Schimbați text și adrese URL între Android și Chrome cu Message Beam

Având în vedere numărul de dispozitive pe care le folosim în zilele noastre, poate deveni frustrant uneori să mutați rapid și ușor informații, cum ar fi bucăți de text și legături între ele. În timp ce minunatul PushBullet poate fi cel mai utilizat serviciu de către utilizatorii Android pentru a trimite conținut între dispozitivele lor și Google Chrome, există și alte soluții, Message Beam fiind una dintre ele. Dezvoltată de membrul XDA d-fader, aplicația gratuită pentru Android de la Message Beam și extensia Chrome funcționează împreună pentru a vă permite să trimiteți rapid text sau adrese URL între computer și telefon sau tabletă și să copiați cu ușurință acele informații în clipboard într-o clipă. Fazele dvs. sunt trimise prin internet printr-un server XMPP, permițându-vă să vă accesați de la distanță fasciculele. În cele ce urmează, vă vom arăta cum funcționează.

Începerea cu Message Beam este foarte simplă. Pur și simplu descărcați instalați aplicația Android pe dispozitivul dvs., lansați aplicația, atingeți „Meniu” > „Conectați dispozitivul nou” și notați „ID-ul linkului” afișat în ecranul de continuare. ID-ul linkului (de obicei un cod alfanumeric) va fi unic pentru fiecare dispozitiv pe care decideți să îl conectați la Message Beam. Acest lucru nu numai că vă protejează datele împotriva accesului neautorizat, dar vă permite și să păstrați aceste informații separate pentru fiecare conexiune.

Apoi, instalați extensia Chrome și faceți clic pe pictograma sa Omnibar, urmată de clic pe „Opțiuni”.

Message Beam vă permite să conectați mai multe dispozitive la computer. Când utilizați extensia pentru prima dată, nu veți vedea încă niciun dispozitiv înregistrat. Faceți clic pe „Adăugați dispozitiv” sub „Dispozitive înregistrate” pentru a începe să conectați unul nou.

  Cum să utilizați noul flux cronologic al Instagram (Android și iOS)

Pe ecranul care urmează, introduceți ID-ul linkului pe care l-ați generat pe dispozitivul Android și faceți clic pe „Continuați”.

Odată ce dispozitivul dvs. este conectat la computer, Message Beam vă solicită să îi oferiți un nume personalizat la alegere, precum și o expresie de criptare opțională pentru a cripta orice mesaje schimbate cu acesta, pentru un plus de securitate. Odată gata, faceți clic pe „Finish” pentru a finaliza procesul de configurare.

Acum sunteți gata să trimiteți și să primiți mesaje între computer și dispozitivul Android. Faceți clic pe „Trimiteți mesajul de testare” pentru a trimite un scurt fragment de text pe dispozitiv pentru a vă asigura că totul este configurat corect.

Pentru a trimite un mesaj personalizat, faceți clic pe pictograma Omnibar a Message Beam, introduceți sau lipiți textul dorit și faceți clic pe „Trimite”. De asemenea, linkul site-ului pe care îl vizualizați în prezent pe Chrome poate fi copiat și trimis direct pe telefon sau tabletă, făcând clic pe „Trimiteți adresa URL”. Mesajele pe care le trimiteți de pe dispozitivul dvs. pe computer apar sub „Razuri primite”.

Message Beam vă anunță, de asemenea, atât în ​​Chrome, cât și pe Android, la primirea oricăror mesaje noi. Interfața este destul de rapidă, ceea ce face aplicația ușor de utilizat pe ambele platforme. La primirea oricărei informații text, Message Beam vă oferă opțiunea de a le copia direct în clipboard, astfel încât să le puteți lipi cu ușurință oriunde doriți.

În general, Message Beam oferă o soluție excelentă pentru schimbul rapid de fragmente de text și adrese URL între Android și Chrome de la distanță prin internet. Aplicația pentru Android nu este încă disponibilă pe Play Store, dar o puteți descărca și instala folosind fișierul APK.

  Cum să vă înscrieți la Microsoft Edge Preview pentru iOS și Android

Instalați Message Beam pentru Chrome

Descărcați APK Message Beam pentru Android

[via XDA-Developers]