Obțineți gesturi de control al redării în aplicația muzicală iOS 7, CC și ecranul de blocare

Există o grămadă de modificări Cydia care au potențialul de a compensa lipsa iOS de controale muzicale bazate pe gesturi. Există ajustări care oferă adăugarea de gesturi în aplicația Muzică, ecranul de blocare, Centrul de notificări și chiar în HUD-ul de volum. Gesture Music Controls este diferit (și poate mai bun) decât toate celelalte modificări aparținând acestui gen, deoarece afectează mai multe părți ale iOS. Datorită acestei modificări, puteți controla cu ușurință melodiile în curs de redare din ecranul de blocare, Centrul de control și aplicația de muzică stoc. Gesture Music Controls nu necesită nicio configurare și este gata pentru a fi utilizat imediat după instalare. Opțiunile de partajare disponibile în tweak îl fac perfect pentru scrobarea muzicii.

Ajustări precum Gesture Music Control nu sunt, de obicei, prea convenabile de utilizat, din cauza excesului de gesturi acceptate. Deși Gesture Music Control este cuprinzător în sine, nu veți avea nevoie de mult timp pentru a vă obișnui cu gesturile pe care le oferă. Gesturile rămân neschimbate în diferite părți ale iOS. Indiferent dacă vă aflați pe ecranul de blocare sau în Centrul de control, o glisare spre dreapta pe numele piesei vă duce la următoarea melodie din lista de redare. Iată o listă cu toate gesturile acceptate de Gesture Music Control.

Glisare la dreapta: redă melodia următoare
Glisare spre stânga: vă duce înapoi la melodia anterioară
Atingeți: Pauză / Redare
Glisare în sus: Afișează meniul de partajare iOS 7. Puteți scrie pe Twitter despre piesa care se redă în prezent, puteți publica numele acesteia pe Facebook sau puteți partaja informațiile prin SMS și e-mail.
Atingeți și mențineți apăsat: acest gest funcționează numai în aplicația Muzică stoc. Apăsați lung oriunde pe arta albumului și va apărea dialogul de evaluare. Toate celelalte gesturi rămân aceleași în aplicația Muzică.

  Setați volumul personalizat și timpul de amânare pentru alarmele individuale în iOS [Jailbreak]

Rețineți că Gesture Music Control înlocuiește comenzile de redare din Centrul de control și ecranul de blocare cu gesturile sale, așa că, odată ce îl instalați, nu va exista nicio altă modalitate de a vă controla muzica din acele două locuri. Cu toate acestea, aplicația Muzică rămâne neschimbată.

Gesture Music Control a funcționat destul de bine în experiența noastră. Singurul dezavantaj este lipsa unui meniu Setări. Aceasta înseamnă că singura modalitate de a restabili controalele vizibile este ștergerea completă a modificării. În afară de această mică problemă, ne place modificarea și o recomandăm cu căldură. Îl puteți obține de la repo BigBoss al magazinului Cydia pentru 99 de cenți.