Cum să utilizați comenzile Microsoft Teams

Microsoft Teams are o mulțime de caracteristici și fiecare caracteristică are mai multe componente. Este o aplicație complexă și uneori trebuie să căutați puțin pentru a efectua un apel pe canalul potrivit sau pentru a găsi un anumit fișier. Acceptă comenzi rapide de la tastatură, ceea ce îl face mult mai ușor de utilizat.

Comenzi Microsoft Teams

Comenzi Microsoft Teams

Comenzile rapide de la tastatură facilitează utilizarea oricărei aplicații, dar cu o aplicație la fel de complexă precum Micorosft Teams, comenzile rapide nu sunt suficiente. Aveți nevoie de o modalitate mai rapidă de a ajunge la o funcție sau un canal și, pentru asta, există comenzi Microsoft Teams.

Utilizați comenzile Microsoft Teams

Comenzile Microsoft Teams sunt executate din bara de căutare din partea de sus. Trebuie să știi ce comandă vrei să folosești; fiecare comandă este activată cu un anumit cuvânt cheie.

Deschideți Microsoft Teams.
Faceți clic în interiorul barei de căutare din partea de sus.
Introduceți o bară oblică înainte: /.
Introduceți comanda pe care doriți să o utilizați, de exemplu, departe și atingeți bara de spațiu.
Introduceți un calificativ (nu este valabil pentru toate comenzile) și atingeți Enter.

Comenzi Microsoft Teams

Comenzi utile Microsoft Teams

Microsoft Teams are o listă lungă, lungă de comenzi. Unele sunt mai utile decât altele. Iată câteva dintre cele mai bune pe care ar trebui să le înveți.

/mergi la

Această comandă este mai utilă decât jumătate din comenzile rapide de la tastatură. Vă permite să săriți direct la un anumit canal.

Utilizare

/goto channel

Când introduceți comanda, veți vedea o listă de canale la care puteți comuta. Fiecare canal este însoțit de echipa în care se află. Dacă aveți mai multe echipe, vă va fi ușor să găsiți și să treceți la cea corectă.

/chei

Comenzile rapide de la tastatură pot fi greu de reținut atunci când sunt multe de reținut. Această comandă vă permite să aruncați o privire rapidă asupra comenzilor rapide de la tastatură acceptate de Microsoft Teams.

Utilizare

/keys

Această comandă este introdusă fără niciun calificativ. Introduceți-l și atingeți Enter. Veți vedea că apare o suprapunere. Derulați prin el.

/fișiere

Această comandă vă permite să deschideți un fișier care a fost partajat. Acesta va lista fișierele recente care au fost partajate și îl puteți selecta pe cel pe care doriți să îl deschideți.

Utilizare

/files 

Atingeți Enter și selectați un fișier din listă.

/găsi

Această comandă vă permite să căutați un anumit cuvânt într-un fir de discuție, într-un fir de conversație de grup sau într-un canal.

Utilizare

/find channel/group/user

Introduceți comanda și introduceți numele utilizatorului, grupului sau canalului pe care doriți să îl căutați. Atingeți Enter și apoi continuați cu cuvântul pe care doriți să îl căutați.

/conversație

Această comandă vă permite să săriți rapid sau să începeți un chat cu un membru al echipei.

Utilizare

/chat TeamMember

Introduceți comanda și apoi introduceți numele membrului echipei cu care doriți să discutați.

Concluzie

Microsoft Teams are o listă modestă, dar utilă de comenzi. Este o idee bună să le învățați pe toate, dar bara de căutare le afișează atunci când introduceți o bară oblică, economisindu-vă cea mai mare parte din învățare.