Este Adobe Creative Cloud descărcarea bateriei prea repede? Iată ce să faci

Suita Adobe de aplicații creative necesită în mare parte multă putere de procesare și adesea folosesc GPU pentru a procesa multe funcții. Aplicațiile care au nevoie de mai multă putere de procesare vor forța procesorul să consume mai multă energie și acesta este un comportament așteptat. Acestea fiind spuse, este rar ca o singură aplicație să poată consuma de la sine bateria unui laptop sau tabletă.

Există excepții de la cât de multă baterie poate consuma o singură aplicație. De exemplu, un joc care rulează la un FPS ridicat sau un film jucat în 4K va duce cu siguranță la o consumare extraordinară a bateriei. De asemenea, Photoshop, After Effects și InDesign vor descărca bateria mai repede, dar nu la fel de repede ca un joc.

Adobe Creative Cloud se descarcă prea repede

De ce mi se descarcă bateria atât de repede?

Aplicațiile Adobe pot consuma mai multă baterie decât unele dintre celelalte aplicații de pe sistemul dvs., dar nu toate au același nivel de consum de energie. Creative Cloud nu face mare lucru în ceea ce privește procesarea. Este responsabil pentru încărcarea fișierelor dacă utilizați soluția de stocare în cloud a Adobe, dar dincolo de asta, face puțin și rămâne în fundal.

Dacă descoperiți că Creative Cloud consumă bateria prea repede, parcurgeți aceste verificări și apoi încercați sfaturile de depanare enumerate mai jos.

  Cele mai bune 8 caracteristici ale Pixel 8 și Pixel 8 Pro

Asigurați-vă că Creative Cloud nu actualizează, descarcă și/sau instalează o aplicație Adobe.
Monitorizați utilizarea CPU și consumul de energie al aplicației din Task Manager în timp ce sistemul dvs. este conectat la o priză și comparați-l cu consumul de energie pe baterie pentru a vă asigura că într-adevăr consumă o cantitate extraordinară de energie.
Verificați starea de sănătate a bateriei dvs. Dacă este vechi și s-a depreciat, va menține mai puțină încărcare și se va descărca mult mai repede atunci când este utilizată mai multă energie. Acesta nu este ceva care poate fi reparat fără a înlocui bateria.

Adobe Creative Cloud consumă rapid bateria (FULL FIX)

1. Închideți alte aplicații care consumă energie

Toate aplicațiile consumă puțină energie, deoarece toate folosesc procesorul. Unele aplicații vor consuma mai multă energie decât altele. Dacă trebuie să utilizați Creative Cloud sau oricare dintre aplicațiile Adobe în timp ce sistemul dvs. este alimentat de baterie, încercați să închideți toate aplicațiile care consumă energie. Închideți browserul, mai ales dacă browserul pe care îl utilizați este Chrome.

2. Dezactivați sincronizarea în Creative Cloud

Creative Cloud este cel mai responsabil pentru sincronizarea serviciilor și acestea tind să consume mai multă baterie. Le puteți dezactiva pentru a reduce utilizarea bateriei de către aplicație.

Deschide Creative Cloud.
Faceți clic pe pictograma nor din dreapta sus pentru a accesa activitatea în cloud.
În fereastra pop-up, faceți clic pe pictograma roată dințată.
Accesați fila Sincronizare.
Întrerupeți sincronizarea.
Accesați fila Servicii.
Dezactivați fonturile.
Închideți și relansați Creative Cloud.

Actualizați Creative Cloud

Dacă Adobe Creative Cloud trebuie să se actualizeze, este posibil să ruleze serviciul de actualizare în mod repetat și astfel să consume mai multă energie a bateriei.

  Cum se instalează software fără drepturi de administrator

Deschide Creative Cloud.
Accesați Ajutor> Verificați actualizările.
Permiteți aplicației să verifice și să instaleze actualizări.
Reporniți toate aplicațiile Adobe.

Instalare curată Creative Cloud

Dacă o actualizare nu rezolvă problema, instalarea curată a Creative Cloud va face treaba. Mai întâi trebuie să dezinstalați Creative Cloud și, din moment ce mergem pentru o instalare curată, trebuie să utilizați programul de dezinstalare Creative Cloud și nu Panoul de control.

Descărcați programul de dezinstalare Creative Cloud de la Adobe.
Extrageți folderul și rulați EXE în el.
Urmați instrucțiunile de pe ecran și selectați „Numai Creative Cloud” pentru a dezinstala.
Odată dezinstalat, reporniți sistemul.
Descărcați Creative Cloud și instalați-l din nou.

Concluzie

Adobe Creative Cloud nu trebuie să ruleze tot timpul. De fapt, puteți să părăsiți aplicația și să utilizați în continuare alte aplicații Adobe fără probleme. Dacă Creative Cloud folosește în continuare prea multă energie a bateriei, puteți să părăsiți aplicația și să vă folosiți sistemul pentru un timp relativ mai lung pe baterie.