09/26/2023

Cele mai bune 10 portofele AVAX pentru deținătorii Avalanche Crypto

Descoperiți cele mai bune portofele AVAX pentru a vă stoca și gestiona în siguranță activele cripto.

Lansată în 2020 ca platformă blockchain, Avalanche a câștigat o popularitate masivă în spațiul cripto în câțiva ani. În plus, această platformă a reușit să ofere tranzacții mai rapide, cu mai puține comisioane.

Acceptarea largă a platformei Avalanche a creat și o cerere mai mare pentru AVAX, tokenul său cripto nativ. În prezent, AVAX este a 16-a cea mai mare criptomonedă, cu o capitalizare de piață de peste 4,9 miliarde de dolari.

La momentul redactării acestui articol, există peste 330 de milioane de jetoane AVAX în circulație. Ca rezultat, va trebui să alegeți cel mai bun portofel pentru a vă stoca activele cripto. Dar mai întâi, să trecem prin caracteristicile acestor portofele.

Nu ratați!

Caracteristicile portofelelor Avalanche (AVAX).

Caracteristicile majore ale portofelelor AVAX includ următoarele:

  • Securitate: stocarea în siguranță a activelor dvs. este funcția principală a unui portofel cripto. În acest caz, portofelele AVAX vă protejează token-urile de hacking extern.
  • Taxe de tranzacție mai mici: Acești utilizatori de portofel se pot bucura de privilegiul de a mai puține taxe de gaz percepute pentru fiecare tranzacție cripto. Drept urmare, utilizarea portofelului AWAX vă poate economisi o avere pe o perioadă mai lungă.
  • Comoditate: puteți opta pentru un portofel care se potrivește cu metodele dvs. de tranzacționare sau de investiție. Dacă tranzacționați frecvent jetoane, cel mai bine este să alegeți un portofel web sau mobil pentru tranzacții mai rapide.
  • Compatibilitatea dispozitivelor: portofelele AVAX sunt acceptate pe browsere mobile, desktop și web. Aveți o mulțime de opțiuni de a alege dintre aceste portofele preferate.
  • Gestionarea activelor: Aceste portofele sunt cele mai bune când vine vorba de economisirea timpului. Aici, vă puteți gestiona toate activele dintr-o singură aplicație.

Acum, să aruncăm o privire la cele mai bune portofele AVAX!

Portofel Avalanche

Căutați un portofel AVAX ușor de utilizat? Dacă da, Avalanche Wallet este o opțiune excelentă pentru tine.

Cel mai impresionant lucru la acest portofel este că poți crea un nou portofel în mai puțin de 30 de secunde. Da, ai citit bine; este atat de simplu.

Odată ce acest portofel este gata, vă puteți monitoriza activele cripto din secțiunea „Portofoliu”. Aici, puteți urmări prețul în timp real al jetoanelor și al obiectelor digitale de colecție precum NFT-urile.

Puteți trimite instantaneu jetoanele AVAX la adresa expeditorului cu o taxă minimă de tranzacție. Mai mult, îl poți trimite și folosind codul QR cu adresa portofelului tău.

Acest portofel vă permite, de asemenea, să mizați jetoanele AVAX stocate. Din acest motiv, vei primi recompensa de mizare direct în portofel.

În plus, Avalanche Wallet vă permite să vă uitați la tranzacțiile criptografice dintr-o privire. Pentru a face acest lucru, vizitați secțiunea „Activitate” a acestui portofel.

Portofel atomic

Atomic Wallet vă permite să stocați și să tranzacționați Avalanche (AVAX), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) și alte 1.000 de criptomonede și jetoane. Mai mult, acest portofel are un rating impresionant Trustpilot de 4,4/5.

  Cum să partajați fața Apple Watch

Este, de asemenea, un portofel fără custodie, fără control asupra cheilor tale private. Drept urmare, sunteți singurul proprietar al portofelului și al activelor stocate în acesta.

Aici, nu trebuie să vă înregistrați pentru a crea acest portofel AVAX. În plus, puteți efectua tranzacții cripto fără verificări KYC.

De asemenea, puteți utiliza funcția „Schimb instantaneu” pentru o tranzacție rapidă cu criptomonede. De exemplu, puteți schimba instantaneu jetoanele AVAX cu alte jetoane cripto în funcție de prețul pieței.

În plus, puteți cumpăra peste 30 de active folosind cardurile dvs. de credit sau de debit. De asemenea, acest portofel acceptă schimburi de jetoane pentru peste 60 de perechi cripto cu o ofertă de rambursare.

Portofelul Atomic este util pentru utilizatorii de dispozitive mobile și PC. Acest portofel este disponibil pe Android, iOS, Windows, MacOS și multe altele.

Tu Hodler

Căutați un portofel mobil AVAX convenabil? Apoi, aruncați o privire la YouHodler.

Acest portofel este o opțiune preferată pentru utilizatorii iOS și Android. Pentru a enumera, YouHodler are peste 1 milion de descărcări cu o evaluare impresionantă de 4,1/5 pe Google Play.

De asemenea, puteți obține împrumuturi criptografice din acest portofel. Aici, poți lua un împrumut instantaneu echivalent cu 90% din valoarea activului tău.

De asemenea, puteți crea un „Cont Crypto Yield” cu YouHodler. Drept urmare, puteți genera o dobândă regulată pentru activele dvs. de până la 8% pe an.

Siguranța este pe primul loc, iar acest portofel oferă cea mai mare importanță pentru siguranța utilizatorilor săi. De exemplu, au un plan de asigurare de 150 de milioane de dolari pentru a proteja bunurile utilizatorilor lor.

De asemenea, puteți monitoriza prețul live al criptomonedelor stocate. Mai mult, puteți urmări valoarea totală a activului dvs. direct din acest portofel.

Trust Wallet

Trust Wallet, portofelul oficial Binance, este un portofel AVAX popular în care au încredere peste 60 de milioane de utilizatori la nivel global. În plus, acest portofel acceptă peste 9 milioane de active cripto care acceptă peste 70 de rețele blockchain.

Puteți folosi acest portofel pentru a vă conecta cu DApp-urile dvs. preferate pentru a efectua tranzacții cripto. Trust Wallet este, de asemenea, integrat cu PancakeSwap și Uniswap pentru a tranzacționa instantaneu criptomonede.

În plus, acest portofel folosește metode puternice de criptare a datelor pentru a vă proteja expresia de recuperare și alte date. De asemenea, vă puteți recupera oricând portofelul folosind expresia de recuperare dacă portofelul este furat sau deteriorat.

Acest portofel AVAX vă permite, de asemenea, să recuperați un portofel în câteva secunde. Tot ce trebuie să faceți este să vă stocați fraza de recuperare în siguranță și în siguranță.

Aplicația pentru portofel mobil a Trust Wallet este disponibilă în App Store și Google Play. În plus, puteți utiliza și portofelul său web disponibil pentru browserele Opera, Chrome, Edge și Brave.

MathWallet

Disponibil ca aplicație mobilă și extensie de browser, MathWallet este o alegere excelentă pentru utilizatorii cu mai multe dispozitive.

Puteți folosi acest portofel pe dispozitivele dvs. Android sau iOS. În plus, puteți adăuga extensia de browser pentru tranzacții cripto mai rapide pe browserele dvs. Brave, Chrome sau Edge.

  Cum să vezi o lume corectată de culoare folosind iPhone-ul tău

Interferența elegantă a utilizatorului MathWallet vă permite să cumpărați, să trimiteți sau să primiți criptomonede fără a depinde de alte aplicații terțe. Mai mult, puteți interacționa cu DApps acceptate în câțiva pași simpli.

Acest portofel AVAX vă permite, de asemenea, să vă monitorizați toate activele criptografice simultan. Mai mult, puteți urmări și prețul live al criptomonedelor populare.

Ești un pasionat de NFT? Dacă da, acest portofel oferă o secțiune dedicată pentru stocarea și monitorizarea colecțiilor dvs. NFT.

Puteți activa funcția „Blocare automată” pe portofelul mobil pentru a adăuga mai multă securitate activelor dvs. Mai mult, puteți păstra și o blocare cu parolă pentru siguranță suplimentară.

Exod

Ești curios să știi despre un portofel multitip Avalanche? Exodus, un nume proeminent în spațiul cripto, oferă portofele mobile, desktop, web și hardware pentru a stoca jetoanele AVAX și alte criptomonede.

Cu peste 4 milioane de descărcări, acest portofel acceptă peste 260 de active cripto. În plus, puteți cumpăra și jetoane AVAX folosind cardurile dvs. bancare.

Puteți crea un portofel Exodus gratuit fără a crea un cont. În plus, nu vă vor cere verificări de identitate în timpul tranzacțiilor cripto.

În ceea ce privește securitatea, acest portofel pune preț pe confidențialitatea și siguranța datelor utilizatorilor săi. Drept urmare, ei criptează datele tranzacțiilor și cheile private.

De asemenea, puteți găsi tutoriale utile și ghiduri video care vă ajută în crearea portofelului și tranzacții. În plus, puteți contacta, de asemenea, serviciul de asistență pentru clienți, dacă este necesar.

Exodus vă permite, de asemenea, să vă urmăriți portofoliul cripto. Aici puteți monitoriza prețul AVAX-ului dvs. și al altor criptomonede.

Portofel Infinity

Căutați un portofel AVAX cu monitorizare aprofundată a portofoliului? Dacă da, Infinity Wallet este util!

Puteți folosi acest portofel pentru a monitoriza îndeaproape modificările prețurilor activelor dvs. cripto. Mai mult, puteți seta și alerte de preț personalizate care vă ajută să notificați mișcările mari ale pieței.

Acest portofel oferă, de asemenea, o funcție de schimb instantaneu care vă permite să faceți schimb între jetoane AVAX cu alte cripto-uri acceptate. În plus, puteți ști și timpul estimat al tranzacției înainte de schimbarea simbolului.

În special, acest portofel AVAX utilizează criptarea datelor pentru a proteja cheile private ale utilizatorului. În plus, puteți îmbunătăți securitatea portofelului dvs. utilizând încuietori biometrice, cum ar fi scanarea Face ID și Fingerprint.

Punerea tuturor ouălor într-un singur coș poate fi riscant, iar Infinity Wallets vă permite să creați mai multe portofele. Acest proces vă va ajuta să vă protejați activele generale de atacuri sau hack-uri.

Puteți instala portofelul său mobil din Google Play sau App Store. Utilizatorii de computere pot descărca portofelul desktop care acceptă Linux, Windows și MacOS.

Guarda

Guarda este un portofel multiplatform care vă permite să cumpărați, să vindeți și să stocați fără probleme AVAX și alte jetoane acceptate. De exemplu, puteți cumpăra criptomonede de pe computer și puteți monitoriza prețurile lor live pe dispozitivul dvs. mobil.

Mai mult, puteți beneficia și de funcția de cripto staking. Ca rezultat, puteți genera o dobândă fixă ​​pentru activele mizate. În plus, aceste retururi sunt depuse în mod regulat direct în portofel.

  PhotoTag vă permite să adăugați o descriere la fotografiile și videoclipurile dvs [Jailbreak]

Pe lângă criptomonede, puteți folosi și acest portofel AVAX pentru a vă stoca NFT-urile. De asemenea, au o echipă dedicată de asistență clienți care vă rezolvă întrebările 24/7.

Acest portofel fără custodie vă dă puterea deținerea completă a portofelului și a cheilor sale private. Mai mult, puteți folosi aceste chei pentru a vă recupera portofelul dacă dispozitivul este pierdut, deteriorat sau furat.

Dacă sunteți utilizator mobil, puteți instala acest portofel direct din App Store sau Google Play. În plus, Guarda este disponibil și ca portofele web și desktop.

Coinomi

Coinomi este un portofel multi-cripto care permite stocarea și tranzacția a peste 1.700 de jetoane, inclusiv AVAX. În plus, acest portofel acceptă și peste 125 de blockchain-uri.

Dezvoltatorii acestui portofel se asigură că cheile tale private rămân întotdeauna în interiorul dispozitivului tău. Drept urmare, veți fi singurul proprietar care vă poate gestiona activele cripto.

În timp ce ia în considerare securitatea, Coinomi folosește funcții puternice de criptare și criptare portofel pentru a vă proteja activele cripto. Mai mult, nu trebuie să trimiteți niciun document KYC pentru a crea acest portofel.

De asemenea, puteți rămâne complet anonim folosind acest portofel. De exemplu, nu există proceduri de urmărire a tranzacțiilor sau de conectare a identității.

În plus, pe baza prețului lor de piață, puteți utiliza schimburile cripto încorporate pentru a cumpăra sau vinde AVAX și alte jetoane. Mai mult, vă puteți converti și criptomonedele în carduri cadou.

Coinomi este disponibil ca portofel pentru desktop și mobil. Puteți instala acest portofel AVAX pe dispozitive iOS, Android, macOS, Linux sau Windows.

Portofelul Bridge

Ce zici de un portofel cripto care vă permite să cumpărați AVAX și alte jetoane folosind monede fiat? Cu Bridge Wallet, puteți utiliza monedele fiduciare selectate în contul dvs. bancar pentru a cumpăra cripto-uri.

În plus, vă puteți încasa jetoanele AVAX direct în contul dvs. bancar, cu asistență în 170 de țări. Mai mult, nu trebuie să plătiți taxe suplimentare pentru a beneficia de acest beneficiu.

În special, acest portofel vă permite să transferați fonduri limitate fără verificări KYC. În plus, puteți vinde jetoane AVAX cu zero comisioane.

Acest portofel oferă, de asemenea, acces cu o singură atingere pentru a vă ajuta să vă conectați cu DApps populare. Drept urmare, vă puteți schimba jetoanele instantaneu folosind schimburi descentralizate (DEX) precum Curve sau PancakeSwap.

Acest portofel mobil este disponibil pentru utilizatorii de Android și iOS. De asemenea, acest portofel vă permite să vă monitorizați toate tranzacțiile cripto din aplicația mobilă.

Gânduri de încheiere

În acest articol, am acoperit cele mai bune portofele AVAX disponibile în spațiul cripto. Caracteristicile fiecărui portofel diferă unele de altele și îl puteți alege pe cel mai bun care se potrivește stilului dvs. de investiție sau de tranzacționare.

În cele din urmă, siguranța și confidențialitatea trebuie să fie importante atunci când alegeți un portofel.

De asemenea, puteți consulta ghidul pas cu pas care vă ajută să creați un portofel cripto.

x