ar fi defecțiuni ale computerului, viruși, fișiere corupte și defecțiuni ale sistemului. Nu doar asta, dar a îmbunătățit și performanța computerului. De asemenea, puteți rezolva problema de eroare 42127 ca arhiva cabină este coruptă cu ajutorul instrumentului de reparare Restoro, utilizând pașii de mai jos.

1. Deschideți browserul web și descărcați Instrument de reparare Restoro.

2. Acum, lansați aplicația și faceți clic pe Start Scan pentru a afla problemele cu computerul dvs.

3. Apoi, faceți clic pe Repair All pentru a scăpa de eroarea 42127.

Metoda 5: Efectuați Restaurarea sistemului

Dacă folosirea instrumentelor precum Restoro nu v-a ajutat cu eroarea 42127, atunci puteți încerca să utilizați restaurarea sistemului pentru a exclude erorile neașteptate în timpul descărcarii sau rulării unui program pe computer. Restaurarea sistemului este excelentă pentru a economisi timpul și efortul pierdut în formatarea Windows din nou și din nou în timp ce se confruntă cu astfel de probleme. Deci, utilizarea unui punct de restaurare pentru restaurarea sistemului este o modalitate excelentă de a face față acestor erori. Puteți afla multe despre restaurarea sistemului și cum să o efectuați cu ajutorul ghidului nostru Cum să utilizați Restaurarea sistemului pe Windows 10.

Metoda 6: Curățați instalarea Windows

Dacă încă vă confruntați cu probleme legate de instalarea Windows sau arhiva este coruptă, atunci puteți încerca să reinstalați Windows pe sistemul dvs. Aceasta este ultima soluție care nu a fost de ajutor în niciuna dintre metodele de mai sus. Există momente în care un computer este infectat cu un virus sau este sub atac de malware, care nu poate fi rezolvat prin rularea de scanări antivirus. Uneori, situația se înrăutățește și cel mai bine este să o gestionați cu ajutorul unei instalări curate de Windows, nu numai pentru a face upgrade Windows, ci și pentru a rezolva conflictele cu sistemul cu care ați avut de-a face. Puteți consulta ghidul nostru despre Cum să faceți o instalare curată a Windows 10 și să efectuați pașii indicați în articolul despre sistemul dvs. pentru a rezolva problema de eroare 42127, arhiva cabină este coruptă.

  Remediați codul de eroare Beaver în Destiny

Întrebări frecvente (FAQs)

Î1. Ce este un fișier cab?

Ans. Un fișier cab este un fișier comprimat care este atât comprimat, cât și arhivat, utilizat pe un computer bazat pe Windows. Aceste fișiere au un avantaj în baza căruia pot fi verificate dacă sunt legitime sau nu.

Q2. Care este scopul unui dosar de taxi?

Ans. Fișierele Cab sunt folosite pentru a furniza fișiere de instalare a software-ului pe un computer. De asemenea, scopul principal al acestor fișiere este de a furniza instalarea fișierelor mai rapid pe un computer.

Q3. Pot șterge fișierele cab?

Ans. Da, este sigur și sigur să ștergeți fișierele cab. Fișierele temporare cab pot fi șterse din folderul temporar Windows.

Î4. Ce înseamnă un fișier taxi corupt?

Ans. Un fișier cab corupt înseamnă că fișierul instalat este incomplet sau nu este accesibil de sistem dintr-un motiv oarecare.

***

Sperăm că ghidul nostru v-a ajutat să remediați eroarea 42127 arhiva cabină este coruptă cu 6 metode simple. Spuneți-ne care dintre aceste metode v-a ajutat să rezolvați cu succes această problemă. Dacă mai aveți întrebări despre acest subiect sau doriți să ne împărtășiți sugestiile dvs., atunci lăsați comentariile dvs. mai jos.

x