Cum se remediază eroarea javascript: void(0) în Chrome

Javasript este omniprezent în viețile noastre. V-ar fi greu să găsiți un site web care să nu îl folosească. Cu siguranță există, dar sunt rare și vor prezenta în mod normal conținut static. Site-urile web care se actualizează dinamic, de exemplu, actualizări live și fluxuri, pot face acest lucru cu Javascript.

Deoarece Javascript este folosit de site-uri web, interacționăm sau experimentăm prin intermediul browserelor noastre. Browserele moderne, cum ar fi Chrome și Firefox, acceptă Javascript imediat. Tot ce trebuie să faceți este să instalați unul dintre cele două browsere (sau orice alt browser modern) pe desktop și puteți accesa orice site web modern.

Remediați eroarea javascript:void(0).

Javascript este un element esențial al multor site-uri web, motiv pentru care, dacă există o problemă cu browserul dvs., cu sistemul de operare desktop sau cu Javascript care rulează pe un site web, nu veți putea accesa un anumit site web sau toate site-urile.

O eroare comună care este afișată atunci când ceva nu merge bine cu Javascript este eroarea javascript void 0.

Eroare specifică site-ului web

Eroarea javascript void 0 este o eroare afișată de un site web pe măsură ce se încarcă. Se poate manifesta în moduri diferite, dar nu înseamnă neapărat că veți vedea eroarea pe fiecare site web.

Verificați dacă ați primit eroarea pe alte site-uri web. Dacă nu, eroarea este specifică unui site web. Este posibil să nu puteți face multe pentru a remedia acest lucru, deoarece este la sfârșitul site-ului, dar încercați celelalte remedieri enumerate mai jos. Puteți inspecta consola web în browser și puteți informa proprietarul site-ului despre problemă.

  Creați un curs și valorificați-vă experiența cu Thinkific

Eroare specifică browserului

Multe browsere moderne sunt acum bazate pe Chromium, dar asta nu înseamnă că toate sunt exact la fel. Unele browsere pot avea probleme cu anumite site-uri web, în ​​timp ce altele nu. Încercați să utilizați un browser diferit pentru a accesa site-ul web.

Dezactivați suplimentele/extensiile

Suplimentele și extensiile sunt grozave, dar pot interfera cu site-urile web și cu conținutul pe măsură ce se încarcă. Dacă ați început brusc să primiți eroarea javascript void 0 după instalarea unei noi extensii/suplimente, dezactivați-o și încercați din nou.

Încercați să dezactivați toate extensiile/suplimentele și apoi accesați site-ul web.

Dezactivați fișierele de conținut de pe desktop

Blocanțele de anunțuri și filtrele de conținut nu sunt exclusive pentru browsere. Ele pot fi instalate pe desktop-uri ca aplicații, la fel ca instrumentele de monitorizare a rețelei. Ele blochează în mod proactiv reclamele în toate aplicațiile, dar pot cauza probleme cu Javascript.

Dacă utilizați un filtru de conținut pe desktop, dezactivați-l și încercați să accesați site-ul web.

Permite Javascript

Javascript este activat implicit în browserele moderne, dar dacă vă obișnuiți să schimbați setarea browserului, este posibil să fi dezactivat-o sau ceva necesar pentru a rula Javascript.

1. Chrome

Faceți clic pe butonul mai multe opțiuni din dreapta sus în Chrome și selectați Setări.
Accesați Confidențialitate și securitate.
Selectați Setări site.
Derulați la secțiunea Conținut de la sfârșit.
Asigurați-vă că Javascript este setat la Permis.

2. Chromium-Edge

Deschide Panoul de control.
Accesați Rețea și Internet> Opțiuni Internet.
Selectați fila Securitate.
Faceți clic pe butonul Nivel personalizat.
Activați „Scriptarea appleturilor Java”.

  Cum să eliminați widget-urile din Centrul de notificări pe Mac

3. Firefox

Deschideți Firefox și introduceți about:config în bara de adrese URL.
Acceptați avertismentul de pe ecran.
În bara de căutare, căutați „javascript. activat” și asigurați-vă că valoarea sa este setată la True.
Dacă este setat la Fals, faceți dublu clic pe el pentru a-l schimba în True.

Concluzie

Erorile Javascript sunt rareori rezolvate de utilizatori. Cu excepția cazului în care ați instalat o extensie cu erori sau nu v-ați actualizat browserul într-un timp excepțional de lung, nu puteți face mare lucru pentru a remedia aceste tipuri de erori.

Depinde de administratorul site-ului web să le repare, dar puteți ajuta atunci furnizând jurnalele de consolă din browser.