Revizuirea băncii de putere magnetică Baseus: Nu MagSafe? Nici o problemă!

Recomandări cheie

  • Baseus Magnetic Power Bank este un schimbător de jocuri pentru dispozitivele non-MagSafe, cu cablul USB-C încorporat și un port USB-C suplimentar.
  • Power Bank poate reîncărca complet un iPhone Pro Max și are un încărcător wireless compatibil MagSafe.
  • Power Bank poate provoca supraîncălzire dacă aveți o carcasă groasă, dar poate reîncărca iPhone-ul la capacitate de 100% și are capacitatea de încărcare prin trecere.

MagSafe de la Apple este un schimbător de jocuri pentru băncile de putere, dar din moment ce este o tehnologie proprietară, alți producători de smartphone-uri nu o pot copia pentru dispozitivele lor. În timp ce mulți producători produc bănci de putere MagSafe, nu puteți încărca pe ele un telefon care nu este MagSafe decât dacă este întins. Așadar, Baseus a creat un power bank care va rezolva această problemă.

Power Bank magnetic Baseus 30W

37 USD 46 USD Economisiți 9 USD

Baseus Magnetic Power Bank este o bancă de baterii compatibilă cu MagSafe, cu un cablu USB-C încorporat și un port USB-C suplimentar, permițându-vă să încărcați mai multe dispozitive simultan.

Marca Baseus

Capacitate baterie 10.000 mAh

Porturi 1x USB-C, 1x cablu USB-C

Greutate 214 g

Dimensiuni 11,2 x 7,1 x 2,0 cm

Tehnologia bateriei Li-Po

Încărcare multiplă? da

Zbor sigur Da

Pro

  • Cablu USB-C încorporat
  • Capacitatea de 10.000 mAh reîncarcă complet iPhone Pro Max
  • Vine cu un port USB-C suplimentar

Contra

  • Folosește doar trei LED-uri pentru a indica nivelurile de putere

Un Power Bank cu o „coadă”

Jowi Morales / MakeUseOf

Baseus Magnetic Power Bank este o bancă de baterii fără fir la îndemână, cu un cablu scurt USB-C încorporat. Vine la 214 grame (7,55 oz), puțin mai ușor decât iPhone 14 Pro Max de 252 de grame (8,9 oz). În plus, măsoară 11,2 x 7,1 x 2,0 cm (4,41 x 2,80 x 0,79 inchi) și se potrivește bine pe palma mea. Cablul său încorporat are 14,4 cm (5,67 inchi) lungime, deși are un port pentru securizarea conectorului USB-C atunci când nu este utilizat, înjumătățindu-i efectiv lungimea atunci când este depozitat.

  BeamNG Drive este pe Xbox?

Pe lângă capacitatea de încărcare fără fir și cablul încorporat, banca de alimentare are și un singur port USB-C pentru conectarea propriului cablu. Aceasta înseamnă că puteți utiliza în continuare banca de alimentare dacă deteriorați cablul încorporat, reducând astfel deșeurile electronice.

Baseus Magnetic Power Bank are patru lumini indicatoare – trei LED-uri albe pentru a indica nivelul său de încărcare și unul portocaliu pentru a arăta dacă încărcătorul wireless este pornit. Totuși, acest lucru este puțin neconvențional, deoarece majoritatea utilizatorilor sunt obișnuiți cu patru lumini LED pentru a indica puterea rămasă și o a cincea pentru a arăta starea wireless.

Se potrivește bine în spatele unui telefon Pro Max

Jowi Morales / MakeUseOf

În ciuda greutății și dimensiunilor sale, power bank-ul nu adaugă multă greutate iPhone atunci când îl folosesc, chiar și cu carcasa mea groasă Spigen. De asemenea, îmi ține iPhone-ul în siguranță, așa că nu trebuie să-mi fac griji că telefonul meu va zbura în timp ce îl încarc fără fir și mă mișc.

Cu toate acestea, am întâmpinat o problemă în timpul încărcării telefonului: am primit un avertisment de supraîncălzire când am încărcat telefonul de la gol la 80%, întrerupând astfel procesul de încărcare. Carcasa mea groasă trebuie să fi afectat răcirea telefonului, dar a fost prima dată când am experimentat asta.

Jowi Morales / MakeUseOf

Mi-am scos telefonul din carcasă și am verificat temperatura suprafeței telefonului și a băncii de alimentare după ce s-a întâmplat acest lucru și am primit o citire de 41 °C (105,8 °F) pe ambele dispozitive. În ciuda sistemelor de siguranță ale iPhone-ului care au activat și au oprit telefonul să se încarce, ambele dispozitive s-au simțit în continuare confortabil de ținut, deși era puțin cald.

  Cât durează Tinder Shadowban?

Reîncarcă iPhone 14 Pro Max la 100% capacitate și apoi ceva

Power Bank magnetic Baseus are o capacitate de 10.000 mAh. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că puteți folosi toate acestea pentru a vă alimenta dispozitivul. La urma urmei, primești niște pierderi de mediu, cum ar fi căldura. În plus, power bank-ul are doar o rată de conversie a energiei de aproximativ 75%, așa că veți obține doar aproximativ 7.500 mAh din el.

Jowi Morales / MakeUseOf

Cu toate acestea, acest lucru ar trebui să poată încărca iPhone 14 Pro Max complet și să mai aibă puțin pentru încă câteva bare. Am testat acest lucru drenând iPhone-ul două zile la rând și folosind power bank pentru a-l reîncărca. Am primit 100% pe iPhone-ul meu în prima zi și doar 13% a doua oară înainte ca banca de alimentare să se epuizeze.

Deși acest lucru a fost puțin mai puțin decât te-ai aștepta, este totuși rezonabil, deoarece tocmai am folosit încărcarea fără fir, care este mai puțin eficientă decât încărcarea cu fir.

Trei ore pentru umplere și încă trei ore pentru scurgere

Jowi Morales / MakeUseOf

Odată ce am epuizat bateria de alimentare, l-am conectat la un port de încărcare USB-C de 140 de wați. Cu toate acestea, puterea maximă de încărcare este de 18 wați, ceea ce înseamnă că reumplerea bancului de alimentare a durat aproximativ 2 ore și 52 de minute.

Pe de altă parte, are o capacitate de ieșire de 30 de wați, așa că poate încărca un iPhone de la gol la plin în puțin peste două ore dacă folosești un cablu. Încărcarea fără fir este încă limitată la 15 wați, așa că utilizarea acesteia va dura mai mult timp pentru umplerea iPhone-ului. Cu toate acestea, banca de putere magnetică Baseus este excelentă pentru încărcarea dispozitivului pe tot parcursul zilei.

  De ce nu ar trebui să utilizați carduri MicroSD în camerele DSLR sau fără oglindă

Încărcarea mai multor dispozitive este… ciudată

Jowi Morales / MakeUseOf

O altă caracteristică utilă a acestei bănci de putere magnetică este încărcarea prin trecere. Deci, dacă nu aveți un cablu Lightning, dar telefonul dvs. are MagSafe, încărcați simultan power bank-ul și telefonul. În acest fel, vă veți trezi cu un iPhone plin și un power bank dimineața.

Și pentru că poate încărca dispozitivele în trei moduri diferite, puteți folosi Banca de putere magnetică Baseus pentru a reîncărca mai multe dispozitive simultan. Cu toate acestea, nu este simplu, deoarece încărcarea simultană nu funcționează în unele combinații.

Puteți încărca două dispozitive simultan dacă utilizați cablul încorporat și portul USB (cu propriul cablu). Puteți face același lucru și cu portul USB-C și încărcătorul wireless. Cu toate acestea, dacă utilizați încărcătorul magnetic și conectați un alt dispozitiv cu cablul încorporat, acesta va opri încărcătorul wireless. Poate că face asta pentru a economisi energie, deoarece iPhone-ul va dezactiva MagSafe atunci când îl conectați printr-un încărcător cu fir.

Jowi Morales / MakeUseOf

Un Power Bank pentru tot ce ai

Deoarece multe dispozitive folosesc acum porturi USB-C pentru alimentare și încărcare, este logic să aveți o bancă de alimentare cu un cablu USB-C încorporat. În acest fel, vă puteți reîncărca echipamentul chiar dacă lăsați cablul USB-C în urmă. De asemenea, are încărcare wireless magnetică, permițându-vă să alimentați atât MagSafe, cât și alte dispozitive de încărcare fără fir.

Dacă aveți nevoie să vă alimentați echipamentul vechi (sau să rupeți cablul încorporat), puteți utiliza portul USB pentru a vă reîncărca micro USB și electronicele Lightning. Și, în timp ce aș dori ca Baseus să adauge un bec LED suplimentar sau chiar un mic ecran LCD pentru a observa încărcarea rămasă, beneficiul pe care îl obțineți de la banca de putere magnetică Baseus depășește cu mult aceste neajunsuri minore.

Power Bank magnetic Baseus 30W

37 USD 46 USD Economisiți 9 USD

Baseus Magnetic Power Bank este o bancă de baterii compatibilă cu MagSafe, cu un cablu USB-C încorporat și un port USB-C suplimentar, permițându-vă să încărcați mai multe dispozitive simultan.