Cele mai bune încărcătoare USB multiport din 2024

Te-ai săturat de cabluri încurcate și de bătălii la priză? Eliminați dezordinea cu un încărcător USB multiport. Aceste centrale compacte jongla cu telefonul, tableta, laptopul și multe altele, eliberând prize și salvându-vă de frustrarea încurcată.

Justin Duino / MakeUseOf

UGREEN oferă mărci consacrate de încărcare, cum ar fi Anker, o cursă pentru banii lor cu oferte inovatoare precum Încărcător Nexode 140W USB-C GaN. Acest dispozitiv plin de putere are o ieșire de 140 W, oferind o încărcare fulgerătoare pentru laptop-uri pretențioase, cum ar fi MacBook Pro de 16 inchi, toate asigurând o funcționare eficientă și sigură cu tehnologia GaN.

Dar priceperea lui Nexode se extinde dincolo de încărcarea cu un singur dispozitiv. Distribuția sa dinamică a puterii asigură o încărcare optimă pentru mai multe dispozitive. Chiar și cu trei dispozitive conectate, menține o putere mai mare de până la 65 W pe cele două porturi USB-C și până la 22,5 W prin USB-A, astfel încât să vă puteți baza pe el pentru a vă accelera rapid gadget-urile, indiferent câte. trebuie să dai sucul.

Încărcător USB C GaN UGREEN Nexode 140W

Cel mai bun în general

68 USD 110 USD Economisiți
42 USD

Încărcătorul UGREEN Nexode 140W USB-C GaN are o putere totală de 140W, două porturi USB-C PD 3.1 și un port USB-A suplimentar, ceea ce îl face ideal pentru alimentarea laptopurilor și a mai multor dispozitive simultan.

Pro

 • Ieșire puternică de 140 W
 • Viteze rapide de încărcare pentru toate dispozitivele
 • Design compact și portabil
 • Tehnologie GaN pentru eficiență și siguranță
 • Cablu de incarcare inclus

Contra

 • Se poate încălzi ușor la utilizare intensă

UGREEN

Dacă sunteți în căutarea unui încărcător accesibil, versatil, care să poată gestiona toate dispozitivele dvs. mobile, încărcătorul Nexode 35W USB-C GaN de la UGREEN este o opțiune excelentă. Acest adaptor de perete compact și ușor de călătorie are un port USB-C și USB-A, permițându-vă să alimentați simultan atât dispozitivele noi, cât și cele mai vechi din mers și acasă.

  Analiza îmbunătățită explicată în 5 minute sau mai puțin

Oferă până la 25 W și 7,5 W pentru încărcarea cu două dispozitive și atinge maxim 35 W pentru încărcarea cu un singur dispozitiv, oferind o putere mai mult decât suficientă pentru încărcarea nu numai a telefoanelor și tabletelor, ci și a laptopurilor ușoare, cum ar fi MacBook Air. În plus, suportul de încărcare PPS înseamnă că puteți încărca rapid un Pixel 8 Pro sau Galaxy S23 Ultra fără a avea nevoie de un încărcător separat.

Încărcător USB C GaN UGREEN Nexode 35W

Cel mai bun buget

Cu o ieșire maximă de 35 W și două porturi USB, acest adaptor de buzunar de la UGREEN este o opțiune excelentă dacă sunteți în căutarea unui încărcător accesibil, versatil, care poate gestiona majoritatea smartphone-urilor, tabletelor și chiar laptopurilor ușoare.

Pro

 • Accesibil
 • Compatibilitate largă
 • Încărcare rapidă
 • Compact și portabil

Anker

Căutați un încărcător compact și puternic, care poate gestiona trei dispozitive simultan? Încărcătorul Anker 735 (Nano II 65W) ar putea fi potrivirea perfectă. Deși are ceva mai puțin performant decât UGREEN Nexode 140W, prețul său surprinzător de accesibil îl face o alegere convingătoare.

Două porturi USB-C oferă până la 40 W și 12 W la încărcare completă și până la 65 W pentru un singur dispozitiv, asigurând încărcare rapidă pentru majoritatea laptopurilor, telefoanelor și dispozitivelor portabile precum Steam Deck. Puteți chiar să porniți un gadget cu consum redus, cum ar fi căști sau o cameră, datorită celui de-al treilea port USB-A. Și fiți siguri că fiabilitatea Anker și funcțiile avansate precum tehnologia GaN vă mențin dispozitivele protejate și încărcate eficient.

Încărcător Anker 735 (Nano II 65W)

Cel mai bun pentru trei dispozitive

40 USD 56 USD Economisiți
16 USD

Încărcătorul Anker 735 este opțiunea perfectă pentru alimentarea a trei dispozitive simultan, cu condiția să nu aveți în listă gadgeturi de mare putere, cum ar fi laptopuri de gaming sau modele mai mari de MacBook Pro.

  8 cele mai bune certificări de securitate cibernetică pentru a vă îmbunătăți abilitățile în 2023

Pro

 • Poate alimenta laptopuri și tablete
 • Versatil cu porturile USB-C și USB-A
 • Încărcare accesibilă cu trei dispozitive
 • Fiabil și sigur

Contra

 • Nu pentru laptopuri pretențioase

Indiferent dacă aveți nevoie să încărcați două laptopuri simultan sau să alimentați patru dispozitive simultan, acest bloc de încărcare cu 4 porturi de 100 W de la UGREEN vă oferă acoperire. Nu numai că eliberează prizele valoroase, dar și minimizează dezordinea de pe priza sau geanta dvs. datorită tehnologiei GaN și mufelor pliabile.

Încărcătorul UGREEN Nexode 100W USB-C GaN oferă cei 100W complet la încărcarea unui singur dispozitiv, făcându-l potrivit pentru orice, de la laptopuri de 13 inchi la 15 inchi. În timp ce încărcarea a patru dispozitive va încetini în mod natural lucrurile, vă puteți aștepta în continuare între 30 W și 45 W de la două dintre porturile USB-C, ceea ce este suficient pentru alimentarea laptopurilor, tabletelor și smartphone-urilor de 13 inchi. Porturile rămase vor menține smartwatch-ul și alte periferice încărcate constant.

Încărcător USB C GaN UGREEN Nexode 100W

Cel mai bun pentru patru dispozitive

44 USD 75 USD Economisiți
31 USD

Echipat cu două porturi USB-C pentru laptopuri sau tablete și porturi USB-C și USB-A suplimentare pentru telefoane, căști și alte dispozitive cu putere redusă, UGREEN Nexode 100W vă menține toate dispozitivele alimentate în timp ce utilizați o singură priză.

Pro

 • Dimensiune mai mică
 • Ieșire excelentă de 100 W
 • Încarcă patru dispozitive simultan
 • Compatibilitate largă

Contra

 • Se încălzește la utilizare intensă

Anker

În loc să fie conectat direct la o priză, stația de încărcare USB-C Anker 7-în-1 (100 W) se așează perfect pe birou sau noptieră, permițându-vă să încărcați până la șapte dispozitive simultan. Este perfect dacă doriți acces ușor la dispozitivele dvs. în timp ce acestea se încarcă. În plus, nu trebuie niciodată să te chinui cu prize ascunse, mai ales noaptea.

Două porturi USB-C vă alimentează laptopurile, în timp ce două prize USB-A și trei prize AC mențin restul echipamentului alimentat pentru o putere combinată de 100 W. Dacă aveți nevoie de mai multă putere, încărcătorul UGREEN Nexode 200W GaN este o alternativă mai scumpă, dar dublează puterea și numărul de porturi USB-C, permițându-vă să gestionați mai multe dispozitive, în special laptop-uri care consumă energie.

  Cum să îmbunătățiți performanța căutării în React With Debouncing

Stație de încărcare USB-C Anker 7-în-1 (100 W)

Cel mai bun pentru desktop

Cu două porturi USB-C, două porturi USB-A și trei prize suplimentare de curent alternativ, acest bloc de încărcare puternic de 100 W vă permite să vă alimentați întregul arsenal fără mizeria încurcată a mai multor adaptoare.

Pro

 • Încărcare de mare viteză
 • Opțiuni multiple de încărcare
 • Economie de spațiu
 • Cablu AC inclus

FAQ

Î: Încărcătoarele USB multiport sunt sigure?

Încărcătoarele USB multiport sunt sigure dacă sunt certificate. Respectați întotdeauna mărci de încredere precum Anker, UGREEN și Belkin și căutați certificări UL, FCC sau CE pentru a vă asigura că încărcătorul respectă standardele electrice.

Î: Un încărcător multiport va încărca toate dispozitivele mele la aceeași viteză?

Nu neaparat. Încărcătoarele multiport își împart puterea între dispozitive, astfel încât vitezele variază. Verificați puterea individuală a portului și nevoile de încărcare a dispozitivului pentru a evita încărcările lente și asigurați-vă că conectați dispozitivele care consumă energie la porturile cu cea mai mare cantitate.

Î: Care este diferența dintre un încărcător multiport și un hub USB?

Un încărcător multiport oferă energie, permițându-vă să încărcați mai multe dispozitive precum telefoane, tablete și chiar laptopuri. Pe de altă parte, un hub USB extinde numărul de porturi de transfer de date de pe laptop, conectând dispozitive precum hard disk-uri externe, tastaturi sau afișaje externe.

Î: Ce fel de putere ar trebui să caut în încărcătorul meu multiport?

Alege-ți puterea în funcție de arsenalul tău tehnologic. Laptopurile consumatoare de energie (gândiți-vă la 15 inchi și mai mult) ar putea dori 65 W sau mai mult, în timp ce laptopurile și tabletele mai mici se bucură de 30-60 W. Pentru majoritatea telefoanelor și accesoriilor, 15–30 W este suficient pentru încărcarea de mare viteză. Alegeți întotdeauna un încărcător a cărui putere totală depășește nevoile dvs. combinate.