Microsoft a actualizat Copilot: iată ce este nou

Recomandări cheie

 • Actualizarea Copilot introduce un aspect simplificat, cu noi solicitări carusel pentru proiecte DIY și inspirație creativă.
 • Un nou model Deucalion este reglat fin pentru a produce informații mai aprofundate și bine cercetate atunci când Copilot este setat în modul Balanced.
 • Acum puteți edita orice imagini pe care Copilot le generează jucându-se cu diferite stiluri.
 • Pentru chat-uri mai personalizate, există roboți Copilot personalizați pe care îi puteți accesa gratuit.

Microsoft își impulsionează instrumentul Copilot AI mai mult ca niciodată și, ca parte a acestuia, adaugă frecvent noi funcții și le îmbunătățește pe cele existente. La începutul lunii februarie 2024, Microsoft a lansat o mulțime de noi funcții Copilot, inclusiv sugestii, editare de imagini și multe altele, și așa puteți începe să le utilizați acum.

Un aspect simplificat, mai multe sugestii

Când vizitați Copilot, veți observa un nou carusel distractiv de sugestii. Aceste indicații sunt acolo pentru a vă inspira și pentru a prezenta puterea Copilot.

De exemplu, s-ar putea să dai peste un mesaj care te îndeamnă să explorezi lumea mobilierului realizat manual pentru un apartament confortabil. Sau poate un prompt care vă stârnește curiozitatea cu o confruntare ipotetică între un urs și un leu.

Așadar, dacă sunteți în căutarea de inspirație pentru proiecte de bricolaj, experimente de gândire sau doar ceva distractiv pentru a vă face sucul creativ, ar trebui să existe un prompt care să vă atragă atenția.

  Ce ar trebui să faceți când un CAPTCHA nu funcționează sau eșuează în mod constant?

Upgrade Deucalion pentru modul echilibrat

Microsoft a lansat un model actualizat pentru modul Balanced Copilot numit Deucalion. După cum a împărtășit Jordi Ribas la X, acest model ajustat oferă îmbunătățiri atunci când se utilizează setarea Echilibrat mai conservatoare.

Rapoartele timpurii indică faptul că Deucalion generează conținut amănunțit și bine cercetat ca răspuns la solicitări.

Capacități îmbunătățite de creare a imaginilor

De asemenea, Microsoft a actualizat Copilot cu o caracteristică care vă permite să editați imagini generate cu DALL-E 3 în interiorul Copilot fără a părăsi fila sau a utiliza orice programe de editare a imaginilor. Iată cum puteți utiliza această funcție pentru a crea și edita imagini uimitoare în Copilot:

 • Odată ce Copilot generează imagini din promptul dvs., alegeți-o pe cea care vă place cel mai mult.
 • Sub imagine este o bară de jos cu diferite opțiuni de stil. Aceste opțiuni se bazează pe mișcări de artă populare, cum ar fi Pixel art, Watercolor, Block Print, Steampunk și multe altele.
 • Faceți clic pentru a selecta un stil nou, iar Microsoft Designer vă va modifica imaginea cu stilul selectat. Puteți vedea rezultatul instantaneu și îl puteți compara cu imaginea originală.
 • De asemenea, puteți edita anumite părți ale imaginii. Cu mouse-ul, treceți cu mouse-ul peste și faceți clic pentru a contura zone (în violet), cum ar fi elemente de pe subiectul principal, fundal etc.
 • Acum veți vedea opțiunile Color pop și Blur fundal sub imagine.
 • Popul de culoare va scoate în evidență partea selectată prin desaturarea restului imaginii.
 • Încețoșarea fundalului va estompa fundalul imaginii, creând o adâncime mică de câmp.
 • După ce sunteți mulțumit de imaginea editată, puteți copia, descărca sau prelua un link care poate fi partajat către imagine.

    Cum să personalizați panoul de activități în Outlook

  GPT-uri personalizate pentru copii

  GPT-urile Copilot sunt GPT personalizate care vă permit să aveți conversații mai personalizate, adaptate unor subiecte specifice. În momentul scrierii, există trei cu care puteți discuta gratuit: Planificatorul de vacanță pentru a vorbi despre călătorii, Asistentul de gătit pentru idei de rețete și un antrenor de fitness pentru a vă ajuta să vă îndepliniți obiectivele de exerciții fizice. Pot fi utilizate gratuit pe Copilot și Copilot Pro, indiferent dacă sunteți pe un desktop sau utilizați aplicația.

  Ne vom concentra pe versiunea aplicației mobile aici:

 • Pentru a începe o conversație cu un GPT Copilot, atingeți cele trei linii verticale din colțul din stânga sus și alegeți orice GPT predefinit disponibil în aplicația Copilot. În acest caz, vom merge cu antrenorul de fitness.
 • Odată ce se deschide chat-ul Antrenorului de fitness, veți vedea câteva sugestii de idei prompte pentru a începe.
 • Ca alternativă, spuneți lui Copilot despre obiectivele dvs. de sănătate și fitness în propriile cuvinte. Apoi vă va pune câteva întrebări pentru a personaliza recomandările. De exemplu, spune-i lui Copilot că vrei să slăbești sau să câștigi mușchi. Vă va întreba despre nivelul actual de fitness, cât de des faceți exerciții, ce echipament puteți accesa, stilul dvs. de antrenament și așa ceva.
 • Pe baza răspunsurilor dvs., va genera un plan de antrenament personalizat pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele. De asemenea, poate răspunde la întrebări despre fitness și nutriție și poate oferi câteva sfaturi de sănătate și motivație.
 • Celelalte GPT personalizate (Vacation Planner and Cooking Assistant) funcționează în mod similar pentru subiectele lor. Doar discutați cu ei despre interesele și nevoile dvs. specifice, iar ei vor genera recomandări personalizate.

    Creșteți rata de cadre în playerul media implicit pentru redare HD

  Indiferent dacă căutați inspirație pentru scris, răspunsuri mai echilibrate, editare mai ușoară a imaginilor generate de AI sau asistenți personalizați pentru subiecte specifice, această actualizare își propune să facă din Copilot un tovarăș și mai versatil.