Karma Train este un client iPhone Reddit cu o interfață de utilizare unică bazată pe carduri

De-a lungul anilor, îmbunătățirile și extinderile continue de la dezvoltatorul dedicat Alien Blue i-au permis acestuia să devină cel mai puternic client Reddit pentru iOS. Cu toate acestea, în timp ce utilizatorii avansați adoră funcțiile suplimentare, persoanele care folosesc Reddit pentru consumul de conținut de bază consideră că Alien Blue este prea umflat. Aici se află o mare oportunitate pentru dezvoltatori: să creeze un client Reddit destul de puternic, dar încă ușor.

Trenul Karmei este cel mai recent dintre mai mulți clienți Reddit alternativi pentru iOS. Oferă o interfață unică de utilizator, valorificând bine noua tendință de design de a folosi „carduri” pentru a separa bucăți de conținut. Fiecare card este un link/trimitere auto-text, pe care îl puteți vota rapid în sus sau în contra din vizualizarea principală, apăsați pe titlu pentru a merge la link sau apăsați pe butonul „comentarii” pentru a citi toate comentariile.

În plus, Karma Train oferă gesturi utile pentru anumite acțiuni. Glisarea de la dreapta la stânga a unui comentariu dezvăluie opțiuni rapide de comentariu, atingerea de două ori a unui comentariu îl minimizează plus comentariile sale secundare, iar atingerea de două ori a unui text automat extinde sau minimizează conținutul acestuia. Am descoperit accidental aceste glisări în timp ce testam aplicația pe iPhone 4S; sperăm că dezvoltatorul va include un tutorial adecvat despre prima lansare în versiunile viitoare.

În plus, acceptă toate caracteristicile de bază Reddit de trimitere de link-uri/auto-texte, trimitere de comentarii noi, răspuns la comentarii, vot pozitiv/defavorabil, sortare trimiteri după „Sup”, „Hot”, etc., gestionarea abonamentelor subreddit, căutare, vizualizarea activității recente și multe altele.

  Cum să utilizați funcția XLOOKUP în Microsoft Excel

Am încercat numeroși clienți Reddit pentru iOS de-a lungul anilor, dar mereu revin la Alien Blue. În timp ce caut interfața de utilizator bazată pe carduri a lui Karma Train, lipsa atâtor funcții importante, cum ar fi Modul Noapte, Protecția prin cod de acces, opțiunile de tematică și partajarea la serviciile prestabilite non-iOS, îmi este dificil să trec la el.

Există un potențial mare în Karma Train și alți clienți Reddit alternativi pentru iOS. Cu toate acestea, Alien Blue rămâne mult, mult înainte, în ciuda plângerilor de umflare a caracteristicilor. Încă merită verificat, deoarece aplicația este disponibilă în forma sa completă gratuit, fără reclame.

Instalați Karma Train din App Store

Asigurați-vă că ne spuneți ce părere aveți despre Karma Train pentru iOS. Cunoașteți clienți Reddit alternativi care merită verificați?