12/03/2023

Podcastul video Spotify nu funcționează? Încercați aceste sfaturi

Când Spotify a introdus podcasting-ul video în iulie 2020, a lansat funcția, astfel încât doar un număr selectat de podcasturi să poată încărca videoclipuri și a fost limitat la câteva țări. De-a lungul timpului, Spotify a făcut această funcție disponibilă pentru mai mulți podcaster și regiuni.

Cu toate acestea, mulți utilizatori au raportat că nu pot vedea videoclipuri podcast. Alții au observat că videoclipurile nu se redau brusc. Am adunat câteva sfaturi pentru a vă ajuta să rezolvați această problemă.

1. Verificați dacă podcastul are de fapt un videoclip

Nu toți creatorii care încarcă podcasturi pe Spotify Podcast creează podcasturi video. Deci, va trebui să confirmați că podcastul are de fapt o versiune video.

Din păcate, Spotify nu face nicio prevedere pentru a verifica dacă un anumit podcast are sau nu un videoclip. Prin urmare, ar trebui să explorați alte mijloace, cum ar fi să întrebați alți utilizatori Spotify dacă pot găsi un videoclip pentru podcastul în cauză.

Amintiți-vă, oricine îl întrebați trebuie să încerce și celelalte sfaturi de depanare pentru a vă asigura că nu există niciun videoclip pentru podcast. După ce confirmați indisponibilitatea unui videoclip podcast, nu veți avea altă opțiune decât să vă mulțumiți doar cu audio.

2. Verificați dacă videoclipul podcast este disponibil în regiunea dvs

Dacă nu puteți găsi videoclipuri podcast pe Spotify, confirmați că funcția este disponibilă în regiunea dvs. S-ar putea să descoperi că Spotify încă nu l-a lansat acolo unde locuiești. Acest lucru este valabil mai ales dacă vă aflați într-o regiune în care giganții de streaming s-au lansat abia recent.

  Top 9 soluții de conferințe web și partajare instantanee pentru freelancer și startup

Confirmarea disponibilității videoclipurilor podcast în regiunea dvs. poate fi dificilă, deoarece Spotify nu are o listă oficială a țărilor care pot și nu pot accesa această funcție. Cu toate acestea, puteți vizita Comunitatea Spotify portal, faceți clic pe bara de căutare și tastați „Are podcast videos available in [name of country]”

Este posibil ca un alt utilizator din regiunea dvs. să fi pus deja întrebarea și să fi primit un răspuns, dar dacă nu, va trebui să așteptați feedback. Dacă feedback-ul este negativ, nu puteți face altceva decât să așteptați până când podcasturile video sunt disponibile în regiunea dvs.

3. Verificați setările pentru podcast video

Motivul pentru care nu puteți viziona podcasturi video pe Spotify este probabil că setările sunt incorecte. Prin urmare, poate fi necesar să verificați setările urmând acești pași simpli:

 • Pe pagina de pornire Spotify, atingeți pictograma setări din colțul din dreapta sus.
 • Accesați Economizorul de date și găsiți Podcasturi video.
 • Dezactivați Numai Stream Audio.
 • Reporniți aplicația și verificați dacă videoclipurile sunt redate.
 • Dacă, totuși, verificați setările și Stream Audio Only este deja dezactivat, porniți-l, reporniți aplicația și opriți-o din nou.

  Este posibil să fi existat o defecțiune internă care a perturbat funcționalitatea podcas-urilor video. Resetarea configurației și repornirea aplicației pot ajuta la restabilirea funcționalității complete.

  4. Actualizați Spotify și încercați din nou

  O altă metodă ușoară de depanare este să vă actualizați aplicația Spotify la cea mai recentă versiune. Nu este neobișnuit ca anumite funcții ale aplicației să dispară dacă utilizați o versiune învechită a aplicației. Acesta poate fi motivul pentru care brusc nu puteți reda podcasturi video pe Spotify, deoarece versiunea mai veche ar putea să nu mai accepte videoclipuri.

    5 utilizări creative pentru prize inteligente

  Pentru a actualiza aplicația Spotify pe dispozitivul dvs. Android sau iOS, urmați acești pași simpli:

 • Deschideți Magazinul Google Play sau App Store pe dispozitivul dvs.
 • Căutați Spotify prin bara de căutare.
 • Atingeți opțiunea Actualizare.
 • După actualizarea aplicației, relansați-o, iar podcasturile video ar putea reveni.

  Remediați podcasturile video Spotify și duceți-vă experiența cu podcast la un nou nivel

  Podcasturile video pot crea o conexiune mai bună între tine și podcasterii tăi preferați, iar sfaturile din acest articol sunt atât de simple încât le poți încerca în câteva secunde.

  x