Cum se instalează aplicația Disney Plus+ pentru computer (Windows 10)

Disney+ este un serviciu de streaming deținut de Walt Disney Entertainment și deține o bibliotecă de filme și emisiuni TV care sunt deținute exclusiv de Disney.

Acestea includ animațiile și emisiunile TV tradiționale Walt Disney (Aladdin, Mica sirenă etc.), precum și filme de succes care sunt pur și simplu deținute de studiourile Disney (X-Men, franciza The Avengers etc).

Instalați aplicația Disney Plus pentru computer

Pentru utilizatorii de Windows, a fost disponibil inițial doar ca o aplicație web care putea fi accesată prin browser web și încă nu există o aplicație dedicată pentru a o accesa, cu excepția cazului în care o considerați pe cea pentru Xbox.

Ei bine, dacă doriți o modalitate mult mai simplă de a accesa Disney+, similar modului în care ați proceda cu Netflix sau HBO GO, vă vom arăta cum vă puteți crea propria aplicație Disney+ pentru Windows 10.

Notă: Pentru ca acest lucru să funcționeze, trebuie să aveți Microsoft Edge instalat pe computerul dvs.

Cum se instalează o aplicație Disney+ pe Windows 10?

La fel ca orice alt site web care nu are o aplicație dedicată Windows 10, există întotdeauna opțiunea de a crea o aplicație web progresivă prin Microsoft Edge.

Iată cum vă puteți crea propria dvs. aplicație web progresivă Disney+:

Du-te la Site-ul Disney+ prin browserul dvs. Microsoft Edge
Odată ce site-ul este încărcat, accesați meniul de setări prin intermediul celor trei puncte din colțul din dreapta sus al interfeței de utilizare Edge
Selectați Aplicații, apoi alegeți Instalați acest site ca aplicație
Dați aplicației un nume și o descriere și apăsați pe Instalare

  Cum să găsiți și să citiți fișierele jurnal de erori Windows

Site-ul web Disney+ va fi acum instalat pe computerul dvs. cu Windows 10 ca o aplicație cu un shell XAML și veți fi creat propria dvs. aplicație Disney+, care poate fi folosită pentru a accesa serviciul de streaming cu un singur clic.

Mai mult decât atât, va fi disponibil în lista Toate aplicațiile, la fel ca orice altă aplicație UWP pe care o puteți instala prin Microsoft Store.

În plus, comanda rapidă poate fi personalizată, fixată în meniul Start sau chiar trimisă pentru a fi disponibilă pe desktop.Aplicația Disney Plus pentru computer

Notă: pașii menționați mai sus sunt procedura standard pe care o puteți utiliza pentru a crea o aplicație proprietară pentru orice site web, nu doar Disney+, așa că asigurați-vă că utilizați această metodă pentru a crea și mai multe aplicații pentru site-ul pe care îl vizitați frecvent.

Disney+ pe Windows 10

Aceasta încheie articolele noastre despre cum să instalați o aplicație Disney+ pe Windows 10 și sperăm că acum vă puteți bucura de conținutul de înaltă calitate Disney într-un mod mai eficient.

Dacă doriți să aflați și mai multe sfaturi și trucuri despre cum să profitați la maximum de capabilitățile Windows 10, mergeți mai departe și lăsați-ne sugestiile dvs. în secțiunea de comentarii de mai jos.