Cum să utilizați Generatorul AI gratuit ImageFX de la Google

Recomandări cheie

  • Conectați-vă cu Google pentru a încerca generatorul de artă ImageFX AI.
  • Creați un prompt și utilizați Expressive Chips pentru variații de imagine.
  • Explorați diferite idei utilizând cuvinte cheie sau copiend solicitările existente, apoi descărcați rezultatul preferat.

Cu o barieră scăzută de intrare și un design care sugerează o mulțime de idei, experimentarea cu generatorul gratuit Image FX AI de la Google durează doar câteva minute.

Pasul 1: Conectați-vă cu un cont Google

Începe prin a te îndrepta către Site-ul AI Test Kitchen, unde veți găsi ImageFX. Va trebui să vă conectați cu contul dvs. Google pentru a utiliza instrumentul gratuit, așa că mergeți mai departe și faceți clic pe butonul Conectați-vă cu Google.

Odată autentificat, veți vedea o scurtă notificare despre ImageFX care subliniază natura sa experimentală, amintindu-vă să aveți grijă la modul în care îl utilizați. După ce ați citit informațiile, faceți clic pe Am înțeles, apoi veți ajunge la generatorul de imagini ImageFX AI.

În momentul de față, ImageFX este disponibil numai în anumite regiuni, inclusiv SUA, Kenya, Noua Zeelandă și Australia.

Pasul 2: Creați un prompt

În stânga este o casetă de text mare în care puteți spune generatorului AI ce imagine să creeze, altfel numită prompt.

Pentru a crea o solicitare, acordați-vă un moment pentru a vă imagina ceva – ar putea fi o fotografie, un tablou sau o ilustrație – și ceea ce vă imaginați în interior. Țineți acea imagine în minte în timp ce scrieți o descriere a acesteia în caseta de text.

  Cele mai bune fiare de lipit din 2024

Aveți opțiunea de a merge cu ceva clasic, să spunem „O pictură în ulei a unei cabane lângă un lac”. Sau poți inventa ceva puțin mai absurd. Încercați, de exemplu, „Un om făcut din pizza ilustrat în culori de bomboane”.

Când sunteți gata, faceți clic pe butonul Generare și urmăriți-vă imaginile apar în partea dreaptă.

Există o limită a câte imagini puteți crea în fiecare zi. Din păcate, acest număr nu este dezvăluit, așa că nu veți ști că v-ați atins cota până nu o faceți.

Pasul 3: Faceți variații folosind jetoane expresive

După fiecare generație, vei observa că unele cuvinte sunt evidențiate. Faceți clic pe acestea pentru a vedea alte cuvinte potențiale pe care le puteți folosi în locul lor. Google a numit aceste opțiuni „Chips-uri expresive”.

Faceți clic pe jetoanele expresive și schimbați orice cuvânt pe care îl considerați potrivit, apoi apăsați din nou butonul Generare. Puteți crea mai multe variante ale ideii originale folosind această funcție.

Pasul 4: Explorați diferite idei

Modelele AI folosite pentru a alimenta aceste generatoare AI sunt instruite pe imagini reale și artă reală, alături de jargonul folosit pentru a le descrie. Cunoașterea limbii potrivite poate ajuta la obținerea unor rezultate mai bune.

Priviți mai jos zona casetei de text pentru a găsi o colecție de cuvinte. Este posibil să vedeți cuvinte precum film foto, acuarelă, contrast ridicat, lucrat manual, abstract, baroc, cinematografic, ilustrație etc. Simțiți-vă liber să le utilizați, fie făcând clic pe cuvinte pentru a completa caseta de text, fie introducându-le manual.

Această listă de vocabular se referă la stiluri de imagini, idei, formate, tehnici și așa mai departe. Deci, chiar dacă nu știți nimic despre artă, puteți învăța cum să generați o imagine într-un anumit stil, aplicând aceste cuvinte cheie la promptul dvs.

  Cum să piratezi jocul ascuns cu dinozauri Google Chrome

O altă modalitate de a explora idei diferite este să răsfoiți solicitările de artă AI existente, ajutându-vă să faceți o conexiune între prompt și imaginea generată. Le puteți copia integral sau parțial pe măsură ce vă familiarizați cu modul în care funcționează generatoarele de artă AI.

Pasul 5: Descărcați-vă arta

Când aterizați pe o imagine care vă place cu adevărat, asigurați-vă că salvați o copie descarcând-o.

Faceți clic pe imaginea din setul de previzualizări, apoi faceți clic pe butonul de descărcare de sub ea. Pictograma arată ca o săgeată îndreptată în jos.

Din păcate, nu aveți atât de multe opțiuni pentru a controla calitatea descărcării ca atunci când utilizați Midjourney pentru a crea artă AI. În mod similar, dacă doriți să vă extindeți imaginea în direcții diferite, puteți opta pentru utilizarea desenului în DALL-E.

Desigur, cu ImageFX, avantajul este că este gratuit de utilizat.

Este rapid să treci de la crearea primei imagini la crearea celei de-a 100-a, deoarece este atât ușor, cât și captivant. Trebuie doar să ștergeți mesajul vechi și să începeți să introduceți o nouă descriere pentru a încerca o altă idee.

Testarea ImageFX este la fel de ușoară, așa că utilizați-l cât puteți pentru a explora adăugarea Google la lista de generatoare de imagini AI existente în prezent.