12/04/2023

iToolab UnlockGo Android – Instrument ușor de deblocare FRP Samsung

Telefoanele sunt probabil o parte necesară a vieții noastre de zi cu zi. Ne permit să vorbim cu familia și prietenii, să facem imagini și multe alte lucruri pe care le puteți explora de pe acest dispozitiv. Dacă avem date importante stocate în telefoanele noastre, atunci trebuie să includem o formă de securitate pentru a ne proteja datele cu înțelepciune. Cu toții folosim de obicei amprentele digitale, blocarea feței, ecranele de blocare și multe altele pentru protecția dispozitivului. Dar devine problematic atunci când ne uităm încuietorile.

În acest caz, trebuie să resetăm Deblocare model Android sau alte protecții bazate pe pin prin resetarea din fabrică. Dar a face asta nu este o sarcină atât de ușoară în unele cazuri, cum ar fi Samsung și multe alte mărci, oferă protecție la resetarea din fabrică (FRP). Pentru a ocoli această protecție, trebuie să folosim instrumente și software terță parte pentru a debloca FRP pe dispozitive Samsung sau alte mărci.

De ce trebuie să deblochezi Samsung FRP?

Securitatea este un lucru obligatoriu care vă protejează confidențialitatea sau datele importante de pe dispozitiv. Uneori, aceste măsuri de securitate pot fi o problemă dacă, întâmplător, blocați telefonul sau uitați parola. Uneori, după ce ne uităm parola, încercăm mai multe încercări sau efectuăm o resetare din fabrică. Dacă vorbim despre FRP lock înseamnă Factory Reset Protection. Aceasta este o măsură de securitate pentru a împiedica un hoț să efectueze o resetare din fabrică a unui telefon dispărut sau furat.

  Cum să ștergeți cache-ul Instagram pe Android și iOS

iToolab UnlockGo Android – Instrument Samsung FRP ușor este un instrument puternic care vă va ajuta să ocoliți orice blocare Android, inclusiv deblocarea modelului Android, PIN, parola, verificarea contului Google după resetare, amprenta și blocarea feței. Instrumentul Samsung FRP este cel mai bun instrument pentru a ocoli caracteristica de securitate. Această caracteristică vă ajută să utilizați din nou telefonul dacă l-ați resetat. După resetare, uneori, ne confruntăm cu probleme când nu ne amintim contul Google care era pe el înainte.

Toate dispozitivele Android Samsung cu 5 până la 13 acceptate. Dacă ați cumpărat un telefon la mâna a doua și ați uitat parola contului Google sau ați cumpărat un telefon Samsung la mâna a doua, toate problemele dvs. Samsung FRP vor fi rezolvate.

CUM SĂ OCULȚI BLOCAREA SAMSUNG FRP FOLOSIND ITOOLAB UNLOCKGO.

Pasul 1. Conectați dispozitivul Samsung la computer.

Primul pas este să descărcați și să instalați UnlockGo pentru Android pe computer, apoi conectați dispozitivul Samsung la computer cu un cablu USB.

Acum, selectați funcția Eliminați Google Lock (FRP). Faceți clic pe butonul „Start” pentru a continua.

Pasul 2. Selectați soluția adecvată pentru a ocoli FRP.

În acest pas, trebuie să alegeți dintre diferite opțiuni de deblocare în funcție de telefonul dvs. Android.

Vă recomandăm cu tărie să încercați prima opțiune care este o tehnică simplă și ușoară care vă permite să eliminați încuietorile Samsung FRP de pe Android 5-13 în 3 minute.

Faceți clic pe Următorul pentru a continua.

Întrebare: Care este diferența dintre opțiunea 1 și opțiunea 2?

Samsung a venit recent cu patch-ul de securitate din martie 2023 pentru telefoanele și tabletele sale. Dacă ați actualizat deja cu cel mai recent patch de securitate pe dispozitivul dvs. Samsung,

  15 aplicații de urmărire a obiceiurilor pentru Android, iOS și web în 2022

Vă rugăm să alegeți opțiunea 1 pentru a ocoli blocarea Google.

Dacă nivelul de corecție de securitate este învechit sau sub martie 2023, atunci puteți alege opțiunea de ocolire în funcție de versiunea sistemului de operare.

Pasul 3. Activați depanarea USB când este blocat de FRP.

Acum, în câteva secunde, veți vedea o fereastră pop-up cu instrucțiuni.

Folosind codul secret pentru a accesa meniul ascuns de diagnosticare Samsung.

UnlockGo pentru Android ar trebui să vă ajute să activați depanarea USB pe dispozitivul dvs. Samsung.

Pasul 4. Gata! Blocarea Google FRP a fost eliminată.

După ce ați permis permisiunea, ecranul de verificare a contului Google ar trebui să fie ocolit în câteva secunde. Dispozitivul Samsung va fi repornit automat.

Descarcă acum

Alte alternative la iToolab UnlockGo Android.

Tenorshare 4uKey:

Nu este neobișnuit să aveți Tenorshare 4ukey în această listă. Deoarece discutăm despre alternative, s-ar putea ca și tenorshare 4ukey. Aceasta este o soluție consecventă de-a lungul anilor pentru diverse încuietori pe dispozitivul dvs. Android. Acest instrument are funcții utile și vă oferă controlul complet asupra dispozitivului dvs. într-un moment.

Foneazy Unlockit:

Foneazy Unlockit Oferă un bypassway Samsung FRP cu un singur clic fără a porni în modul de recuperare. Foneazy nu necesită descărcarea unor aplicații terțe sau neobișnuite. Funcționează pe Android 6 până la 12 și pe toate dispozitivele Samsung fără pierderi de date. În plus, există detalii detaliate pas cu pas cu îndrumări adecvate bazate pe versiunea Android a deblocării cu un singur clic eșuează. Foneazy Unlockit Android are o politică completă de satisfacție a clienților cu o garanție de rambursare a banilor de 30 de zile.

  18 cele mai bune aplicații de clic automat pentru jocuri Android

DroidKit:

Droidkit este o altă alternativă pentru iTool Unlock Go. Droidkit va dezactiva opțiunea de blocare FRP de pe dispozitivul dvs. într-un mod simplu. Acest lucru va funcționa bine atât pe Windows, cât și pe MacOS. Acest instrument ia în serios confidențialitatea și, de asemenea, recuperează datele pierdute fără backup, remediază problemele sistemului Android și puteți testa funcțiile acestui instrument cu planul lor gratuit.

UnlockJunky:

Unlockjunky este una dintre ultimele alternative de pe lista noastră. UnlockJunky facilitează deblocarea dispozitivului. Scopul principal al UnlockJunky este de a oferi utilizatorilor un serviciu Bypass rapid și fără efort, cu câțiva pași simpli. Trebuie doar să alegeți dispozitivul și tipul de deblocare. Acum, descărcați software-ul pe computer și bucurați-vă de cele mai bune alte servicii UnlockJunky la prețuri accesibile. Acest instrument oferă, de asemenea, chat live 24/7 și asistență pentru utilizatorii lor.

Concluzie:

Acesta este cel mai bun sentiment pentru noi când în sfârșit ocoliți Samsung cu instrumentele FRP menționate. Instrumentele menționate mai sus vă vor ajuta complet într-un mod simplu. Dar dacă doriți să vă deblocați dispozitivul cu Samsung FRP Bypass Tool, atunci aveți doar un clic distanță de a vă debloca telefonul cu iToolab UnlockGo Android – Easy Samsung FRP Tool.

x