09/26/2023

Pe care să alegi în 2023 –

Adobe Acrobat continuă să fie unul dintre cele mai importante nume din lumea editorilor PDF. Dar ce este Adobe Acrobat, până la urmă? Este un grup de aplicații software care vă ajută să vizualizați, să creați, să semnați, să imprimați și să gestionați PDF-uri.

Cu software-ul desktop Acrobat, trei aplicații mobile (Adobe Acrobat Reader, aplicația Scan și aplicația Signature) și serviciile cloud superioare, Adobe Acrobat vă ajută să lucrați eficient și în siguranță de oriunde.

Acum, Adobe Acrobat este disponibil în trei versiuni: Acrobat Free, Acrobat Standard și Acrobat Pro. Se vorbește mult despre motivul pentru care Acrobat Pro continuă să fie simbolul editorilor PDF. Acest articol își propune să testeze această comparație amănunțită a celor trei oferte Adobe Acrobat.

Versiunea gratuită Adobe Acrobat: la ce să vă așteptați

Adobe Acrobat vă oferă puterea de a lucra cu PDF-uri oriunde v-ați afla. Dar cu un cont gratuit Adobe Acrobat, puteți lucra numai cu instrumentele online Acrobat.

Caracteristicile de bază ale contului gratuit Adobe Acrobat

 • Activați extensia gratuită Google Chrome pentru a evidenția, edita și comenta fișierele PDF
 • Adnotați și editați PDF-uri direct în Google Drive
 • Accesați gratuit aplicația Acrobat
 • Lucrați cu fișiere Excel, Word și PowerPoint în Acrobat online
 • Obțineți aplicația Adobe Scan pentru iOS sau Android pentru a scana lucrurile cu ușurință
 • Accesați aplicația Adobe Reader de pe desktop pentru a vizualiza, evidenția și comenta toate tipurile de PDF-uri
 • Aveți acces la mai multe instrumente online PDF și de semnare electronică pentru a spori productivitatea și colaborarea
 • Un tur rapid al funcțiilor Adobe Acrobat Online Tool

  • Convertiți Word în PDF și JPG în PDF
  • Comprimați PDF-uri
  • Semnează PDF-uri și formulare digital

  Ce este Adobe Acrobat Standard?

  Dacă doriți să faceți un pas înainte de contul gratuit Adobe Acrobat, dar încă nu sunteți pregătit să deveniți Pro, încercați Adobe Acrobat Standard. Perfect pentru uz personal și funcționalități de bază standard, Adobe Acrobat Standard vă permite să colaborați la fișiere PDF de oriunde și oricând. Puteți revizui, edita și urmări fișiere PDF pe orice dispozitiv.

  Contul standard Adobe Acrobat vă permite să deblocați capabilități avansate de editare și gestionare a PDF-urilor, pe lângă funcțiile de bază. Noul Adobe Acrobat Standard vine integrat cu acces desktop, mobil și online.

  Compatibil cu Microsoft Windows 7, 8 și 10 sau Mac OS X v10.9 și v10.0, Acrobat Standard are următoarele funcționalități avansate:

 • Vizualizați, editați și stocați PDF-uri în Box, Dropbox, OneDrive și Drive
 • Interacționați, urmăriți și comentați fișierele PDF de pe toate dispozitivele dvs
 • Creați, combinați și protejați PDF-uri, exportându-le cu ușurință pe dispozitivul dvs. mobil
 • Convertiți fișierele Adobe Photoshop (PSD), Illustrator (AI) sau InDesign (INDD) în fișiere PDF de pe orice dispozitiv
 • Editați PDF-uri pe mobil, de la adăugarea de text și imagini până la reordonare, rotire și ștergere
 • Semnează digital și verifică PDF-urile și activează colectarea de completare automată pentru rezultate mai rapide
 • Partajați PDF-uri pentru semnare, urmăriți-le în timp real și colectați feedback de grup într-un singur PDF
 •   9 cele mai bune cursuri/resurse pentru a învăța Deep Learning în câteva luni [2023] –

  În plus, este important să rețineți că Acrobat Standard vine cu serviciile Adobe Cloud. Fără a compromite securitatea, acest lucru simplifică integrarea și colaborarea pe diferite dispozitive.

  Ce este Adobe Acrobat Pro?

  Familiar ca „soluția PDF completă”, Adobe Acrobat Pro este pentru toți profesioniștii (inclusiv companii și întreprinderi). Pe lângă funcționalitățile avansate de gestionare, semnare și editare PDF cu care Acrobat Standard vine, Adobe Acrobat Pro vă permite să eliberați funcționalități profesionale precum:

 • Creați PDF-uri și proiectați pagini noi folosind șabloane prestabilite
 • Conversia documentelor scanate în PDF-uri editabile
 • Redactarea PDF-urilor pentru a elimina informațiile sensibile
 • Compararea diferențelor dintre mai multe versiuni de PDF-uri
 • Crearea de formulare web instantaneu, adăugarea siglelor mărcii la acordurile dvs
 • Măsurarea distanței și a perimetrului obiectelor din PDF-uri
 • Conversia documentelor de hârtie scanate în PDF-uri cu font potrivit
 • Activarea creării cu un singur clic de PDF-uri bogate
 • Folosind Microsoft Project, Visio sau Autodesk AutoCAD pentru a crea PDF-uri tehnice
 • Crearea, conversia și validarea PDF-urilor care respectă standardele ISO precum PDF/A și PDF/X și standardele de accesibilitate
 • Obține instrucțiuni ghidate pentru a pregăti PDF-uri și pentru a adăuga obiecte interactive la PDF-uri
 • Adăugarea numerotării Bates la PDF-urile legale și acordurile pentru indexarea conformă
 • Crearea de formulare PDF cu JavaScript pentru a crește interactivitatea
 • Reducerea dimensiunii fișierului, optimizarea și personalizarea automată a fișierelor PDF
 • Ceea ce este special la Acrobat Pro este că permite colectarea plăților prin Braintree. În plus, puteți adăuga ramificare la acorduri ca parte a celei mai recente actualizări. De fapt, face întregul proces de creare și gestionare a fișierelor PDF mai sigur, mai conform și mai eficient.

  Adobe Acrobat Pro vine cu asistență tehnică avansată 24×7 și poate fi integrat cu software de întreprindere precum SharePoint și Microsoft 365.

  Comparând Acrobat Free, Standard și Acrobat Pro

  Acest tabel vă va ajuta să înțelegeți ce este special la Acrobat Standard sau Acrobat Pro și de ce sunt opțiuni mai bune pentru profesioniști, companii și întreprinderi. Iată o comparație a funcțiilor avansate dintre Acrobat Pro, Standard și Free:

  Acrobat ProAcrobat StandardAcrobat FreeGestionarea PDF-urilor pe toate dispozitivele DaDa Numai online Măsurarea distanței și a perimetrului obiectelor din PDF-uriDaNuNuCreați PDF-uri care corespund standardelor de conformitate ISODaNuNuUrmăriți activitatea pe PDF-uri și formulare web pe toate dispozitiveleDaDaNuCreați și exportați PDF-uri pe mobilDaDaNuNuCreați PDF-uri bogate și folosind Vireasio tehnicăDa-NuC șabloaneDaNuNuCreați PDF-uri care se potrivesc standardelor de accesibilitateDaNuNu Optimizați automat PDF-urile și reduceți dimensiunea fișieruluiDaNuNu Protejați PDF-urile cu parole și împiedicați alții să le copiezeDaDaNuNuRedacția PDF-urilor și eliminarea informațiilor sensibile care sunt vizibileDaNuNuAdăugați numerotarea Bates pentru conformitatea legală în PDFsYesNoNoDConvert (D) sau Adobe Illustrator (D) ) fișiere în PDF de pe orice dispozitivDaDaNuConversie documente de hârtie în PDF-uri de pe mobil sau desktopDaNuNuCreează PDF-uri folosind video, obiecte interactive sau audio în PDF-uri și folosește JavaScriptDaNuNuCreează PDF-uri folosind video, obiecte interactive sau audio în PDF-uri și folosește JavaScriptDaNuNuTrimite în bloc pentru semnarea electronică la mai multe oameni simultanDaNuNuCreați șabloane reutilizabile, adăugați branding de semnare electronică și adresa URL personalizată la acorduriDaNuNu

    Cum să mutați jocurile Origin pe o altă unitate

  Acrobat gratuit vs. standard vs. pro explicat

  Am separat 5 domenii principale de diferențe pentru a vă ajuta să obțineți o imagine de ansamblu detaliată a funcțiilor dintre Acrobat Free, Standard și Pro:

  #1. Gestionarea PDF-urilor

  Acrobat gratuit: Cu un cont gratuit Adobe Acrobat, funcțiile de bază de vizualizare, editare și adnotare sunt disponibile pe Acrobat online și Google Drive.

  Acrobat Standard: Adobe Standard permite utilizatorilor să vizualizeze, să gestioneze, să rotească, să reordoneze, să divizeze și să organizeze PDF-uri de pe orice dispozitiv la alegere.

  Acrobat Pro: Acrobat Pro, pe lângă caracteristicile Standard, permite utilizatorilor să redacteze PDF-uri pentru a proteja informațiile sensibile. În plus, puteți crea fișiere PDF tehnice cu Autodesk AutoCAD și Microsoft Project, fișiere PDF bogate cu un singur clic în Microsoft 365 și puteți transforma imagini/fișierele PSD, AI și INDD care pot fi scanate în fișiere PDF editabile. De asemenea, puteți crea formulare web, puteți adăuga sigle de marcă și puteți optimiza automat dimensiunea fișierului.

  #2. Editarea PDF-urilor

  Acrobat Free: Puteți edita PDF-uri și formulare numai în browserul desktop Acrobat.

  Acrobat Standard: Adobe Standard permite utilizatorilor să convertească PDF-uri, să organizeze PDF-uri dintr-o singură pagină în Homeview și să urmărească activitatea PDF-urilor pe dispozitive.

  Acrobat Pro: Alături de funcțiile care vin cu Acrobat Standard, Acrobat Pro permite utilizatorilor să combine pagini web cu PDF-uri interactive și să convertească documente de hârtie în PDF-uri cu redistribuire a paragrafelor și font potrivit. Există și opțiunea de a adăuga obiecte interactive de pe telefoane mobile. De asemenea, puteți reordona, roti și șterge paginile PDF din aplicația iOS sau Android.

  #3. Formulare de semnare digitală

  Acrobat Free: Puteți utiliza capacitățile de bază de semnare electronică ale instrumentelor online Acrobat.

  Acrobat Standard: Adobe Standard permite utilizatorilor să semneze digital documente, să colecteze semnături obligatorii din punct de vedere juridic și să verifice PDF-uri.

  Acrobat Pro: Acrobat Pro merge cu un pas înainte și vă permite să colectați feedback de grup într-un singur PDF, să utilizați completarea automată pentru trimiteri mai ușoare și să marcați PDF-urile cu etichete aprobate/schiță, după caz. De asemenea, puteți solicita semnături electronice în bloc, puteți crea șabloane reutilizabile pentru acorduri și puteți adăuga logo-uri și adrese URL ale mărcii în formulare.

  #4. Accesibilitate, securitate și conformitate

  Acrobat gratuit: atunci când semnați sau verificați folosind instrumentul Acrobat online, Adobe împiedică utilizatorii să vă copieze datele.

  Acrobat Standard: Adobe Standard garantează securitatea datelor dvs. în Adobe Cloud și este în conformitate cu toate standardele din industria de semnătură electronică.

  Acrobat Pro: Acrobat Pro duce securitatea la un alt nivel, permițând numerotarea Bates pentru conformitatea legală a PDF-urilor. Nu numai că, dar utilizând Acrobat Pro, vă puteți asigura că PDF-urile dvs. respectă standardele ISO precum PDF/A și PDF/X și standardele de accesibilitate pentru persoanele cu dizabilități.

    Puteți retrăi GameCube pe un televizor modern și este uimitor

  #5. Accesibilitate și integrare

  Acrobat gratuit: Cu un cont gratuit Adobe Acrobat, veți avea acces la toate funcțiile de bază ale Acrobat online. Cu toate acestea, nu veți putea debloca funcții avansate precum integrarea dispozitivului sau serviciile Adobe Cloud.

  Acrobat Standard: Adobe Standard și Adobe Pro permit utilizatorilor să partajeze, să gestioneze și să stocheze fișiere instantaneu pe toate dispozitivele. Puteți accesa fișierele PDF în Drive, OneDrive, Dropbox și One Account.

  Acrobat Pro: Acrobat Pro duce integrarea cu un pas mai mare, permițând utilizatorilor să urmărească în timp real activitățile PDF și documente pe dispozitive. În plus, acceptă dispozitive Windows cu atingere, inclusiv Surface Pro, pentru o eficiență sporită. De asemenea, puteți utiliza completarea automată pentru a semna acorduri și fișiere PDF din mers!

  Prețuri și planuri

  Două tipuri predominante de abonamente sunt disponibile pentru Acrobat Standard și Acrobat Pro: indivizi și echipe. În timp ce abonamentul individual înseamnă o singură licență, abonamentele pentru afaceri/echipe au mai multe licențe într-o consolă de administrare organizată și gestionabilă.

  Adobe Acrobat Standard

  Adobe Acrobat Standard este disponibil pentru indivizi și echipe. Planurile de plată sunt de obicei disponibile în abonamente lunare, preplătite și anuale plătite pe lună.

  Persoane fizice Afaceri 12,99 USD/lună 14,99 USD/lună/licență

  Adobe Acrobat Pro

  Adobe Acrobat Pro este disponibil pentru persoane fizice, echipe și întreprinderi. Sunt disponibile și planuri de plată cu reducere.

  Persoane fizice Afaceri Întreprinderi 19,99 USD/lună 22,19 USD/lună/licențăPlan personalizat

  Pentru planul Pro la nivel de întreprindere, contactați Adobe pentru a obține prețuri personalizate în funcție de dimensiunea și cerințele echipei dvs. Există un plan Adobe Acrobat Pro disponibil și pentru studenți și profesori, similar planului de prețuri disponibil pentru persoane fizice.

  Acrobat Standard vs. Pro: Alegerea noastră

  În timp ce atât Acrobat Standard, cât și Acrobat Pro au niște capabilități fantastice de a gestiona și edita PDF-uri și formulare, Acrobat Pro ar putea fi câștigătorul clar, în opinia noastră. Acrobat Pro îndeplinește standardele de accesibilitate, precum și standardele ISO, oferindu-vă astfel un nivel suplimentar de accesibilitate și securitate.

  În plus, Pro oferă acces la funcționalități avansate, cum ar fi numerotarea Bates, crearea de PDF-uri tehnice și conversia documentelor pe hârtie în PDF-uri bogate instantanee. De fapt, Acrobat Pro, cu vrăjitorul său de acțiuni, poate ajuta la eficientizarea proceselor repetitive și poate rămâne în fruntea curbei.

  Rezumat: Acrobat Pro ia coroana

  În timp ce utilizarea versiunii Acrobat Free vă poate oferi acces la caracteristicile de bază absolute, este posibil să nu fie suficientă pentru operațiuni la scară largă sau complexe. S-ar putea să vă întrebați, atunci de ce nu Acrobat Standard? Cu o diferență foarte mică de preț între Standard și Pro, vă recomandăm să optați pentru Pro.

  Acest lucru se datorează faptului că aveți acces la capabilități superioare, cum ar fi compararea mai multor versiuni PDF, adăugarea de elemente interactive prin JavaScript și crearea de PDF-uri cu elemente audio, video și interactive de pe telefonul dvs. în Acrobat Pro.

  Acrobat Pro este câștigătorul clar pentru profesioniștii și întreprinderile care doresc să-și ducă colaborarea, crearea și automatizarea la următorul nivel.

  De asemenea, puteți explora Adobe Audition Audio Editor.

  x