O centrală electrică portabilă care poate fi reîncărcată într-o clipită

Recomandări cheie

 • Anker Solix C1000 este o centrală portabilă cu 11 porturi, conectivitate Wi-Fi și o aplicație pentru smartphone pentru control ușor.
 • Se poate încărca de la 0 la 100% în doar 58 de minute și are o putere maximă de ieșire de 2400W.
 • Acumulatorul este de dimensiuni medii, ușor de transportat și poate alimenta aparate precum un frigider timp de până la 14 ore sau un iPhone de 91 de ori.

Cumpărături pentru un acumulator portabil nu este o sarcină ușoară. Puteți găsi un model în orice mărime și preț imaginabil. Dar dacă cauți ceva portabil, capabil să se încarce rapid și plin de porturi și alte funcții grozave, Solix C1000 de la Anker ar trebui să fie în fruntea listei tale.

Centrală portabilă Anker SOLIX C1000

Anker Solix C1000 este o centrală electrică de dimensiuni medii care poate fi folosită în campare sau în caz de urgență. Pachetul de 1.056Wh oferă 11 porturi, inclusiv șase AC și două USB-C. Tehnologia specială SurgePad permite o putere de ieșire de până la 2400 W. Puteți conecta acumulatorul la Wi-Fi și puteți utiliza aplicația pentru smartphone pentru a vedea starea de încărcare și multe altele de aproape oriunde. Pachetul poate fi încărcat de la 0 la 100% în doar 58 de minute.

Marca Anker

Dimensiuni 14,8 x 8,07 x 10,5 inchi (38 x 20 x 27 cm)

Greutate 28,4 lbs (13 kg)

Porturi de ieșire AC șase

Putere nominală AC 1300W

Putere de putere solară 600W

Porturi USB 2 USB-C, 2 USB-A

Tip baterie LiFePO4

Conectivitate Wi-Fi/Bluetooth

Afișează Da

Extensibil Da

Temperatura de funcționare -4°F până la 104°F

Modul UPS Da

Lumini Da

Capacitate 1056Wh

Pro

 • 11 porturi de utilizat
 • Conectivitate Wi-Fi și Bluetooth
 • Aplicația puternică poate controla acumulatorul și multe altele
 • 2.400 W de putere maximă de ieșire
 • Extensibil la 2.112Wh
 • Poate încărca pachetul complet gol în 58 de minute

Contra

 • Scump
 • Poate fi prea greu pentru a transporta distanțe lungi

Un set impresionant de porturi și multe altele

Brent Dirks / MakeUseOf

Anker oferă o mare varietate de baterii portabile. În partea de jos, dispozitivele precum Anker 548 pe care l-am revizuit anterior sunt făcute pentru utilizare în situații de urgență și pentru a alimenta electronice mici, cum ar fi un smartphone sau un laptop. Pentru nevoi mai ample, la gama superioară, Anker Solix F2000 poate rula articole mai mari, cum ar fi aparatele de uz casnic, timp de mai multe zile.

  De ce explodează telefoanele? (Și cum să o prevenim)

Solix C1000 se află ferm în mijlocul gamei. Deși se vinde cu amănuntul la 999 USD, îl puteți găsi adesea mai puțin la vânzare direct prin Anker și Amazon.

Aproximativ dimensiunea unui rucsac mare, acumulatorul are 14,8 inchi (38 cm) lățime, 8,07 inchi (20 cm) lungime și 10,5 inchi (270 cm) adâncime. Cântărește sub 29 de lire sterline (13,5 kg) și are o capacitate de 1.056 Wh. Este suficient pentru a alimenta un aparat mare, cum ar fi un frigider, timp de până la 14 ore sau pentru a încărca un iPhone de 91 de ori.

Datorită amprentei sale reduse, nu este greu de transportat dintr-un loc în altul, datorită mânerelor de transport încorporate pe ambele părți. În testarea mea, nu am avut probleme la ridicarea bateriei din mașină sau de oriunde altundeva. Dimensiunea mică îl face, de asemenea, ușor de depozitat, mai ales dacă locuiți acolo unde spațiul este limitat. Este suficient de mic încât să-l pot depozita sub pat, făcându-l ușor de accesat în caz de urgență.

Brent Dirks / MakeUseOf

Și există 11 porturi oferite. Alături de 6 porturi AC, veți găsi o priză de mașină de 120 W, două porturi USB-A și două porturi USB-C. Un port USB-C are o putere maximă de 100 W, în timp ce celălalt este limitat la 30 W. Ecranul LCD este locul în care puteți găsi o serie de informații în timp real, inclusiv procentajul bateriei rămase, puterea curentă de intrare/ieșire, timpul estimat până la epuizare și multe altele. De asemenea, puteți vedea pe ecran dacă un port este vreodată supraîncărcat. Pentru a economisi energie, ecranul se va aprinde doar timp de 30 de secunde în mod implicit. Dar cât timp este pornit, ecranul este luminos și ușor de citit, chiar și într-o zi însorită în aer liber.

Portul AC din extrema dreapta, etichetat SurgePad, este ceea ce va trebui să utilizați cu aparatele cu putere mare. În timp ce C1000 este evaluat pentru până la 1.800 W de ieșire, SurgePad poate gestiona până la 2.400 W de ieșire. Asta îl face perfect pentru ceva precum un uscător de păr sau cuptor cu microunde.

Brent Dirks / MakeUseOf

  Începeți să tricotați cu aceste 6 aplicații de croșetat

În partea stângă a C1000 se află priza pentru cablul de încărcare AC inclus, butonul de resetare și intrarea solară. Solix C1000 poate lua maximum 600 W de energie solară pentru a se reîncărca. Puteți utiliza orice panouri solare care scot 11-60V, dar merită remarcat faptul că de la 11-32V este limitat la 10A max (~300W). Pentru a folosi cei 600W complet, veți avea nevoie de o tensiune în intervalul 32-60V, la maximum 12,5A. Cu aportul solar maxim, teoretic puteți reîncărca un pachet de baterii complet descărcat la 100% în puțin mai puțin de două ore.

Anker include, de asemenea, un cablu de încărcare a mașinii și un cablu solar cu un splitter pentru până la două panouri.

Partea opusă are un port unde puteți atașa bateria de expansiune opțională pentru a dubla capacitatea la 2.112Wh. Capacitatea de a crește puterea bateriei cu pachetul de expansiune este o modalitate excelentă de a actualiza ulterior sistemul, dacă este necesar.

Aproape de partea superioară a C1000, deasupra ecranului, se află o bandă de lumină LED care se întinde pe partea frontală a bateriei. Puteți apăsa butonul pentru a porni banda luminoasă și îl puteți apăsa din nou pentru a comuta între cele trei niveluri de luminozitate disponibile. Apăsați butonul timp de două secunde pentru a activa modul SOS.

La fel ca în cazul Solix F2000, pe care l-am revizuit anterior, banda luminoasă este una dintre caracteristicile mele preferate ale lui C1000. Dacă aveți nevoie să utilizați bateria în timpul unei urgențe sau chiar în timp ce campați într-un loc de campare întunecat, să aveți acea lumină încorporată este un mare plus. La cel mai strălucitor nivel, lumina mi-a luminat cu ușurință garajul și partea din spate a mașinii, în timp ce sorbia doar energie din baterie.

Sucul în mai puțin de o oră

Brent Dirks / MakeUseOf

În timpul testării, am aruncat toate aparatele portabile la care m-am putut gândi la C1000 și a funcționat perfect. Pentru un test maxim, mi-am conectat laptopul, telefonul și tableta pentru a încărca și apoi am pornit un aspirator și un suflator de frunze în același timp. Bateria nu a avut deloc probleme.

Nu am reușit să iau campingul C1000, dar sunt încrezător că poate oferi cu ușurință puterea de care am nevoie pentru a-mi menține electronicele încărcate și pentru a funcționa cu electrocasnice mici.

Un mare dezavantaj al multor centrale electrice mai mari este timpul necesar pentru a le reîncărca complet. Nu este cazul cu C1000. Accesibil în aplicația însoțitoare Anker pentru iOS și Androidputeți activa modul UltraFast Charging, care poate reîncărca un acumulator complet descărcat în doar 58 de minute.

  5 instrumente de analiză video bazate pe inteligență artificială pentru o mai bună analiză media

Anker nu vă recomandă să utilizați acest mod în mod constant pentru a ajuta la păstrarea duratei de viață a bateriei. Dar atunci când aveți nevoie, este o modalitate excelentă de a vă asigura că C1000 este la putere maximă rapid.

Zgomotul ventilatorului poate fi uneori o problemă cu un acumulator portabil, dar cel mai tare pe care l-am auzit folosind C1000 a fost atunci când era încărcare ultrarapidă. Alteori, când se aprindeau ventilatoarele, zgomotul era minim.

O aplicație pentru smartphone oferă un control ușor

La fel ca multe alte baterii Anker, puteți controla C1000 cu aplicația pentru smartphone. Și în timp ce multe alte baterii oferă un anumit tip de control inteligent, multe folosesc doar o conexiune Bluetooth. Asta înseamnă că va trebui totuși să fii destul de aproape pentru a vedea o actualizare, a controla încărcarea și multe altele. Dar un mare avantaj al lui C1000 este conectivitatea Wi-Fi. Deci, atâta timp cât acumulatorul se află în raza Wi-Fi, puteți vedea starea și multe altele de oriunde în lume.

În partea de sus a paginii, puteți vedea procentul bateriei rămase și temperatura actuală. Mai jos este intrarea și ieșirea DC/AC de la diferite porturi. De asemenea, puteți controla atât banda de lumină LED, cât și ecranul. Pentru porturile pentru mașină și porturile AC, puteți alege să le dezactivați automat după 1 oră, 2 ore sau 3 ore de inactivitate.

De asemenea, puteți personaliza setări, cum ar fi luminozitatea ecranului și timeout-ul, împreună cu rata de reîncărcare AC și multe altele.

Anker Solix C1000: Un pachet de baterii pentru aproape orice

Este greu să greșești cu Anker Solix C1000 atunci când cauți o sursă de alimentare de rezervă de dimensiuni medii, multifuncțională.

Combinația dintre încărcarea rapidă, un număr mare de porturi și controlul smartphone-ului de aproape oriunde îl fac o alegere de top. Chiar dacă ar putea costa puțin mai mult decât opțiunile similare de pe piață, setul de caracteristici îl face să merite fiecare bănuț.

Centrală portabilă Anker SOLIX C1000

Anker Solix C1000 este o centrală electrică de dimensiuni medii care poate fi folosită în campare sau în caz de urgență. Pachetul de 1.056Wh oferă 11 porturi, inclusiv șase AC și două USB-C. Tehnologia specială SurgePad permite o putere de ieșire de până la 2400 W. Puteți conecta acumulatorul la Wi-Fi și puteți utiliza aplicația pentru smartphone pentru a vedea starea de încărcare și multe altele de aproape oriunde. Pachetul poate fi încărcat de la 0 la 100% în doar 58 de minute.