09/26/2023

Cele mai bune 4 caracteristici noi Microsoft Paint

Odată cu lansarea Windows 11, Microsoft a decis în sfârșit să ofere revizuirea atât de necesară a designului popularei sale aplicații clasice Paint. De atunci, compania a adăugat mai multe funcții la aplicație, una semnificativă fiind modul întunecat, în care aplicația adaptează tema în funcție de setările sistemului.

Noua aplicație Paint aduce, de asemenea, îmbunătățiri ale UI și un set de instrumente îmbunătățit, fără a compromite factorii de simplitate și accesibilitate ai editorului grafic. Dacă faceți upgrade la Windows 11, iată ce este nou în noua aplicație Microsoft Paint.

1. Microsoft Paint primește o revizuire a designului

Noua actualizare aduce modificări subtile, dar importante, aplicației de artă îmbătrânită. Cei familiarizați cu aplicația MS Paint vor observa că interfața de utilizare pentru ferestrele pop-up Editare culoare, Redimensionare și Skew se potrivește acum cu stilul Windows 11.

În plus, noua actualizare aduce un suport îmbunătățit pentru cititoarele de ecran pentru a ajuta la accesibilitate. De asemenea, rezolvă problema în care casetele de text se mișcă în mod neașteptat dacă utilizați IME și corectează casetele de dialog localizate incorect în ebraică, olandeză, norvegiană și alte limbi. În cele din urmă, făcând Shift-clic pe un eșantion de culoare îl va selecta acum ca culoare secundară.

2. Modul întunecat al Paint este disponibil pentru toată lumea

După anunțul inițial din ianuarie a acestui an, suportul pentru modul întunecat pentru aplicația Paint este acum lansat pentru lansarea stabilă. Aplicația funcționează independent de actualizările Windows, așa că va trebui să verificați Magazinul Microsoft pentru a instala cele mai recente actualizări disponibile pentru aplicația Paint.

  4 aplicații pentru a face bani prin partajarea internetului

Pentru a activa modul întunecat, faceți clic pe noul buton Setări (pictograma roată) din colțul din dreapta sus al aplicației Paint. Faceți clic pe Tema aplicației pentru a extinde secțiunea de teme. Selectați Întuneric pentru a activa modul întunecat sub Aspect. Alternativ, setați-l pe „Setare sistem” pentru a permite aplicației să se adapteze la preferințele pentru modul întunecat ale Windows 11.

Modul întunecat este disponibil pe versiunea Paint 11.2304.17.0 și mai sus.

3. O pânză centrată pentru vopsea

Pânza Microsoft Paint a fost în mod tradițional localizată în partea din stânga sus a aplicației, care se va schimba odată cu noua actualizare. Versiunea 11.2306.23.0, disponibilă numai pe versiunile Canary și Developers la momentul scrierii, a adăugat suport pentru o pânză centrată.

O pânză centrată oferă echilibru vizual și ajută la focalizarea conținutului. Similar cu modul întunecat, această caracteristică va ajunge probabil către lansarea stabilă în cele din urmă.

4. Comenzi de zoom și accesibilitate îmbunătățite

Noua aplicație Paint oferă, de asemenea, controale îmbunătățite ale zoomului, făcând experiența de mărire/deplasare mai fluidă pentru o mai mare precizie. În plus, noua opțiune „Fit to window” se poate adapta rapid la dimensiunea ferestrei tale, completând noua compoziție de pânză centrată.

Microsoft a actualizat, de asemenea, caseta de dialog Proprietăți imagine pentru a se potrivi cu stilul Windows 11. Mai mult, aplicația oferă acum taste de acces îmbunătățite și suport pentru comenzi rapide pentru o accesibilitate îmbunătățită cu tastatura. Deoarece majoritatea comenzilor rapide de la tastatură din Paint sunt moștenite din versiunea anterioară, obișnuirea cu comenzile rapide de la tastatură nu ar trebui să fie o problemă.

În timp ce compania adaugă treptat îmbunătățirile anunțate la începutul acestui an, inclusiv modul întunecat și pânza centrată, integrarea caracteristicilor filelor va îmbunătăți aspectul multitasking al aplicației Paint.

  11 Software de autoservire pentru clienți pentru a reduce costurile de asistență

Aplicația Classic Paint este aici pentru a rămâne

Suportul continuu al Microsoft pentru ca aplicația clasică Paint să se potrivească cu limbajul de design Windows 11 înseamnă că aplicația va continua să facă parte din sistemul de operare Windows. Cu noile îmbunătățiri, MS Paint va rămâne o opțiune bună pentru editarea de bază, inclusiv redactarea rapidă a ghidurilor de utilizare, adnotarea capturilor de ecran sau chiar conversia imaginilor în diferite formate.

x