09/25/2022

Ghid pentru începători pentru a alege ideile potrivite de nume Twitter

Twitter a fost o forță motrice uriașă pentru orice afacere care și-a luat prezență online.

Credeți sau nu, conform studiilor recente, numărul total de utilizatori Twitter din 2022 este peste 390 de milioane, dintre care peste 200 de milioane de utilizatori sunt activi zilnic. Deci, vă puteți imagina cantitatea de potențial pe care o are pentru a vă dezvolta afacerea.

Nu numai prin publicitate plătită, ci doar a avea o prezență pe Twitter vă poate ajuta să ajungeți la mulți oameni și, potențial, la următorii dvs. clienți/clienți.

Cu toate acestea, modul în care îți configurați profilul este foarte important pentru a ajunge la oameni și, cel mai important, pentru a-i atrage pe CEI POTRIVITĂ.

Consider că alegerea mânerului potrivit trebuie să fie cel mai bun punct de plecare, așa că în această postare, veți învăța exact cum să găsiți un nume Twitter potrivit pentru contul dvs.

Mânerul Twitter vs. Numele de afișare

Cred că s-ar putea să fii puțin confuz în acest moment, diferențierea între mânerul Twitter și numele afișat. Permiteți-mi să expun asta în termeni simpli pentru a curăța aerul odată pentru totdeauna.

Un handle Twitter, cunoscut și sub numele de nume de utilizator, începe cu simbolul „@”. Acesta rămâne unic pentru contul dvs. și niciun alt utilizator de pe Twitter nu îl poate folosi pe același cont.

Pe de altă parte, un nume afișat Twitter este doar numele pe care alegeți să îl afișați în profilul dvs. Poate fi păstrat același cu numele de utilizator dacă doriți, dar nu este necesar.

Iată un exemplu din contul de Twitter al RayBan care explică diferența dintre un handle Twitter și un nume afișat:

Ține minte, în această postare, vorbim despre venirea cu mânerul Twitter corect și NU cu numele afișat.

Acum că totul este clar, să trecem la ghid.

Aceste indicații grozave vă vor ajuta să alegeți numele potrivit pentru Twitter.

Nume scurte

La fel ca atunci când alegeți un nume de domeniu, în timp ce veniți cu un nume Twitter, este important să vă asigurați că îl păstrați scurt și memorabil.

Numele lungi sunt ușor de uitat și, dacă apare o situație în care oamenii vor să-ți găsească contul pe Twitter, numele tău lung de utilizator va îngreuna lucrurile.

De asemenea, cu cât numele dvs. de utilizator este mai scurt, cu atât le va fi mai ușor pentru utilizatori să vă menționeze pe tweet-urile lor, deoarece Twitter are deja o limită strictă de 280 de caractere în timp ce scrieți un tweet, așa că nu doriți ca ei să omite numele dvs. de utilizator doar pentru că au rămas fără spațiu pentru caractere.

Rămâneți original cu numele companiei dvs

Este important să nu vă îndepărtați de numele companiei/profilului dvs. inițial atunci când vă introduceți identificatorul Twitter.

De exemplu, dacă Nike și-ar fi numit mânerul Twitter ceva de genul „DopeSportswear”, atunci i-ar fi făcut să-și piardă identitatea companiei. Ca să nu mai spun că nu este profesional.

  12 cele mai bune canale TV Kodi din Marea Britanie

Un exemplu excelent al acestui sfat trebuie să fie mânerul Twitter al HubSpot.

Foarte precis si consistent. Apare și pe numele lor afișat și pe adresa URL a site-ului.

Chiar dacă vorbim despre un profil personal, ar fi grozav dacă ți-ai putea obține numele ca mâner. Totuși, dacă nu, ceva aproape de asta ar fi grozav.

Consecvență cu alte profiluri de social media

Dacă cineva vă urmărește pe o altă platformă de socializare și dorește să vă urmărească pe Twitter, s-ar aștepta să aveți același nume de utilizator. Acesta este motivul pentru care este important să aveți consecvență pe toate canalele de social media.

Lecția de aici este să încercați să alegeți un mâner Twitter care este același cu celelalte profiluri de rețele sociale ale dvs.

Slogane

Sloganele sunt, de asemenea, o idee bună atunci când alegeți un mâner Twitter, în primul rând dacă afacerea dvs. este cunoscută pentru asta. De exemplu, sloganul Nike „Just do it” este atât de popular, încât a devenit o identitate de brand binecunoscută pentru ei.

Puteți face ceva asemănător denumindu-vă identificatorul Twitter după sloganul dvs. Acest lucru poate fi fructuos în viitor dacă doriți ca sloganul să devină o parte importantă a afacerii dvs.

Evitați numele pline de spirit

Este întotdeauna o idee bună să păstrați lucrurile drepte și simple atunci când vine vorba de nume, așa că aș sugera să stați departe de numele „funky” sau pline de spirit, cu excepția cazului în care afacerea dvs. se învârte în jurul nișei comediei sau a ceva distractiv.

Nu folosiți în exces caracterele de subliniere

Acesta este un sfat important și am văzut mulți oameni folosind mai multe caractere de subliniere în numele lor de utilizator pe platformele de rețele sociale. Aș evita să folosesc prea multe dintre ele, chiar și posibil să nu folosesc una.

Un mare motiv pentru care folosirea a mai mult de două sau mai multe caractere de subliniere este groaznică este că uneori poate fi dificil de a spune dacă este doar un singur caracter de subliniere sau dacă sunt două. Este doar aspectul simbolului care poate fi dificil pentru oameni atunci când este folosit în multipli.

Încercați să nu utilizați simboluri sau numere

Aceasta este o extensie a sfatului anterior și cred că este la fel de esențial. Utilizarea simbolurilor sau numerelor în numele mânerului face ca oamenii să vă găsească greu. În schimb, încercați să o reduceți doar la litere și să vedeți cum vă influențează pozitiv accesibilitatea.

Multe profiluri cu simboluri pe numele lor de utilizator pot fi considerate conturi „spam”, așa că nu doriți să fiți prins în această presupunere.

De asemenea, utilizarea numerelor pe un cont profesional a devenit, după părerea mea, de-a lungul timpului (au fost vreodată în tendințe?), și aș încerca să nu le folosesc nici pe ele.

Cu toate acestea, pot exista momente în care trebuie să adăugați un simbol sau un număr, mai ales când numele de utilizator dorit este deja luat. În aceste cazuri, le puteți folosi.

Simt că poți fi puțin creativ dacă te hotărăști să folosești un număr. De exemplu, uită-te la mânerul de Twitter al lui Matt Brian:

El a înlocuit „A” din numele său cu un „4”, deoarece arată foarte asemănător, iar numele de utilizator „@m4tt” seamănă cu numele său „Matt”.

Păstrați-l relevant

Cred că acest lucru este de la sine înțeles că trebuie să-ți păstrezi mânerul Twitter relevant pentru marca sau nișa ta, astfel încât oamenii să știe ce să caute în bara de căutare Twitter. Foarte strâns legate de marca dvs. + memorabile sunt cheile unui nume de utilizator bun.

  Cum se actualizează NBA 2K16

Obțineți mânerul Twitter instantaneu

Nu există o senzație mai bună decât introducerea numelui de utilizator dorit și se dovedește a fi disponibil pentru utilizare. Chiar dacă este oarecum puțin probabil, deoarece există milioane de utilizatori pe platformă, dacă se întâmplă acest lucru, asigurați-vă că vă aruncați imediat asupra ei și o luați în loc să așteptați.

Nu vrei să ratezi un nume potrivit doar pentru că ai avut gânduri secundare. Rețineți că unii atât de mulți oameni își creează un cont pe Twitter zilnic, așa că nu va dura mult până când cineva vă va lua numele înaintea dvs. dacă nu îl rezervați.

Menține unicitatea

Acesta este un alt mod excelent de a găsi mânerul Twitter potrivit pentru contul dvs. A fi unic și diferit de alții îi poate ajuta pe oameni să-ți amintească numele de utilizator și să-ți găsească profilul mult mai rapid.

Atâta timp cât aveți un nume de marcă original, ar trebui să încercați mai întâi să obțineți acel nume și să vedeți dacă este disponibil. Dacă nu, puteți încerca și alte modalități de a ieși în evidență, menținând în același timp simplu și profesional.

Folosește-ți nișa pentru a veni cu idei

Nișa ta este un mare cadou pentru idei de nume Twitter. Există mai multe moduri de a proceda în acest sens. Una dintre ele este că îți cauți nișa pe Twitter, te uiți la rezultatele de top și le observi numele de utilizator. În acest fel, puteți aduna idei și inspirație.

Cealaltă modalitate este să încorporezi cuvinte legate de nișă în handle-ul tău Twitter. De exemplu, dacă afacerea dvs. se referă la tehnologie, puteți adăuga cuvântul „Tech”. La fel cum a făcut Ashwin Ganesh cu numele său de utilizator Twitter:

Este o mișcare inteligentă, trebuie să spun.

Faceți-l ușor de reținut

Oamenii ar putea să vă găsească contul de Twitter cu ușurință dacă numele de utilizator este ușor de reținut. Modul de a realiza acest lucru este prin alegerea unui nume care nu este foarte lung sau are combinații complicate, precum prea multe simboluri.

Un alt avantaj al unui nume de utilizator ușor de reținut este că oamenii ar putea să-l menționeze în tweet-urile lor fără a fi nevoie să treacă prin bara de căutare și să-l găsească.

Uită-te la numele de utilizator Twitter al The Wall Street Journal:

Sunt trei litere, ceea ce îl face scurt, dulce și ușor de reținut.

Încercați să includeți cuvinte cheie

Ar trebui să faceți asta dacă puteți include cuvintele cheie principale ale nișei dvs. în handle-ul dvs. Twitter.

Acest lucru vă va ajuta, facilitând algoritmului să vă arate profilul persoanelor potrivite și, de asemenea, să îl împingă în sus în rezultate atunci când oamenii caută ceva legat de nișă.

Nu includeți Termeni sensibili sau inadecvați

Includerea oricăror informații sensibile, cum ar fi prefixul sau data nașterii, în mânerul dvs. de Twitter este cea mai proastă idee.

Pare neprofesionist și spam și vă face contul vulnerabil în fața hackerilor dornici să adune detalii personale despre dvs.

În plus, trebuie să evitați să folosiți termeni nepotriviți și cuvinte jignitoare pentru a vă asigura că profilul dvs. este potrivit pentru toată lumea. De asemenea, va menține o imagine bună despre tine și despre brandul tău.

Utilizați instrumentele generatoare de nume de utilizator Twitter

Deși toate sfaturile de mai sus sunt foarte utile, poate fi totuși dificil să faci brainstorming mânerul Twitter potrivit. Dacă vă aflați în acea barcă, puteți utiliza un instrument de generare de nume de utilizator Twitter pentru a obține o mulțime de idei instantaneu.

Citește și: Generați un nume unic de afaceri cu aceste 10 instrumente

  Ce înseamnă „FOMO” și cum îl folosești?

În acest exemplu, am folosit generatorul de nume de utilizator NordPass și, după cum puteți vedea, la tastarea oricărui cuvânt, acesta generează o grămadă de nume de utilizator pentru dvs.

De asemenea, puteți face clic pe fiecare dintre numele de utilizator generate pentru a verifica dacă sunt disponibile pe diferite platforme sociale.

De asemenea, puteți selecta lungimea numelui de utilizator și include caractere aleatorii, simboluri și cuvinte cheie de focalizare. Acest instrument face o treabă grozavă, dar dacă doriți alternative, puteți consulta și altele precum generatorul de nume de utilizator LastPass și generatorul Masterpiece.

Exemple de mânere bune pentru Twitter

Este întotdeauna o idee bună să vă inspirați din surse care se descurcă deja bine, așa că iată câteva nume de utilizator bune pe Twitter pe care le puteți consulta și face o idee despre abordarea lor.

Netflix – @netflix

Un exemplu perfect de menținere a lucrurilor simple și directe. Netflix, gigantul de streaming, și-a păstrat @netflix ca handle de Twitter. Fără simboluri, numere sau nimic din cutie.

Noțiune – @notionhq

Ca soluție de management de proiect și de luare de note, Notion a optat să adauge „HQ” la numele de utilizator și presupun că este pentru că o altă companie a preluat deja mâna „@notion”.

Bright Data – @bright_data

Această platformă de date web populară, Bright Data, are un caracter de subliniere în numele său de utilizator, ceea ce o face @bright_data. După cum ați observat, au folosit doar un singur caracter de subliniere și nu au trecut peste bord.

Monday.com – @mondaydotcom

Un exemplu foarte creativ, Monday.com are numele de utilizator ca @mondaydotcom în loc să folosească „.com”. Rezultatul este că puteți alege să faceți lucrurile puțin diferit, păstrând în același timp autenticitatea mărcii.

Sortly – @sortlyapp

Cea mai simplă platformă de inventar, Sortly a ales să adauge „aplicație” după numele companiei sale ca handle de Twitter. Din nou, acesta este un alt caz în care numele de utilizator dorit nu este disponibil, dar ceea ce au făcut, de asemenea, este că au specificat exact ce este, adică o „aplicație”.

Acest lucru ne duce înapoi la unul dintre sfaturile noastre din această postare despre păstrarea lucrurilor relevante pentru marca dvs. și ceea ce face aceasta.

Ce să faci dacă numele de utilizator dorit este deja luat?

Pe lângă ideea de a adăuga un anumit simbol, cum ar fi un caracter de subliniere, puteți adăuga și ceva în plus la numele dvs. de utilizator dacă cel pe care îl doriți este deja preluat de altcineva.

De exemplu, puteți adăuga cuvinte precum „the”, „ajutor”, „întreaba” și „HQ” la handle-ul dvs. Twitter. Dacă compania dvs. operează în mai multe țări, puteți adăuga și numele locației, la fel cum a făcut Spotify:

Făcând acest lucru, oamenii ar putea identifica și alege contul potrivit în funcție de locația lor.

Concluzie

Adesea suntem foarte nerăbdători atunci când alegem numele utilizatorului Twitter, deoarece vrem să finalizăm configurarea contului nostru. Cu toate acestea, petrecerea timpului pentru a reflecta și, în cele din urmă, gândirea unui nume de utilizator bun vă poate ajuta afacerea pe termen lung.

Apoi, ați dori să găsiți cele mai bune momente pentru a posta pe diferite platforme de social media.

x