Comutator de fundal Android cu propria comunitate socială

Tocmai când crezi că există o mulțime de aplicații gratuite pentru imagini de fundal disponibile în Magazinul Play, vine și alta cu mai multe de oferit. Denumit „motor de imagini de fundal amestecat” de către dezvoltatorul său, bitmado este o completare gratuită a genului care oferă o sursă constantă de fundaluri noi, astfel încât să nu fie nevoie să vizualizați același vechi ecran de pornire plictisitor de fiecare dată când vă deblocați dispozitivul. Este un tapet live care parcurge automat diferite fundaluri, selectându-le din conținutul și feedback-ul comunității sale asemănătoare Reddit, care le permite utilizatorilor să încarce propriile imagini și să le voteze sau să le voteze pe cele încărcate de alți membri bitmado. E ca Muzei, dar cu elemente sociale care înlocuiesc extensiile.

Cel mai bun lucru despre bitmado este că puteți urmări anumite categorii de imagini de fundal numite Mados, ceea ce vă permite să limitați tipurile de imagini de fundal pe care vi le trimite. În plus, puteți câștiga puncte de reputație încărcând imagini, care, la rândul lor, vă permit să ridicați imaginile de fundal care vă plac în partea de sus.

Când este lansată pentru prima dată, puteți fie să începeți să utilizați aplicația în modul Invitat (caz în care nu puteți vota imagini, iar opțiunile de fundal devin și ele limitate), fie să vă conectați prin contul dvs. Facebook sau Google+. După ce ați accesat ecranul principal, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să setați bitmado ca fundal animat. Pentru a face acest lucru, atingeți „Setați imaginea de fundal live acum” și selectați bitmado din meniul care urmează.

  10+ Cel mai bun manager de fișiere pentru Android 2023 – [Top List]

Când vine vorba de opțiunile de tapet pe care le aveți la dispoziție, sunt multe. Prima pagină vă oferă acces la imagini populare în prezent printre membrii bitmado, sortate în categoriile Hot, New, Weekly, Monthly și All Time.

Atingerea unei imagini vă permite să o vizualizați pe ecran complet, să o votați în favoare, să o votați negativ sau să o eliminați. De asemenea, puteți alege să lipiți elementul selectat, ceea ce îl setează ca singurul dvs. tapet, dezactivând automat funcția de amestecare.

bitmado găzduiește o mulțime de categorii de tapet, inclusiv spațiu, abstract, natură, peisaj, culori etc., toate putând fi răsfoite din ecranul „Explorare” accesibil din meniul de navigare glisant. Utilizatorii își pot urmări categoriile preferate, ceea ce îi mută pe ecranul Gestionează Mados, de unde pot fi ulterior eliminați individual.

Puteți contribui la comunitate folosind opțiunea „Trimite imaginea” din același meniu. Ecranul Setări vă permite să setați frecvența de amestecare și sortarea (Fierbinte, Nouă etc.) care trebuie utilizată.

Puteți descărca gratuit bitmado pe dispozitivul dvs. din linkul de mai jos. Încercați-l și spuneți-ne ce părere aveți despre aplicație.

Instalați bitmado din Play Store