Cele mai bune computere all-in-one din 2024

Calculatoarele all-in-one sunt o opțiune excelentă pentru cei care doresc să economisească spațiu, dar totuși preferă ceva permanent, iar cu experiența de ecran mai mare pe care o oferă un desktop în comparație cu un laptop. AIO-urile vă oferă, de asemenea, control deplin asupra tipului de tastatură și mouse pe care le puteți utiliza, împreună cu toate celelalte tipuri de accesorii și periferice, în timp ce opțiunile pot fi destul de limitate pe un laptop.

Lenovo

A fost o luptă grea, dar rezultatele sunt clare: Lenovo Yoga AIO 9i trebuie să fie unul dintre cele mai complete computere all-in-one disponibile. Procesorul Intel i9-13900H și 16 GB de memorie RAM sunt un duo puternic, făcând jonglarea cu mai multe programe simultan o ușoară, mai ales dacă lucrați de acasă. Și cu un SSD Gen 4 care rulează spectacolul, timpii de pornire și de încărcare sunt considerabil mai scurti.

Ceea ce vă va plăcea cel mai mult la Lenovo Yoga AIO 9i este cât de complet este un pachet. Pe lângă tastatura și mouse-ul incluse, există și un combo încorporat pentru cameră și microfon, precum și difuzoare. Oferă un aspect cu adevărat curat și prietenos cu spațiul, lăsând mai mult spațiu pentru adăugarea unui al doilea monitor sau extinderea porturilor cu un hub USB sau o stație de andocare.

Lenovo Yoga AiO 9i (2023)

Cel mai bun în general

Având în vedere caracteristicile sale și tot ceea ce este inclus în interior, Lenovo Yoga AiO 9i este un pachet minunat în general. Aveți un procesor Intel puternic care rulează spectacolul, un SSD Gen 4 și mai multe periferice încorporate, cum ar fi difuzoare, o cameră și un microfon.

Pro

 • Ecran mare 4K de 31,5 inchi
 • Procesor Intel din a 13-a generație
 • O selecție bună de porturi, inclusiv USB-C
 • Arată destul de grozav pentru un AiO

Contra

 • Stocarea internă este limitată la 1TB
 • Nu este potrivit pentru jocuri

Lenovo

Fie pentru a trimite e-mailuri, a verifica rețelele sociale sau pentru a vă face taxele, Lenovo IdeaCentre AIO 3i oferă o ofertă excelentă la un preț ucigător. Vine la pachet cu tot ce ai nevoie, inclusiv periferice, pentru a începe.

Lenovo IdeaCentre AIO 3i are o cameră web încorporată pentru apeluri, două difuzoare stereo de 3 W pentru a vă bucura de muzică și o tastatură și un mouse pentru a începe imediat. Are chiar și un ecran tactil pentru navigare rapidă și transfer de fișiere cu ușurință.

  Cum să verificați dacă cheia de produs Office 2016 este autentică

În ceea ce privește ceea ce se află sub capotă, Lenovo IdeaCentre AIO 3i vine cu un Intel Core i3-1115G4 de a 11-a generație, împreună cu Intel UHD Graphics și 8 GB de RAM. Este departe de a fi un computer puternic, dar dacă tot ceea ce aveți nevoie este să vă ocupați de rețelele de socializare, YouTube, streaming și e-mailuri, îl va scoate din parc. De asemenea, vine cu un SSD pentru o pornire mai rapidă și un sistem de operare mai receptiv.

Lenovo IdeaCentre AIO 3i

Cel mai bun buget

489 USD 600 USD Economisiți 111 USD

Pentru a accesa Internetul cât mai repede posibil, Lenovo IdeaCentre AIO 3i este calea cu cea mai mică rezistență. Pe lângă faptul că este un PC all-in-one subțire, vine cu o cameră și difuzoare încorporate și chiar include o tastatură și un mouse.

Pro

 • Alegeți între procesoare Intel și AMD
 • Ecran tactil mare
 • Cameră web încorporată și două difuzoare stereo de 3W
 • Include tastatură și mouse

Contra

 • 8 GB este minimul strict
 • 256 GB de stocare ar putea să nu fie suficient

Cel mai bun computer all-in-one pentru jocuri: HP Envy 34

HP

Computerele desktop all-in-one nu sunt de obicei cunoscute pentru jocuri, dar pasionații de computere îți vor spune același lucru despre laptopuri. Este de nișă, dar dacă sunteți în căutarea unui computer all-in-one subțire și puternic pe care îl puteți elibera din biblioteca dvs. de jocuri în creștere, desktop-ul All-in-One HP Envy de 34 inchi vă va face invidioși.

Ceea ce vă va atrage atenția este afișajul masiv WUHD de 34 de inchi al lui HP Envy. Acesta este un ecran lat și se afișează la o rezoluție excepțional de clară de 2160p, cu culori realiste. Desfășoară spectacolul un NVIDIA GeForce RTX 3060 puternic, care este încă un GPU impresionant, 32 GB de RAM și un Intel Core i7-12700 de a 12-a generație. Acest lucru vă oferă hardware-ul pentru a modifica setările din titlul dvs. preferat fără a provoca blocaj.

  5 Scanere de vulnerabilitate cloud pregătite pentru întreprinderi pentru AWS, GCP, Azure și altele

Combinația CPU, GPU și RAM sunt excelente și pentru sarcini grele, cum ar fi editarea. Mai important, fie că este vorba de muncă sau de jocuri, SSD-ul de 1 TB se va asigura că timpii de încărcare sunt foarte scurti.

HP Envy 34 All-in-One

Cel mai bun pentru jocuri

Cu un NVIDIA GeForce RTX 3060, 32 GB de memorie RAM DDR5 și un procesor Intel Core din a 12-a generație, computerul HP Envy 34 All-in-One este gata de joc. Este, de asemenea, o stație de lucru potrivită pentru creativi datorită ecranului său masiv și a SSD-ului de 1 TB.

Pro

 • Ecran imens de 34 de inchi cu rezoluție de 5120×2160
 • SSD de 1 TB
 • Baza este, de asemenea, un încărcător wireless
 • Include o cameră web, tastatură și mouse

Cel mai bun computer all-in-one pentru productivitate: Dell Inspiron 7700

Dell

Chiar și în zilele noastre, a avea un PC de familie ca un hub central pentru uz general este încă un lucru foarte important. Se întâmplă că Dell Inspiron 7700 are hardware-ul necesar pentru a realiza toate acestea.

Dell Inspiron 7700 are un Intel Core i7 de a 11-a generație cu 12 GB de memorie RAM DDR4. În practică, puteți să navigați pe internet, să vă bucurați de YouTube, să gestionați e-mailurile, să creați foi de calcul și să transmiteți conținut în flux fără întârziere. Procesorul are, de asemenea, grafică integrată Intel Iris Xe, care asigură copiilor să se poată juca jocuri populare precum Roblox.

Pornește de pe un SSD M.2 NVMe de 256 GB, ceea ce înseamnă că va fi gata de funcționare în câteva secunde. Și pentru a vă găzdui documentele și imaginile importante, veți avea un hard disk întreg de 1 TB. Dacă aveți nevoie de mai multe pe drum, puteți utiliza chiar și porturile USB sau cititorul de carduri SD din spate.

Dell Inspiron 7700

Cel mai bun pentru productivitate

Cu 12 GB de RAM și un procesor Intel Core i7 de a 11-a generație, Dell Inspiron 7700 este computerul perfect pentru acasă. Oferă o experiență plăcută pentru uz general, cum ar fi divertisment, afaceri personale și chiar jocuri ușoare.

Pro

 • Pornește rapid datorită unui SSD M.2 NVMe
 • Wi-Fi 6
 • Intel Iris Xe Integrated GPU se ocupă de jocurile pentru copii precum Roblox
 • Excelent pentru uz general
  Poate Microsoft Teams să-mi monitorizeze telefonul?

Cel mai bun computer all-in-one pentru artiști: Apple iMac

Măr

Nu este un secret pentru nimeni că Apple este o opțiune populară în rândul creativilor. Dar dacă aveți nevoie de ceva mai substanțial, este timpul să treceți la Apple iMac. Acest model, în special, este echipat cu procesorul M3 de la Apple, pe care îl puteți asocia cu 8 GB, 16 GB sau 24 GB de RAM.

În spate, aveți o serie de porturi USB 4 și USB 3, ambele acoperă bazele pentru conectarea dispozitivelor externe, cum ar fi tablete de desen și hard disk-uri externe și SSD-uri.

Cea mai benefică caracteristică a Apple iMac este ecranul – un ecran Retina frumos de 24 de inchi, 4,5K. Nu numai că explodează cu culori vibrante, dar aduce cu sine o densitate impresionantă a pixelilor pentru o calitate generală mai bună a imaginii.

Apple iMac de 24 inchi (M3, 2023)

Cel mai bun pentru artiști

Cu un ecran frumos și un procesor M3 puternic, Apple iMac este visul unui creativ. Nu contează ce editare faci, de la artă la muzică; este construit pentru a face față tuturor.

Pro

 • Impresionant procesor M3
 • Cameră și microfon încorporate
 • Opțiuni de livrare cu mai multă memorie RAM, spațiu de stocare și software
 • Ecranul este atât de plin de culoare și claritate

FAQ

Î: Ce este un computer All-In-One (AIO)?

Gândiți-vă la un AIO ca la o combinație între un computer desktop și un laptop. În loc să ai hardware-ul plasat într-un turn, așa cum ai face cu un PC desktop, totul este încorporat în spatele unui monitor. Are caracterul compact al unui laptop, fără a fi portabil, dar cu puterea unui desktop.

Î: Puteți face upgrade la un computer AIO?

Acesta variază, dar nu este neobișnuit ca computerele all-in-one să aibă hardware lipit pe placă, cum ar fi RAM. În astfel de cazuri, nu veți putea face upgrade la aceste componente.

Î: Ce este mai bun, un desktop AIO sau un laptop?

Depinde de ceea ce funcționează cel mai bine pentru tine, deoarece ambele au punctele lor forte și punctele slabe. Dacă aveți nevoie de portabilitate, există o mulțime de laptopuri care să se potrivească nevoilor dvs., de la laptopuri Windows la laptopuri pentru jocuri. În caz contrar, un AIO se va descurca bine dacă vrei ceva mai compact, dar cu beneficiile unui desktop.

Î: Calculatoarele AIO tind să se supraîncălzească?

Nu, nu în mod normal. Cu tot acel hardware într-un spațiu restrâns, computerele AIO sunt proiectate pentru a evita supraîncălzirea, în același mod în care este un laptop. Acestea fiind spuse, nu există nicio îndoială că un turn tradițional este considerabil mai bun la păstrarea rece decât un computer all-in-one.