12/05/2022

Generați un nume unic de companie cu aceste 10 instrumente

Alegerea unui nume de companie grozav este probabil cea mai copleșitoare sarcină, dar și cea mai importantă.

Un nume de companie care iese în evidență și atrage mulțimea poate face minuni pentru afacerea dvs. Ajută la crearea unei prime impresii grozave în fața clienților tăi ideali, în afară de faptul că construiește și încredere.

Ați dori să alegeți ceva care are o relație directă cu ceea ce veți oferi clienților dvs. Dacă vindeți haine pentru bărbați, va trebui să alegeți un nume care deja sugerează publicului despre ce înseamnă afacerea. În mod similar, puteți aplica această metodologie oricărui tip de afacere la care vă gândiți.

Cu toate acestea, există câteva lucruri pe care cu siguranță ar trebui să le evitați atunci când vă alegeți numele companiei. Iată câteva dintre aceste lucruri.

Folosind cuvinte simple, foarte descriptive

Alegerea unui nume de companie uimitor este o artă de a ieși în evidență din mulțime, fiind în același timp destul de relevant și semnificativ. Luând din nou ca exemplu afacerea cu îmbrăcăminte pentru bărbați, dacă denumești afacerea cu ceva de genul „GoodQualityMenClothes”, sunt șanse să nu poată fi găsite niciodată de clienții tăi ideali.

Trebuie să fii puțin creativ și să alegi un nume scurt și dulce care să rezoneze cu ceea ce oferi. Ați observat cum și-au numit branduri precum Zara, Nike și Levi’s afacerea?

Destul de memorabil și cu sunet profesional. 😉

Devin funky cu ortografii

Pentru numele lui Dumnezeu, păstrați ortografiile funky doar pentru utilizarea informală a rețelelor sociale. Dacă veți arunca anumite litere sau veți folosi „Z” în loc de „S”, atunci trebuie să vă regândiți indicațiile. Aș recomanda să mergeți după dicționar și să păstrați lucrurile cât mai simple posibil cu literele.

Folosind numere sau prea multe dintre ele

Nu sunt un mare fan al numerelor dintr-o companie, așa că v-aș ruga să le evitați. Cu toate acestea, pot exista unele excepții în care pur și simplu nu puteți evita să le folosiți. În aceste cazuri, aș recomanda să nu exagerați cu el. 1, 2 sau chiar 3 numere sunt bune și nu vor rupe nimic.

Orice mai mult decât atât va părea ca spam, să fiu sincer.

  8 software de gestionare a contractelor pentru a vă simplifica fluxul de lucru

Finalizarea chiar prenumele care îți vine în minte

Înțeleg, toți suntem entuziasmați când găsim o idee grozavă sau un nume genial și vrem doar să o folosim imediat. Am fost așa toată viața până acum câțiva ani, când mi-am dat seama de importanța de a „lua încet”, mai ales în afaceri.

Trebuie să ai răbdare și să te gândești la lucruri înainte de a acționa asupra lor. Dacă găsiți un nume de afaceri bun, nu vă opriți aici. Adunați mai multe idei și apoi decideți din acele opțiuni care este cea mai bună.

Sfat profesionist: după ce ați adunat câteva idei grozave de nume, lăsați pixul jos și reveniți o zi mai târziu pentru a verifica dacă acele idei au fost cu adevărat „geniale”. De multe ori ne place o idee în acest moment, dar ne dăm seama că nu este atât de grozavă când ne uităm la ea mai târziu.

Cu toate acestea clarificate, este timpul să aruncăm o privire asupra celor mai bune instrumente pentru generarea unui nume unic de afaceri.

Shopify

Cunoscută popular ca o platformă de comerț electronic, Shopify De asemenea, se întâmplă să aibă mai multe instrumente secundare care sunt destul de utile, iar unul dintre ele este al lor generator de nume de afaceri.

Tot ceea ce faci este să introduci o interogare legată de marca ta, iar instrumentul va scoate tone de nume de afaceri pe care le poți folosi instantaneu. Lucrul interesant este că, împreună cu numele generate, veți putea vedea și disponibilitatea domeniului pentru numele exact. Acest lucru face mai ușor să alegeți cireșe din numeroasele rezultate.

Un alt element foarte util al acestui instrument este că, dacă derulați puțin în jos pe pagină, veți putea selecta categoriile pentru care aveți nevoie de un nume de companie.

Generator de nume de afaceri

Generator de nume de afaceri are, de asemenea, categorii din care puteți selecta și tot ce trebuie să faceți este să introduceți cuvinte relevante în câmp pentru a avea o mulțime de rezultate generate. Puteți filtra rezultatele și chiar verifica disponibilitatea domeniului acestora.

Opțiunile de filtrare vă permit să sortați după industrie, numărul de caractere și chiar vă permit să selectați dintre unul/două cuvinte. În afară de asta, puteți alege să includeți un cuvânt cheie sau cuvinte care rime.

Namelix

Începeți prin a introduce cuvinte cheie relevante și obțineți un nume de companie scurt și de marcă Namelix. Odată ce introduceți un cuvânt cheie, acesta vă permite să alegeți lungimea și stilul numelui, constând din opțiuni precum:

  • Nume de persoane
  • Cuvinte care rimează
  • Cuvinte adevărate (cum ar fi „Giorgio Armani”)
  Cum să schimbați managerul familiei pe PS4

Când apăsați pe „Generare” după selectarea acestor opțiuni, se afișează un număr mare de nume de afaceri care sunt gata de a fi folosite, împreună cu logo-uri prefabricate.

BrandBucket

Puteți fie să răsfoiți numele companiilor după categorie, fie să introduceți cuvinte cheie pentru a vă genera propriile dvs. prin intermediul BrandBucket. Împreună cu numele, aveți opțiunea de a cumpăra imediat numele de domeniu și chiar de a utiliza sigla generată.

De asemenea, puteți salva numele de afaceri potrivite în lista de favorite pentru a reveni mai târziu și a finaliza, deoarece, așa cum am menționat mai devreme în acest articol, nu tot ceea ce pare grozav în acest moment este „de fapt” grozav. Așadar, aș spune că aceasta este o caracteristică destul de utilă pe care o aveți în timp ce căutați nume de afaceri.

Novanim

Puteți genera nume unice și memorabile cu Novamym. Doar introduceți cuvântul dvs. cheie, selectați tipul dvs. de companie și stilul numelui pentru a le obține împreună cu 3 modele de logo de înaltă calitate pentru fiecare nume. De asemenea, puteți cumpăra imediat un nume de domeniu .com cu potrivire exactă.

Ajutor de echipă

Un alt generator uimitor de nume de afaceri, De la Squadhelp Căutarea de nume bazată pe inteligență artificială, vă ajută să găsiți nume personalizate în orice industrie. Ei înțeleg pe deplin ce face un nume de afaceri grozav și au o mulțime de categorii din care să aleagă. Începeți prin a vă introduce industria, cuvintele cheie și emoțiile pentru a vă include numele și, în câteva secunde, veți avea rezultate generate.

În afară de asta, puteți organiza un concurs pentru a obține idei de nume de la oameni reali și chiar puteți verifica numele pentru disponibilitatea domeniului și conflictele de mărci comerciale. Ca alternativă, au și o colecție premium de nume gata de utilizare, organizate de experți în branding, pe care le puteți utiliza.

Dacă încă nu sunteți mulțumit de oricare dintre opțiunile de mai sus, puteți programa o consultare cu unul dintre experții săi în branding pentru o discuție individuală pentru a găsi numele companiei dvs. perfecte.

Fiverr

Numele comerciale și sloganurile se întâmplă să fie unul dintre numeroasele servicii pe care le puteți găsi pe Fiverr.

Puteți angaja freelanceri talentați care vor veni cu nume de afaceri unice și potrivite pentru afacerea dvs. la un preț foarte mic, începând de la doar 5 USD.

  Cum să instalezi aplicații direct pe Apple Watch

Puteți verifica recenziile, evaluările și timpul de livrare înainte de a plasa comanda. Și chiar dacă nu vă place serviciul, puteți cere o revizuire sau o rambursare, astfel încât sunteți acoperit în întregime.

Cei mai mulți dintre freelanceri de pe Fiverr vor fi foarte cooperanți, deoarece recenziile sunt un lucru uriaș pentru reputația lor pe platformă și ar depune mult efort pentru a obține o recenzie pozitivă de fiecare dată. Numai acest fapt va fi suficient pentru a vă face să realizați că veți avea o experiență satisfăcătoare.

Zyro

Zyro funcționează în mod similar cu celelalte opțiuni din această listă. Introduceți cuvintele cheie relevante, alegeți un nume dintre numeroasele rezultate uimitoare și începeți afacerea dvs. Alternativ, puteți folosi generatorul lor de site-uri web pentru a intra online de îndată ce vă alegeți numele, fără a pierde timpul.

Au și un genial producator de logo-uri pe care le poți verifica.

NameSnack

Obțineți instantaneu 100 de nume de afaceri unice împreună cu disponibilitatea domeniului NameSnack. Odată ce ați introdus un cuvânt cheie, acest instrument va combina alte cuvinte cheie similare pentru a găsi cele mai potrivite nume împreună cu diferite stiluri, după care puteți continua cu logo-urile prefabricate.

Cel mai bun lucru despre NameSnack este că combină puterea cuvintelor cheie, a învățării automate și a altor tehnici de proprietate pentru a veni cu cea mai bună selecție de nume de afaceri.

Namesmith

Cu Namesmith, aveți opțiunea de a genera un nume de companie relevant pentru marca dvs. introducând mai multe cuvinte cheie sau obțineți idei de nume aleatorii. De îndată ce găsiți potrivirea perfectă, puteți verifica rapid disponibilitatea acesteia pentru domeniul de potrivire exactă.

Orice date pe care le introduceți pe Namesmith sunt păstrate foarte private, fie că este vorba de cuvintele cheie sau de numele pe care le selectați.

Concluzie

Sper că instrumentele de mai sus vă vor ajuta să generați un nume de afaceri uimitor care va prospera foarte mult. După ce ați selectat un nume potrivit și ați cumpărat domeniul cu potrivire exactă, veți dori să căutați o platformă de găzduire pentru a vă duce afacerea online.

x