09/26/2023

De ce Philips Hue este setat să zdruncine piața securității caselor inteligente

Philips Hue a contribuit la crearea pieței de iluminat inteligent pentru locuințe. Împreună cu o mare varietate de opțiuni diferite din care să alegeți, produsele sale sunt ușor de utilizat și sunt compatibile cu fiecare platformă majoră de casă inteligentă.

Și compania se scufundă cu capul întâi în securitatea casei inteligente cu produse noi la IFA 2023.

Camere securizate Philips Hue și multe altele

Credit imagine: Philips Hue

Evidențiind anunțul este un trio de camere de securitate.

Pentru utilizare în interior și în aer liber, camera Philips Hue Secure oferă videoclipuri 1080p cu vedere pe timp de noapte și notificări de mișcare instantanee. De asemenea, puteți integra camera cu lumini Hue.

Camera securizată este disponibilă într-o versiune cu fir sau fără fir și într-o culoare alb sau negru. Oricare model poate fi amplasat în exterior folosind un suport suplimentar pentru cameră cu vârf la sol. De asemenea, îl puteți conecta la un sistem de exterior de joasă tensiune Philips Hue existent pentru alimentare cu un cablu opțional.

O altă opțiune nouă este Philips Hue Secure Floodlight Camera care oferă o cameră de lumină și de securitate.

Camera cu fir este disponibilă în toamna anului 2023 și se va vinde cu amănuntul pentru 199,99 USD sau 229,99 USD cu un suport de birou. Versiunea cu baterie va ajunge în același interval de timp și va fi vândută cu amănuntul pentru 249,99 USD. Va trebui să așteptați până în primul trimestru al anului 2024 pentru camera cu reflectoare de 349,99 USD.

  5 moduri de a repara Sims 4 nu poate începe conținutul datelor dvs. de utilizator

La fel ca și alte multe sisteme de securitate inteligente pentru casă, veți avea nevoie de un abonament pentru a debloca toate funcțiile. Aceasta include accesul la zonele de activitate și detectarea dacă un pachet, un animal sau un vehicul a declanșat alerta. Planul de bază include un istoric video de 30 de zile și costă 3,99 USD pe cameră lunar sau 39,99 USD anual pentru o cameră.

Un plan Plus cu istoric video de 60 de zile costă 9,99 USD pe lună sau 99,99 USD anual pentru mai multe camere.

Credit imagine: Philips Hue

Alături de camere, senzorul de contact Philips Hue Secure poate fi folosit pe ferestre, uși, dulapuri și multe altele din casa dvs. pentru a fi notificat automat când ceva este deschis sau închis. De asemenea, pot fi integrate cu lumini Hue. De exemplu, când ușa din față este deschisă, luminile din casa ta se pot aprinde.

Senzorul este disponibil în toamna anului 2023 și se va vinde cu amănuntul la 39,99 USD pentru un singur senzor sau 69,99 USD pentru un pachet de două.

Veți avea nevoie de un Philips Hue Bridge configurat pentru a utiliza noile produse de securitate.

Un nou centru de securitate în aplicația Philips Hue

Credit imagine: Philips Hue

Pentru a controla și personaliza produsele, vă veți îndrepta către noul Centru de securitate din aplicația Philips Hue.

Ori de câte ori primiți o notificare, dacă o atingeți, se va deschide aplicația. În ecranul Ia acțiune, poți declanșa manual o alarmă care luminează intermitent, poți suna sirena pe o cameră securizată sau poți apela autoritățile locale/persoana de contact de încredere.

  Cele mai bune 14 alternative Photoshop (gratuit+mai ieftin)

Aplicația va fi, de asemenea, locul unde trebuie să mergeți pentru a personaliza setările camerei și a regla fin notificările. Puteți, de asemenea, să armați sau să dezarmați sistemul, să configurați stări armate pentru când sunteți acasă sau plecat, să revizuiți o cronologie a evenimentelor și multe altele.

În curând, integrarea Hue și Matter

Și răbdarea a dat roade și pentru utilizatorii Philips Hue care caută un upgrade la standardul Matter pentru casă inteligentă. Promisă inițial pentru primul trimestru al anului 2023, părintele Hue, Signify, a anunțat în martie 2023 că o actualizare Matter a fost amânată.

Dar mult așteptata actualizare a software-ului Philips Hue Bridge este programată pentru septembrie 2023. Aceasta va aduce o experiență mai simplă atunci când conectați produsele Hue cu alte dispozitive și aplicații Smart Home compatibile Matter.

Noi opțiuni de iluminare Hue

Credit imagine: Philips Hue

Nu ar trebui să fie o surpriză uriașă, dar la IFA au fost dezvăluite și o mulțime de noi opțiuni de iluminare.

Luminile actualizate Festavia pot fi folosite în interior și în exterior. Vor fi disponibile și trei lungimi. Sosind în toamna lui 2023, luminile vor varia între 119,99 USD și 359,99 USD.

Hue Centris este un spot de tavan combinat. Un plafon principal este alăturat de spoturi de 350 de grade. Fiecare lumină poate fi controlată individual. O versiune cu două reflectoare este de 309,99 USD, cu o opțiune de patru reflectoare de 489,99 USD disponibilă în septembrie și, respectiv, toamna anului 2023.

Iluminatul pe șenile Hue Persia va fi disponibil în septembrie 2023 și variază de la 19,99 USD la 299,99 USD. Este alcătuit din șine și lumini individuale care creează o cale personalizabilă.

  5 aplicații de jurnalizare ghidată pentru începători pentru a obține sugestii pentru un jurnal de autoîngrijire

În cele din urmă, becurile inteligente MR16 White Ambiance și White and Color Ambiance vor ateriza în septembrie 2023. Un singur White and Color Ambiance și un pachet de două de becuri White Ambiance vor fi vândute cu amănuntul la 99,99 USD.

Philips Hue este setat să facă furori în Smart Home Security

Noile produse îl pun pe Philips Hue într-o poziție excelentă pentru a pune amprenta în securitatea casei.

Adăugarea camerelor de securitate și a senzorilor de contact la o linie populară și largă de lumini și senzori deschide o lume de integrări excelente pentru utilizatorii Philips Hue existenți și pentru fanii casei inteligente de pretutindeni.

x