09/25/2022

Când va fi disponibil Discovery Plus pe PS4?

În general, Discovery Plus vine întotdeauna pe o aplicație de streaming cu un abonament plătit. Acest articol vă îndrumă cum să profitați la maximum de acesta cu PlayStation. Iată o scurtă explicație despre cum puteți viziona Discovery Plus și obține aplicația Discovery Plus pe PS4. Citiți articolul până la sfârșit pentru a afla că colecția PS Plus este încă disponibilă. Acest lucru este pentru a vă face experiența cu PS4, PS5 și Discovery Plus mai convenabilă, astfel încât să vă puteți bucura mai mult și să vă faceți mai puține griji. Să începem și să săpăm mai multe pentru a ști când va fi disponibil Discovery Plus pe PS4.

Când va fi disponibil Discovery Plus pe PS4?

Vă puteți înscrie la Discovery+ și îl puteți utiliza pe dispozitive precum Amazon Fire TV, Apple sau Android TV, iPhone sau iPad, Windows, Xbox, telefon/tabletă Android, Mac sau multe alte dispozitive. Deci, cum rămâne cu PS4 și PS5? Continuați lectură!

Cum poți urmări Discovery Plus?

Tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți pentru un abonament la Site-ul Discovery Plus. Toate cele mai recente dispozitive acceptă acest lucru, împreună cu furnizorii dvs. de internet și digital. Puteți viziona Discovery+ pe Amazon Fire TV, Apple sau Android TV, iPhone sau iPad, Windows, Xbox, telefon/tabletă Android și Mac.

  Ce este Motion Smoothing pe un televizor și de ce oamenii o urăsc?

Aplicația Discovery Plus este gratuită?

Nu, Discovery Plus nu are o aplicație sau un canal gratuit. Este oferit gratuit doar pentru primele 14 zile sau o lună de la achiziționarea abonamentului. Discovery Plus costă în prezent aproximativ 4,99 USD pe lună pentru a viziona cu reclame. De asemenea, puteți face upgrade la un pachet fără anunțuri și funcții suplimentare pentru 6,99 USD/lună.

Discovery Plus este pe Amazon Prime?

Da, puteți viziona Discovery Plus pe Amazon Prime cu un abonament suplimentar care vă va costa aproximativ 6,99 USD/lună. În prezent, este disponibilă doar versiunea fără reclame.

Când va fi disponibil Discovery Plus pe PS4?

Există o cerere mare pentru Discovery Plus pe PS4, dar încă nu există nicio confirmare cu privire la lansarea sa. Era de așteptat să fie lansat în toamna anului 2019, dar este încă în așteptare. Acest lucru ar fi răspuns la întrebarea dvs. despre Când va fi disponibil Discovery Plus pe PS4?

Cum poți obține aplicația Discovery Plus pe PS4?

După ce știi când va fi disponibil Discovery Plus pe PS4, s-ar putea să întrebi cum să-l obții. Deoarece știm că nu există Discovery Plus pe PS4, nu veți putea obține aplicația pe PS4 până când nu va fi lansată pe PS4.

De ce Discovery Plus nu este pe PS4?

Discovery Plus nu este disponibil pe PS4 deoarece este o aplicație de televiziune prin cablu. Este acceptat doar de aplicațiile de streaming care necesită un abonament prin cablu. Deci, fără abonament, nu puteți viziona Discovery Plus.

Discovery Plus este pe PS5?

Nu, Discovery Plus nu este disponibil pe niciunul dintre PlayStation. Vine doar cu un abonament pe o aplicație prin cablu sau alt dispozitiv de streaming.

  18 cei mai buni producători video online pentru afacerea dvs

Este încă disponibilă colecția PS Plus?

Da, colecția PS plus este încă acolo. Sony a confirmat că nu intenționează să elimine colecția PS Plus de pe PlayStation.

Cum poți obține PlayStation Plus?

Urmați pașii de mai jos pentru a obține PlayStation Plus:

1. Din ecranul Funcție, alegeți PlayStation Plus.

2. Alegeți Alăturați-vă PS Plus.

3. Apoi, efectuați plata (4,99 USD/lună) pentru a cumpăra abonamentul.

Notă: Calitatea de membru va fi reînnoită automat la sfârșitul perioadei de abonament.

Au eliminat PS Plus Free Trial?

Da, a eliminat perioada de încercare gratuită de 14 zile pentru cei care nu au plătit abonamentul. Acest lucru a fost făcut pentru că oamenii și-au exploatat serviciile, scăzând abonamentele. Citiți acest articol de la început pentru a afla mai multe despre când va fi disponibil Discovery Plus pe PS4.

De ce nu poți cumpăra PS Plus pe PS4?

Pot exista mai multe motive pentru care nu puteți cumpăra PS Plus pe PS4:

  • Este posibil ca perioada de abonament să fi expirat.
  • Este posibil să existe o problemă cu modul dvs. de plată.
  • Verificați data de expirare a cardului și codul PIN.
  • Este posibil să fi expirat licența dvs. Confirmați să vă restabiliți licența pe sistemul PS4 și apoi încercați din nou să achiziționați.

***

Sperăm că acest articol a fost de ajutor tuturor pasionaților PlayStation de acolo. Cea mai frecventă întrebare despre când va fi disponibil Discovery Plus pe PS4 a fost răspuns mai sus. Aceasta a fost o perspectivă asupra lumii uriașe a fanilor PlayStation și Discovery. Spuneți-ne dacă aveți îndoieli sau sugestii și comentați mai jos. De asemenea, spune-ne ce vrei să înveți în continuare.

  Apelați persoanele de contact de pe ecranul cu codul de acces al iPhone-ului dvs. utilizând PassDial

x