12/05/2022

Cele mai bune 8 șabloane de foaie de pontaj pentru a urmări timpul petrecut de angajați

Foile de pontaj sunt utile în generarea de salarii, contabilitate sau bugetarea unui proiect și facturarea clienților.

Foaia de pontaj este una dintre componentele de bază care contribuie la buna funcționare a oricărei afaceri. Sunt documente care mențin o evidență a orelor de lucru ale angajaților dintr-o companie.

Contabilitatea orelor facturabile ale angajaților contabili este o sarcină complicată care necesită un grad ridicat de precizie. Cu toate acestea, veți fi mai mult decât surprins să știți că multe companii continuă să respecte modalitățile învechite de a urmări orele plătibile ale angajaților, echipelor de la distanță și liber profesioniști.

Nu se poate nega faptul că urmărirea manuală a timpului petrecut pe sarcini este foarte ineficientă. Iată dezavantajele utilizării foilor de pontaj pe hârtie:

 • Foile de pontaj pe hârtie nu pot garanta niciodată acuratețea, iar minutele care nu sunt urmărite vă ajută să pierdeți o mulțime de venituri de la clienții dvs.
 • Foile de pontaj pe hârtie nu au nicio modalitate de a transforma timpul petrecut pe proiecte în valorile de productivitate ale angajaților și nu aveți nicio idee cât de eficienți au fost angajații dvs.
 • Manipularea foilor de pontaj manuale este o nucă greu de spart, deoarece acestea încep să se adună cu timpul. A le revedea înseamnă a-ți pierde timpul prețios cu sarcina banală de a parcurge o grămadă de hârtii.
 • Foile de pontaj manuale necesită mult timp pentru a le revizui pentru a vedea dacă calculele se adună. În plus, generarea facturilor și a statelor de plată necesită mult timp.
 • Metodele tradiționale de urmărire a timpului sunt predispuse la erori umane și sunteți obligat să vedeți inexactități în procedură. Pe de altă parte, procesul automat de menținere a foilor de pontaj crește productivitatea și nu lasă loc de eroare.

Acum că știți cum metoda tradițională de pontaj vă dăunează afacerii, este timpul să alegeți un șablon de pontaj care să poată urmări cu exactitate orele plătibile ale angajaților dvs. și să vă economisească timp și bani.

Să vedem de ce ar trebui să alegeți un șablon de foaie de pontaj în loc de un instrument online de urmărire a timpului.

 • Un șablon de foaie de pontaj poate fi descărcat gratuit pentru oricine; prin urmare, este o alegere excelentă pentru întreprinderile mici și liber profesioniști care nu pot opta pentru instrumentele plătite de urmărire a timpului bazate pe cloud.
 • Aceste șabloane de foaie de pontaj sunt disponibile în multe formate de fișiere; prin urmare, le puteți folosi pe orice platformă la alegere. În plus, nu aveți nevoie de nicio expertiză tehnică; descărcați aceste șabloane și începeți să le utilizați imediat.
 • Șabloanele gratuite de foi de pontaj bazate pe Excel au formule încorporate care accelerează calculul. Deci, sunt o alegere potrivită pentru freelanceri pentru a adăuga orele plătibile și tarifele orare atunci când generează facturi pentru clienții lor.
 • Independenții nu se pot sincroniza pe tot timpul software-ului de urmărire folosit de diferiții lor clienți simultan, deoarece poate duce la multă confuzie și poate afecta fluxul de lucru. Prin urmare, ei pot opta pentru orice șabloane gratuite de foaie de pontaj pentru a-și urmări orele de lucru plătibile la sfârșitul lor.

În general, un șablon gratuit de foaie de pontaj este perfect pentru tine dacă ești un freelancer sau o afacere mică. Aici, vă recomandăm cele mai bune opt șabloane de foaie de pontaj care vă pot ajuta să păstrați o evidență a orelor de lucru și să introducă transparență în munca dvs.

Clockify

Clockify este un instrument excelent de urmărire a timpului pentru utilizare de către corporații, liber profesioniști și chiar companii cu un mediu de lucru hibrid care au membri ai echipei atât la fața locului, cât și la distanță.

Oferă șabloane imprimabile gratuite pentru foi de pontaj în diferite formate de fișiere, cum ar fi Word, Excel, PDF și Google Docs. Versiunea gratuită nu are restricții privind dimensiunea echipei. Aceasta înseamnă că adăugați cât de mulți membri ai echipei doriți și urmăriți orele de lucru facturabile ale angajaților și productivitatea pe diferite proiecte.

  Codurile cheie de aur Borderlands 2: Valorificați acum

Managerii pot descărca cu ușurință aceste șabloane de foaie de pontaj și le pot personaliza în conformitate cu politica companiei lor. Clockify oferă diferite variante ale șabloanelor de foaie de pontaj:

 • Lunar
 • Semi-lunar
 • Săptămânal
 • Bi-săptămânal
 • Zilnic-Orară
 • Fișa de pontaj zilnică a supraveghetorului
 • Fișa de pontaj a proiectelor: aceasta este utilă pentru a urmări cheltuielile proiectului și durata necesară la sfârșit pentru a genera factura. Șablonul de proiect poate gestiona cu ușurință mai multe proiecte și poate captura timpul petrecut pe sarcină, cheltuieli, ore facturabile și multe altele.

Puteți descărca gratuit șablonul de foaie de pontaj Clockify de pe site-ul lor, în orice format la alegere.

luni

luni este un sistem de operare de lucru bazat pe cloud care oferă un șablon de program de lucru pentru a atribui sarcini în schimburile săptămânale. Acest șablon de programare săptămânală a muncii simplifică programul de lucru al colegilor tăi și vă prezintă o imagine clară a proiectului.

Crearea programului de lucru săptămânal utilizând șablonul de foaie de pontaj săptămânal de luni este o modalitate excelentă de a efectua o programare de lucru fără probleme în organizația dvs. În plus, acest șablon de programare săptămânală bazat pe cloud este scalabil în funcție de dimensiunea și departamentele companiei dvs. În plus, este suficient de flexibil pentru a se adapta standardelor, fluxului de lucru, proiectelor și sarcinilor companiei dvs. Puteți crea programul săptămânal în trei pași simpli:

Alegeți un șablon potrivit de programare săptămânală a muncii din multitudinea de șabloane intuitive create pentru a răspunde nevoilor organizației dvs. Acum adaptați aceste șabloane în conformitate cu politica companiei, adăugând sarcini acționabile și prioritizează-le în funcție de cererea proiectului. În cele din urmă, tot ce mai rămâne de făcut este să împarți aceste elemente acționabile între membrii echipei. Acum puteți supraveghea starea sarcinilor și proiectelor în fiecare etapă.

Șablonul de program de lucru în schimburi săptămânale de luni vă permite să efectuați următoarele sarcini.

Importați și exportați foi Excel: Exportați cu ușurință programul de lucru în format Excel pentru utilizare ulterioară. De asemenea, puteți importa fișele de programare a muncii Excel în tabloul de bord pentru a le îmbunătăți funcționalitatea.

Gestionați permisiunile: puteți acorda permisiuni „numai pentru citire” membrilor echipei, astfel încât aceștia să poată vedea sarcinile care le sunt atribuite. Nu trebuie să vă faceți griji că membrii echipei pot modifica programul.

Efectuați căutări: capabilitățile de căutare și filtrele avansate vă permit să vedeți rapid detaliile angajaților care lucrează într-o anumită tură. Trebuie doar să introduceți numele angajaților sau detaliile schimbului pentru a obține detaliile de care aveți nevoie.

Șablonul de foaie de pontaj pentru luni este gratuit pentru o echipă de până la doi membri. Dacă dimensiunea echipei tale este mai mare de două, poți opta pentru unul dintre cele patru planuri premium, și anume Basic, Standard, Pro și Enterprise, începând de la 24 USD pe lună. Planul Enterprise este personalizabil în funcție de cerințele dumneavoastră.

Foaie de pontaj Office 365

Foaie de pontaj Office 365 este un instrument simplu, dar productiv, compatibil cu SharePoint 2013, SharePoint 2016 și SharePoint Online din Office 365. Această foaie de pontaj Excel oferă managerilor o modalitate simplă în SharePoint de a urmări timpul petrecut de membrii echipei în realizarea diferitelor sarcini și proiecte. .

Office 365 Timesheet este un șablon perfect de urmărire a timpului pentru întreprinderile mici, angajații contractuali sau freelanceri. Le permite să urmărească și să gestioneze orele de lucru regulate și suplimentare acordate proiectului curent. Ulterior, supervizorul poate evalua aceste foi de pontaj și le poate aproba săptămânal. De asemenea, ei pot folosi acest șablon eficient de foaie de pontaj pentru a urmări și compara eficiența și productivitatea membrilor individuali ai echipei care lucrează la un proiect.

Acest șablon de foaie de pontaj bazat pe Excel este extrem de personalizabil și înregistrează cu ușurință timpul de intrare, de pauza și de pauza de prânz al angajaților în fiecare zi a săptămânii. De asemenea, managerii pot calcula cu ușurință orele totale facturabile prin segregarea automată a orelor normale și suplimentare ale angajaților.

Foaia de pontaj Office 365 este ușor de editat și accesibil pe diferite platforme și dispozitive. Puteți exporta aceste șabloane de foaie de pontaj în formatele Excel, CSV și PSD. Acestea sunt mai târziu utile pentru revizuirea, analizarea și generarea facturilor în viitor.

  Cum să afli dacă cineva are un profil Tinder

Șablonul Office 365 Timesheet stochează datele în instanțe SharePoint protejate. Acest lucru asigură că numai utilizatorii autorizați pot prelua datele confidențiale ale companiei. Datorită integrării Power BI, Office 365 Timesheet se poate integra și cu sistemul de baze de date al angajatului dvs. și poate oferi conducerii informații utile despre performanța angajatului.

Foaia de pontaj Office 365 bazată pe SharePoint oferă următoarele beneficii angajaților companiei:

 • Posibilitatea de a vă înregistra orele zilnice de lucru facturabile sub formă de ciorne
 • Trimiteți săptămânal managerii sau administratorii foile de pontaj elaborate
 • Editați sau modificați foile de pontaj elaborate înainte de a le încărca
 • Marcați sarcinile finalizate ca facturabile și nefacturabile
 • Raportați cu ușurință sarcinile facturabile și nefacturabile

Nu doar angajații, Office 365 Timesheets ajută și managementul în următoarele moduri:

 • Revizuiește, aprobă, respinge și comentează foile de pontaj trimise de angajați
 • Atribuiți mai mulți angajați unui singur manager în șablon
 • Adăugați cu ușurință angajații și managerii acestora în șablonul de foaie de pontaj
 • Personalizați foaia de pontaj în funcție de nevoile companiei dvs

Versiunea standard a Office 365 Timesheet este gratuită și o puteți descărca de pe site-ul Microsoft Templates.

ActiTIME

ActiTime este un șablon Excel de urmărire a timpului care ajută compania să adopte abordarea centralizată în gestionarea timpului și a proiectului. Acesta permite companiilor să facă procesul de urmărire a timpului fără efort și fără erori, oferind modalități de a revizui performanța angajatului, toate proiectele active și de a obține alte informații aferente.

Șablonul de foaie de pontaj vă ajută să îmbunătățiți fluxul de lucru prin atribuirea sarcinilor unui proiect membrilor echipei. Șablonul de foaie de pontaj al ActiTIME se poate integra cu ușurință cu peste 200 de aplicații precum Trello, Asana, JIRA, GitHub și multe altele.

ActiTIME oferă utilizatorilor săi următoarele beneficii cheie:

 • O singură platformă pentru a gestiona membrii echipei, proiectele, clienții și orele facturabile
 • Furnizați informații pentru a ajuta la generarea de facturi și facturi clasificând sarcinile facturabile și nefacturabile, tariful orar și multe altele
 • Ajutor la revizuirea performanței membrilor echipei de la distanță și la fața locului, folosind foaia de pontaj
 • Suficient de flexibil pentru a se raționaliza cu standardele companiei dvs

Există diferite variante de șabloane de foaie de pontaj ActiTime și le puteți alege pe oricare care se potrivește cu politica companiei dvs. Mai mult, aceste șabloane sunt disponibile în multe formate de fișiere și la cost zero.

 • Zilnic
 • Săptămânal
 • Bisăptămânal
 • Lunar

Puteți descărca gratuit toate șabloanele de foi de pontaj ActiTime de mai sus de pe site-urile lor web în trei formate de fișiere – Excel, Foi de calcul Google și PDF.

Toogl Track

Comutați urmărirea este un șablon popular de foaie de pontaj care oferă companiilor o metodă rapidă și fiabilă de a urmări timpul petrecut de lucrători pentru îndeplinirea unei sarcini. Această foaie de pontaj ajută companiile să adopte o modalitate mai bună de gestionare a timpului și să înregistreze cu mai multă precizie orele de lucru ale angajatului. Dacă aveți angajați care lucrează de la distanță, Toogl Track vă permite să le monitorizați munca.

Șablonul Toogl Track Timesheet este disponibil în toate formatele de fișiere populare, cum ar fi Google Docs, Google Sheet, Excel Spreadsheets, Word Documents și PDF-uri. În plus, sunt suficient de flexibili pentru a se adapta oricărui segment de afaceri. Astfel, sunt populare la toată lumea; administratori, angajați, liber profesioniști sau recrutori.

Toogl Track oferă patru variante de șabloane de foaie de pontaj:

 • Zilnic
 • Săptămânal
 • Bisăptămânal
 • Lunar

Acestea reduc nevoia de a le personaliza manual pentru a se conforma programului companiei tale.

Șablonul de foaie de pontaj Toogl Track oferă următoarele caracteristici:

Urmărirea timpului fără probleme: acest șablon de foaie de pontaj este ușor de utilizat și nu necesită o configurare extinsă. Faceți clic pe noua linie pentru a face o nouă intrare! De asemenea, puteți comuta între modurile manual și calendar.

Raportare precisă: Toogl Track vă permite, de asemenea, să urmăriți performanța angajatului. În plus, puteți exporta aceste foi de pontaj în formatele CSV și PDF pentru utilizare ulterioară.

  Cum să configurați un server de fișiere Samba pe Ubuntu

Integrare perfectă: Foaia de pontaj Toggl Track se poate sincroniza cu ușurință cu peste 100 de aplicații. Prin urmare, toate informațiile sunt disponibile într-un singur loc într-o formă mult organizată.

Urmărire automată: șablonul de foaie de pontaj bazat pe cloud vă permite să vă urmăriți aplicațiile pentru o raportare exactă a timpului.

Toate șabloanele de foi de pontaj Toggl Track sunt disponibile gratuit pe site-ul lor.

ClockIt

ClockIt este un software online de urmărire a timpului și a locației care oferă șabloane de foaie de pontaj pentru a monitoriza și înregistra ceasul de intrare și de ieșire al angajaților dvs. Potrivit pentru întreprinderile mici și mijlocii, aceasta este o modalitate simplă de a urmări prezența angajaților și orele de lucru ale angajaților interni sau celor care lucrează de la distanță.

Aceste șabloane de foaie de pontaj pot ajuta conducerea în automatizarea fluxului de lucru, înregistrarea prezenței și generarea de rapoarte pentru analize ulterioare.

ClockIt oferă mai multe variante ale șablonului de foaie de pontaj și îl puteți descărca ca fișiere Excel sau PDF sau ca Google Sheet.

 • Lunar
 • Săptămânal
 • Bi-săptămânal
 • Foaia de pontaj a managerului zilnic
 • Foaia de pontaj a proiectului

Șablonul de foaie de pontaj al ClockIt este disponibil gratuit și îl puteți descărca ca foaie Excel, fișier PDF sau Foi de calcul Google.

Dovico

Dovico este un instrument de urmărire a timpului care oferă șabloane gratuite de foi de pontaj ca foaie de lucru Excel, document Word și Foi de calcul Google. Aceste șabloane ajută întreprinderile mici să urmărească prezența angajaților, orele suplimentare și timpul petrecut pentru îndeplinirea fiecărei sarcini și proiect.

Dovico oferă următoarele șabloane de foaie de pontaj pentru a monitoriza și urmări timpul:

 • Șablon de listă de activități de gestionare a timpului
 • Șablon de foaie de pontaj săptămânal
 • Șablon de foaie de pontaj zilnică
 • Șablon săptămânal de foaie de pontaj a proiectului cu sarcini (potrivit pentru angajații care lucrează la mai multe proiecte)
 • Șablon săptămânal de foaie de pontaj a angajaților

Șabloanele pot urmări orele plătibile ale angajaților, orele suplimentare, concediile medicale și concediile. Angajații pot calcula totalul și pot semna foaia de pontaj înainte de a o trimite managerilor lor.

Toate versiunile de mai sus ale șabloanelor de pontaj ale Dovico pot fi descărcate gratuit în orice format de fișier la alegere.

Hubstaff

Hubstaff este un software simplu de urmărire a timpului, care oferă șabloane simple de foaie de pontaj pentru a ușura urmărirea orelor plătibile fără a petrece prea mult timp cu el. Puteți descărca aceste șabloane de foaie de pontaj ca fișier PDF, foaie Excel, document Word și alte formate de fișiere Google. Trebuie să furnizați detaliile dvs. și să continuați să adăugați orele pe măsură ce lucrați.

Sunt disponibile următoarele șabloane de foaie de pontaj:

 • Săptămânal
 • Lunar
 • Bi-săptămânal
 • Zilnic din oră
 • Foaia de pontaj a proiectului

Șabloanele pentru foile de pontaj Hubstaff pot fi descărcate gratuit de pe site și puteți începe să le utilizați instantaneu.

Rezumând

Dacă doriți să insuflați precizie în urmărirea orelor plătibile ale membrilor echipei dvs., trebuie să implementați unul dintre șabloanele de pontaj menționate mai sus, care se potrivește cel mai bine cu cultura și standardele de lucru ale companiei dvs. Șabloanele de foaie de pontaj urmăresc cu acuratețe performanța angajaților, eliminând astfel problemele de a gestiona manual orele plătibile, excluzând astfel riscul erorilor umane.

Ați putea fi, de asemenea, interesat de cele mai bune instrumente de urmărire a prezenței angajaților și cele mai bune instrumente de urmărire a timpului pentru echipe sau de software-ul de gestionare a angajaților la scară largă.

x