Cum să verificați starea AppleCare pe dispozitivele dvs. Apple

Indiferent dacă dispozitivul dumneavoastră Apple se află în perioada inițială de garanție AppleCare sau este acoperit de AppleCare+, verificarea acoperirii sale actuale poate fi primul pas în obținerea unei reparații. Iată cum să verificați ce este acoperit și ce nu.

După cum mulți oameni au aflat de-a lungul anilor, repararea dispozitivelor Apple în afara AppleCare poate fi un efort costisitor, mai ales având în vedere starea actuală a reparabilității notebook-urilor. Nimic nu este ieftin atunci când totul este lipit sau lipit de o placă logică, așa că probabil veți spera că fila de reparații va fi preluată de Apple. Dacă nu este, lucrurile pot deveni costisitoare, rapid.

Din fericire, verificarea acoperirii AppleCare este destul de simplă și vă puteți verifica toate dispozitivele într-un singur loc.

Actualizare: Acum puteți merge la Setări > General > Despre pentru a vedea informațiile despre garanție. Această opțiune a fost adăugată în iOS 12.2, lansat pe 25 martie 2019. Dacă nu aveți AppleCare, vă va afișa starea garanției limitate pentru iPhone sau iPad.

Cum să verificați starea AppleCare pentru un singur dispozitiv

Există câteva rute diferite pe care le puteți urma dacă doriți să verificați acoperirea AppleCare pentru un singur dispozitiv. Unul necesită să aveți la îndemână numărul de serie al dispozitivului, dar se poate face de pe orice computer cu browser web și conexiune la internet. Celălalt implică descărcarea unei aplicații pentru iPhone sau iPad.

Dacă știți numărul de serie al dispozitivului în cauză, mergeți la checkcoverage.apple.com și introduceți numărul de serie în caseta corespunzătoare. De asemenea, va trebui să completați un cod de securitate pentru a dovedi că sunteți uman.

  11 Avantajele utilizării unui software antivirus – Importanța securității online

Odată finalizat, atingeți butonul „Continuați” și vi se vor afișa informații despre dispozitivul dvs., inclusiv dacă acesta este acoperit de AppleCare sau AppleCare+.

Cum să verificați starea AppleCare pentru toate dispozitivele dvs

Dacă preferați să vedeți toate dispozitivele dvs. într-un singur loc, fără a introduce niciun număr de serie, descărcați aplicația „Apple Support” din App Store și conectați-vă cu ID-ul Apple. După ce v-ați conectat, atingeți pictograma contului din partea de sus a ecranului.

Odată ce ecranul s-a încărcat, atingeți „Verificați acoperirea”.

Veți vedea un ecran care arată fiecare dispozitiv asociat cu ID-ul dvs. Apple, precum și o notă care menționează dacă este acoperit în prezent de AppleCare sau AppleCare+. Puteți atinge un dispozitiv pentru a vedea informații suplimentare despre acesta.