09/26/2023

Cum vă poate ajuta tehnologia să vă manifestați obiectivele personale?

Crezi că poți face ceva pozitiv să se întâmple crezând cu adevărat că se poate întâmpla și apoi lucrând pentru ca visul tău să devină realitate? Aceasta este manifestarea. Pentru mulți oameni, manifestarea este cheia pentru a face schimbări pozitive în viață.

Manifestarea este o practică puternică de sănătate mintală care implică vizualizare și atenție. Iată cum puteți folosi această metodă de gândire pozitivă pentru a vă atinge obiectivele personale și cum vă poate ajuta tehnologia în acest proces.

Cum funcționează Manifestarea ca o practică de Mindfulness

A manifesta ceva înseamnă mai mult decât visarea cu ochii deschiși. Trebuie să-ți folosești viziunile și visele pentru succes în orice domeniu al vieții tale ca doar un punct de plecare. Cheia este să crezi că acele vise sunt realizabile și apoi să-ți concentrezi gândurile și energia către realizarea lor. În acest fel, vei fi mult mai probabil să le transformi în realitatea ta. Funcționează pentru orice vis mare: carieră, familie, relații, casă, finanțe sau prietenii.

Trebuie să-ți arăți limbajul pozitiv. Visele negative cu privire la obiectivele tale le vor face să pară complet inaccesibile. De exemplu, dacă te gândești: „Nu voi putea niciodată să-mi conduc propria afacere”, nu o vei face.

Manifestarea necesită să încadrezi gândul mai pozitiv, astfel încât să poți face pași concreți pentru a-l transforma în realitate. Deci, ați spune: „Visez să-mi conduc propria afacere și, lucrând pas cu pas la obiectivele mele, voi deveni propriul meu șef într-o zi”.

Tim Mossholder/Unsplash

Manifestarea se bazează pe două legi puternice ale comportamentului uman. Prima este legea atracției: te concentrezi pe ceea ce vrei să atragi în viața ta. Dacă ești cu adevărat interesat de ceva, te vei pune într-un spațiu în care ești mai conștient și gata să profiti de orice oportunități disponibile.

  Instalare Apache 2.4.6 pe Unix

A doua este puterea gândirii pozitive. Este vital să menții o atitudine pozitivă pentru a te ajuta să ai cea mai bună șansă de a-ți depăși temerile și îndoiala de sine, astfel încât să poți face față provocărilor care urmează.

Acum că ați înțeles mai bine cum să exersați manifestarea, descoperiți tehnologia care vă poate ajuta să vă puneți mintea pe calea cea bună.

Vizualizați-vă obiectivele folosind o placă de viziune digitală

Primul pas în manifestarea obiectivelor tale este să le articulezi. Indiferent de domeniul din viața în care căutați să faceți schimbări pozitive, trebuie să vă creați viziunea pe care doriți să o realizați.

Puteți crea cu ușurință o tablă de dispoziție care să vă ajute să vă articulați obiectivele folosind instrumente precum Vision Board Perfectly Happy. Această aplicație mobilă gratuită oferă tot ce aveți nevoie pentru a vă vizualiza visele, permițându-vă să combinați fotografii, imagini, afirmații pozitive și muzică.

Este nevoie de doar câteva minute pentru a crea un panou de viziune personalizat la care să te poți întoarce din nou și din nou pentru a te menține concentrat asupra obiectivelor tale. Deși puteți plăti pentru a face upgrade, versiunea de încercare gratuită are tot ce aveți nevoie pentru a începe, inclusiv tutoriale dacă procesul este nou.

Dacă preferați să începeți de la zero, ghidul nostru despre cum să proiectați o placă de dispoziție ucigașă vă va oferi tot ajutorul de care aveți nevoie.

Descărcați: Vision Board Perfectly Happy for iOS | Android (Achiziții gratuite în aplicație disponibile)

Folosiți aplicațiile de afirmare pentru a vă spori încrederea

Pentru a-ți îndeplini visele necesită să ieși în afara zonei tale de confort, dar acest lucru poate fi dificil, iar calea ta poate fi trasată de sentimentele de îndoială de sine. Prin urmare, va trebui să îți rea

Există multe ajutoare puternice de autoafirmare care vă ajută să vă stimulați motivația. Aplicațiile de afirmare sunt instrumente mici, dar puternice, care vă pot oferi doar micul impuls de care aveți nevoie în acele momente de îndoială.

Motivația este un exemplu bun, cu afirmațiile pozitive și catalogul de imagini personalizabil la nesfârșit. Chiar dacă nu ești o persoană „vii, râzi, iubești”, vei zâmbi atunci când ridici telefonul și vei găsi un mesaj pozitiv care te întâmpină pe un widget cu ecran de blocare. Ar putea fi doar mementoul de care aveți nevoie pentru a vă reseta mintea și a vă concentra pe pozitiv.

  Instrumentul mai bun pentru managementul proiectelor-cum-productivitate

Descarcă: Motivație pentru iOS | Android (Achiziții gratuite în aplicație disponibile)

Practicați meditația pentru a vă ajuta să vă calmați și să vă reorientați mintea

Meditația conștientă poate fi un instrument puternic pentru a vă ajuta să adoptați o mentalitate pozitivă zilnic, permițându-vă să rămâneți pozitiv și bazat pe pământ în timp ce lucrați spre obiectivele dvs. Începerea și încheierea fiecărei zile cu câteva momente de reflecție calmă vă va ajuta, de asemenea, să vă concentrați asupra aspectelor pozitive din viața dvs. chiar acum.

Din fericire, există multe instrumente și resurse excelente pentru a face meditația ușoară și poți chiar să folosești ChatGPT pentru a te ajuta să dezvolți un obicei regulat de meditație.

Descărcarea unei aplicații precum renumita aplicație de meditație Calm sau abordarea personalizată de meditație a aplicației Balance înseamnă că veți avea întotdeauna o bancă gata de resurse de meditație atunci când trebuie să apelați la ele.

Urmărește-ți obiceiurile pozitive și rutinele de auto-îngrijire

Fiecare obiectiv semnificativ pe care îl manifestați pentru dvs. trebuie să fie împărțit în mulți pași mici, realizabili. Acestea se vor aduna, puțin câte puțin, până la atingerea scopului final.

Utilizați un instrument de urmărire a obiceiurilor pentru a vă oferi satisfacția de a vă măsura progresul spre manifestarea viselor. Există o mulțime de aplicații frumoase de urmărire a obiceiurilor care vă ajută să rămâneți la curent cu obiectivele dvs. Una dintre cele mai bune pe care le puteți încerca este aplicația premiată Fabulous. Vă permite să vă urmăriți obiceiurile și merge dincolo de simple liste de verificare pentru a oferi provocări de auto-îmbunătățire, cursuri și chiar coaching individual.

Descărcați: Fabulous: Daily Habit Tracker pentru iOS | Planificator de rutină zilnică fabulos pentru Android (Achiziții gratuite în aplicație disponibile)

Utilizați un monitor de dispoziție pentru a vă monitoriza bunăstarea mentală

Fără îndoială, veți întâmpina eșecuri și obstacole în timp ce lucrați spre obiectivele voastre manifeste. Utilizați un instrument de urmărire a dispoziției pentru a înregistra călătoria emoțională în care vă aflați. Să sperăm că vei putea vedea beneficiile acțiunilor tale pozitive, ale afirmațiilor și ale îngrijirii de sine în acțiune pe măsură ce trece timpul.

  Cât de rezistent la apă este Apple Watchul tău?

Există multe aplicații de urmărire a dispoziției pentru iOS și Android. Este greu să depășiți aplicația de urmărire a dispoziției Daylio, alimentată de emoticoane și aplicația de jurnal bullet, pentru o utilizare ușoară. Puteți urmări orice aspect al emoțiilor sau chiar activităților dvs. cu doar câteva clicuri. Durează doar câteva secunde din ziua ta, dar îți poate crește cu adevărat bunăstarea mentală sau îți poate permite să vezi unde ai putea avea nevoie de o mai mare îngrijire de sine.

Descărcați: Daylio pentru iOS | Android (gratuit, abonament disponibil)

Reîncadrați gândurile negative prin antrenament mental

O ultimă strategie pe care o puteți folosi pentru a vă menține creierul pozitiv și a reîncadra gândurile negative este prin jocurile de antrenament mental. Exercițiile fizice sunt la fel de bune pentru creier ca și pentru corpul tău. Oferirea de câteva momente la una dintre numeroasele aplicații mobile fantastice pentru antrenamentul creierului nu numai că vă poate ajuta să vă concentrați mai mult, dar vă poate ajuta și la ameliorarea stresului. De asemenea, vă va ajuta să învingeți acele spirale de gânduri negative distructive care nu fac decât să vă împiedice progresul către obiectivele voastre manifeste.

Un loc minunat pentru a începe este Lumosity, care oferă un test de antrenament atunci când descărcați prima aplicație. Acest lucru vă permite să vedeți unde se află punctele forte ale creierului în comparație cu grupa dvs. de vârstă și evidențiază orice domenii pe care trebuie să lucrați. Ediția gratuită vă oferă un antrenament zilnic pentru creier sau puteți face upgrade la Premium în cadrul aplicației pentru acces nelimitat la peste 40 de jocuri și statistici mai detaliate.

Descărcați: Lumosity pentru iOS | Android (gratuit, abonament disponibil)

Valorificați puterea manifestării pentru a vă atinge obiectivele personale

După cum știe orice fan Back to the Future, „Dacă îți pui mintea la asta, poți realiza orice”. Puteți folosi puterea manifestării pentru a visa mare și apoi să profitați la maximum de instrumentele și tehnologia disponibile pentru a vă menține concentrat și motivat pe fiecare pas al călătoriei dvs. S-ar putea să te surprinzi cu ceea ce reușești să realizezi. Cel puțin, veți lua măsuri pozitive pentru a vă proteja sănătatea mintală.

x