De ce este Miro cea mai bună alegere pentru colaborarea de la distanță?

Ne place să lucrăm de acasă, nu-i așa? În principal, pentru că este o parte muncă, o parte somnuri de somn și o parte să vă curățați casa. Dar mai important, pentru că este atât de convenabil și eficient în același timp.

Acum, cum am ajuns aici? Cine ar fi crezut că aceasta este „noua normalitate”? Statisticile arată că există de aproape trei ori mai multe locuri de muncă la distanță decât în ​​2020. Cercetările au arătat, de asemenea, că angajații sunt mai fericiți și mai înclinați să lucreze pentru companii care oferă acest tip de flexibilitate.

Ei bine, a fost nevoie de o întreagă pandemie, de o tehnologie ușor de utilizat și de o mulțime de instrumente grozave de lucru la distanță pentru asta.

Vorbind despre instrumente excelente de lucru la distanță, orice companie care a perfecționat un model de lucru la distanță/hibrid a folosit o mulțime de software. Un sondaj realizat de TrustRadius a arătat că două treimi dintre companii investesc în software pentru conferințe web.

Pentru urmărirea sarcinilor, lucrul în colaborare sau interacțiunea cu angajații, există multe instrumente pe piață. Un alt revers al acestui lucru – cu atât de multe instrumente disponibile pe piață, cum vă decideți care este cel mai bun pentru afacerea dvs.?

Și aici intrăm noi cu Miro.

Ce este Miro?

Miro (cunoscut anterior ca RealTimeBoard) este un instrument de colaborare vizuală fondat în 2011. Este o platformă vizuală care permite echipei dvs. să lucreze împreună în această eră a spațiilor de lucru hibride fără nicio pierdere a productivității. Este un instrument pentru afaceri, mari și mici (pentru că dimensiunea nu contează pentru Miro 😛) și chiar locuri precum școli, ONG-uri și consultanți.

A fost o alegere pentru unele dintre companiile de top, iar dacă asta nu a fost suficient pentru a vă convinge, suntem aici pentru a vă spune exact cum vă poate ajuta Miro organizația!

Cum te poate ajuta Miro?

Miro are o mulțime de cazuri de utilizare pentru diferite aspecte ale organizației dvs. Tabla sa flexibilă, mai multe șabloane și funcțiile inovatoare, de colaborare, vor permite echipei dvs. să încorporeze Miro ca instrument de zi cu zi în fiecare aspect al muncii lor. Haideți să vedem cum puteți utiliza Miro pentru aceste cazuri de utilizare diferite –

#1. Întâlniri și ateliere

O mare parte a lucrului la distanță este organizarea de întâlniri și ateliere online. Acum, este posibil ca un simplu Google Meet sau Zoom să nu-l mai taie. Pentru că întâlnirile nu mai sunt doar despre discuții, mai sunt multe. Și aici ajută Miro.

Nu numai că Miro vă oferă o platformă pentru întâlniri online, dar varietatea sa de șabloane face întâlnirea mai distractivă, interactivă și creativă. Fie că este vorba despre un –

 • spărgător de gheață întâlnire cu un set de tâmplari proaspeți,
 • sau o întâlnire zilnică standup,
 • sau o întâlnire pe ordinea de zi
 • sau chiar o activitate de roată emoțională pentru o mică legătură de echipă,
  Limite maxime de file Filele deschise într-o fereastră [Firefox]

Șabloanele lui Miro sunt aici pentru tine. Are un total de 56 de șabloane doar pentru întâlniri și ateliere. Oferă un fel de sentiment în persoană angajaților și, de asemenea, facilitează o productivitate mai bună în timpul lucrului de la distanță. Și pentru a adăuga la asta, are și o opțiune de a adăuga sunete și muzică la întâlnirile tale!

#2. Brainstorming

Inovația și creativitatea vin cel mai bine atunci când toți lucrează împreună. Iar pânza infinită a lui Miro îl face și mai distractiv! Puteți alege un șablon pentru panoul de brainstorming dintre sutele de șabloane disponibile pe Miro, cum ar fi:

 • șablon de pachet de note lipicioase
 • șase șablon de pălărie de gândire
 • șablon de brainstorming invers
 • șablon de cuvinte aleatorii

și așa mai departe! De fapt, sunt peste 300 dintre ele! Sălbaticește, micuțule. Instrumentul are și mai multe funcții care vă ajută echipa să creeze mai bine.

Vă puteți democratiza procesul prin vot anonim, vă puteți organiza procesul prin căutarea prin cuvinte cheie și vă puteți gestiona tabla albă pentru referințe viitoare. De asemenea, puteți captura panouri fizice cu funcția de capturare Stickies și permiteți echipei dvs. să adnoteze.

Pânza lor virtuală are o caracteristică Frames care vă ajută să vă organizați mai bine lucrurile și facilitează planificarea echipei. Vorbește despre integrarea spațiului tău fizic și digital! Și, în sfârșit, urmăriți-vă întreaga idee prin conductă, de la idee până la execuție!

#3. Management de proiect

Gestionarea unui proiect dintr-o dată nu este ușoară. La urma urmei, nici Roma nu a fost construită într-o zi. Proiectele trebuie luate o zi și o sarcină la un moment dat. Acum, aceste sarcini și oameni multiple trebuie gestionate și urmărite. Acest lucru poate fi dificil dacă nu îl aveți pe Miro să o facă pentru tine!

Miro este un instrument grozav care vă va vizualiza sarcinile, subsarcinile și dependențele pentru a vă ajuta să înțelegeți munca acționabilă pentru a vă realiza proiectul. Ea dezvoltă alinierea proiectelor între echipele interfuncționale pentru a menține pe toată lumea la curent cu privire la lucru și progres. Iată câteva caracteristici Miro care fac managementul proiectelor mult mai ușor –

 • Funcțiile de mapare a minții și de mapare a poveștilor utilizatorului ajută la vizualizarea mai bine a sarcinilor și la proiectarea fluxului de lucru mai bine pentru a dezvolta o structură de defalcare a activității.
 • Funcția de urmărire a sarcinilor de la Miro vă oferă o vedere de pasăre a tuturor informațiilor pentru a vă asigura că nicio sarcină nu trece prin fisuri.
 • Instrumente precum PI Planning, brainwriting și multe altele le permit managerilor de proiect să se pregătească mai bine pentru întâlniri și să desfășoare ateliere mai bune pentru îmbunătățirea competențelor echipei.
 • Centralizați panourile Kanban, diagramele Gantt, matricele RACI și hărțile poveștii utilizatorului pentru a permite transparența pe tot parcursul proiectului.

#4. Funcția de vânzări

Ne place Miro pentru că este cel mai bun instrument de colaborare la distanță, dar funcția sa pentru echipa de vânzări este cu siguranță un bonus! Miro este un instrument organizațional și de colaborare care ajută la eficientizarea funcției de vânzări și îmbunătățește managementul relațiilor cu clienții. Să ne uităm la care dintre funcțiile lui Miro sunt utile echipelor noastre de vânzări!

 • Pânza vizuală a lui Miro este o modalitate excelentă de a vizualiza planificarea și strategia de vânzări. Se pot folosi diferitele șabloane de tablă albă pentru a-și planifica strategia de piață, a evidenția perspectivele cheie, a urmări clienții potențiali, a efectua analize competitive și a planifica campanii.
 • Maparea călătoriei clienților lui Miro va ajuta echipele de vânzări să își urmărească în mod eficient clienții prin canalul de vânzări. Acest lucru îi ajută, de asemenea, să identifice cele mai eficiente puncte de contact, punctele dureroase ale clienților și zonele de dezvoltare. Reprezentarea vizuală a clienților potențiali și a ciclurilor de vânzări ajută, de asemenea, echipa în gestionarea canalului de vânzări.
 • Creați cărți de joc, materiale de instruire vizuală, ghiduri etc., folosind pânza vizuală a lui Miro și îmbunătățiți pregătirea și dezvoltarea echipei dvs. de vânzări.
 • Lista vastă de integrări a lui Miro include și instrumente CRM precum Hubspot, Salesforce, Pipedrive etc., care vă ajută echipa de vânzări să-și acceseze toată munca într-un singur loc.
  Care este diferența și ce ar trebui să folosești?

#5. Funcționare hibridă

Vă aduc vedeta serii – munca hibridă. Miro este unul dintre cele mai accesibile și intuitive instrumente atunci când vine vorba de lucrul la distanță. Permite o colaborare perfectă, indiferent dacă aveți chef să vă puneți pantaloni și să mergeți la birou sau să vă înecați în Doritos pe pat. Să aruncăm o privire la funcțiile de lucru de la distanță ale lui Miro –

 • Întâlnirile din Miro se extind dincolo de mediile de text, audio și video. Echipa ta poate intra pe un panou în același timp pentru a crea, a inova și a colabora.
 • În plus, Miro funcționează cu toate dispozitivele, de la tablete la smartphone-uri!
 • Personalizați Miro în funcție de nevoile dvs. cu cele peste 100 de aplicații și integrări.
 • Utilizați sincronizarea bidirecțională, automatizarea și plăcile Miro încorporate nativ pentru a profita la maximum de instrumentele existente și pentru a sincroniza totul.

Acum că am văzut câteva dintre cazurile de utilizare pe care Miro le poate avea pentru organizația dvs., să înțelegem câteva dintre caracteristicile instrumentului care îl fac să iasă în evidență.

Caracteristicile unice ale lui Miro

Iată câteva caracteristici care fac Miro unic și de ce ar trebui să fie alegerea potrivită pentru activitatea companiei tale!

#1. Diagramarea

Nimic nu face munca mai ușoară decât crearea unei diagrame atrăgătoare din punct de vedere vizual despre aceasta. De fapt, aproape 70% dintre utilizatorii Miro intervievați folosesc Miro pentru a crea diagrame și a mapa procesele. Miro are o varietate de instrumente unice care vă ajută să creați cele mai intuitive și reprezentative diagrame de flux de lucru. Folosiți diagrame de flux de bază, instrumente BPMN, diagrame UML, arhitectură de rețea complexă și multe altele pentru diagrame.

Biblioteca extinsă de șabloane de diagramă de flux a lui Miro, cu diagrama lui swimlane, diagrama fluxului de date, arborele de soluții de oportunitate și multe altele, vă stă la dispoziție de fiecare dată când trebuie să mapați un nou proces sau să le reutilizați pe cele existente.

#2. Flux de lucru agil

Miro are o serie de funcții pentru a vă ajuta să vă supraîncărcați fluxul de lucru agil prin diferitele sale caracteristici. Puteți face interactive planificarea sprintului, scrum-urile zilnice, recenziile de sprint și retrospectivele și puteți implica utilizatorii de la distanță folosind fluxurile de lucru Agile de la Miro.

Importați sarcini din instrumente suplimentare precum Jira, Asana, Rally, Azure sau chiar foile de calcul în Miro și aliniați-vă fluxurile de lucru în timp real. Și, în sfârșit, vizualizați-vă sarcinile și dependențele pentru a vă pune ideile în acțiune folosind panourile Kanban personalizabile.

  8 cele mai bune aplicații de geo caching pentru entuziaștii în aer liber

#3. Miroverse

Dacă te-ai plictisit de cele mai recente filme Marvel și cauți un nou fandom, Miroverse ar putea fi locul potrivit pentru tine. Este un forum comun unde puteți accesa ceea ce au creat alții folosind Miro și vă puteți inspira din el.

Așadar, dacă încă ești în căutarea unor idei, chiar și după miile de șabloane pe care Miro le-a făcut deja pentru tine (foarte puțin probabil că ai face-o), poți veni să verifici panourile de la Miroverse și să le cauți după subiect, companie sau creator. !

#4. Wireframing

Acum ne întrebăm dacă este ceva ce Miro nu poate face. Creați șabloane lo-fi pentru paginile site-ului web și ecranele de produse într-o clipă cu șabloanele wireframe și biblioteca UI de la Miro. Miro se integrează cu platforme precum IconFinder și Unsplash pentru a vă permite acces instantaneu la grafică. Utilizați cadre pentru a afișa mai multe ecrane web sau de produse și conectați-le folosind funcții precum săgeți și linkuri pentru a prezenta fluxul.

Ce face ca Miro să fie cel mai bun instrument?

Cel mai bun lucru despre Miro, chiar și după tot ce tocmai ți-am spus, este că poți folosi Miro în loc să folosești alte zece instrumente în scopuri diferite.

Miro se adresează funcționalităților pe care le poate face un instrument precum Asana, cum ar fi managementul sarcinilor și al proiectelor. Dar ceea ce poate face este să vă vizualizeze sarcinile și fluxul de lucru în același timp, făcându-l mai colaborativ de la distanță, iar șabloanele sale permit mai multă creativitate, flexibilitate și ușurință în utilizare. În același timp, Miro depășește instrumentele precum Trello în varietatea de formate vizuale pe care le oferă, în afară de panourile Kanban.

Are mai multe integrări și mii de șabloane preexistente decât alți concurenți de pe piață. Oferă o integrare end-to-end a muncii dvs. pe care multe alte instrumente nu și-au imaginat-o încă. În plus, interfața cu utilizatorul și ușurința în utilizare vă fac experiența foarte lină și ușoară pentru ochi.

Cum îl poți obține pe Miro?

Doar vizitați site-ul Miro astăzi și înregistrați-vă cu e-mailul pentru o încercare gratuită. Verificați tot ce am spus despre Miro până acum. Odată ce doriți să treceți la un plan, echipa de vânzări a lui Miro vă va ajuta să obțineți cel mai bun plan pentru dvs. Au trei tipuri diferite de planuri –

 • Starter – Începe de la 8 USD per membru/lună facturat anual sau 10 USD facturat lunar.
 • Afaceri – Începe de la 16 USD per membru/lună facturat anual sau 20 USD facturat lunar.
 • Enterprise – Personalizabil în funcție de caracteristicile dorite.
 • Au o echipă de asistență disponibilă 24 de ore pe zi, 7 zile pe zi, care să vă ajute în caz de orice și vă vor fi de mare ajutor în pregătirea dumneavoastră pentru aplicația lor. De asemenea, au o mare varietate de documente suport care vor face întregul proces cât mai ușor posibil.

  Cuvinte finale!

  Acum putem spune cu siguranță că v-am spus atât de multe despre Miro cât ar trebui să știți înainte de a-l încerca. Ne place absolut platforma și știm că este soluția de care are nevoie afacerea ta! Așa că accesați site-ul lui Miro astăzi și încercați acea magie pentru dvs.!

  De asemenea, puteți consulta recenzia noastră despre platforma de gestionare a muncii Wrike.