Gestionați notificările aplicațiilor direct din Centrul de notificări al iPhone-ului dvs

Modul în care iOS gestionează notificările a fost întotdeauna mai puțin decât ideal, dar iOS 12 ajută la îmbunătățirea problemelor. O parte din aceasta este noua capacitate de a schimba modul în care sunt gestionate notificările, chiar din Centrul de notificare.

Odată cu sosirea iOS 12, Apple a făcut posibil ca oamenii să primească o notificare, să decidă că nu vor să fie nevoiți să o vadă din nou și apoi să facă acest lucru să se întâmple fără a intra în speleologia în lumea adesea confuză a Setărilor. aplicația. Aceasta este o îmbunătățire extraordinară pentru uz și una care sperăm că înseamnă că dezvoltatorii se vor gândi de două ori înainte de a trimite spam utilizatorilor lor cu notificări.

Gestionarea notificărilor din Centrul de notificări este o modalitate excelentă de a vă asigura că nu mai vedeți niciodată cererea acelui joc iritant pentru timpul dvs. Aproape că merită actualizarea doar la iOS 12. Odată ce ați făcut asta și ați primit prea multe notificări iritante, în loc să o respingeți, glisați spre stânga pe el.

Veți vedea trei opțiuni, iar cea pe care trebuie să o atingeți este „Gestionați”.

În continuare, veți vedea patru opțiuni.

Livrare în liniște: această opțiune va permite sosirea notificărilor, dar acestea nu vor reda niciun sunet, nu vor afișa bannere sau pictograme insigne și nu vor apărea pe ecranul de blocare.
Oprire: această opțiune face exact ceea ce sună, dezactivând toate notificările pentru aplicația în cauză.
Setări: acest lucru vă va duce la opțiunile de notificare mai granulare din aplicația Setări. Aici, puteți modifica modul în care sunt afișate notificările și ce sunet emit atunci când sosesc.
Anulare: Acest buton anulează dialogul și vă întoarce la Centrul de notificări.

Opțiunea relevantă de aici este prima, deoarece le permite oamenilor să primească în continuare notificări care ar putea să nu fie importante, dar ar putea și merita văzute. Notificările de joc sunt un exemplu grozav de astfel de notificări, așa că dacă preferați să nu aveți o notificare sonoră, dar vă temeți să nu pierdeți ceva, aceasta este opțiunea pentru dvs.

Numai această caracteristică face notificările iOS 12 mult mai ușor de gestionat, permițând utilizatorilor să elimine notificările din viața lor în punctul în care cauciucul se întâlnește cu drumul, mai degrabă decât să fie descurajați de gândul de a pătrunde în Setări.