08/11/2022

Cum să-ți găsești contactele pe TikTok

Peste un miliard de oameni sunt pe TikTok și s-ar putea să fii unul dintre ei. Este posibil să aveți o mulțime de urmăritori și îi urmăriți pe câțiva dintre ei. Dar, câți dintre ei îi cunoști și câți dintre ei te cunosc? Chiar dacă ești începător, poți să te conectezi cu prietenii tăi pe TikTok și să le urmărești videoclipurile și să interacționezi cu ei. Dacă ești cineva care caută un ghid despre cum să-ți găsești contactele pe TikTok, citește acest ghid până la sfârșit. Acest articol vă va ghida să căutați folosind numărul de telefon pe TikTok. De asemenea, veți afla despre căutarea contactelor fără nume de utilizator din profilul dvs. TikTok.

Cum să-ți găsești contactele pe TikTok

Vă puteți găsi contactele din ecranul Găsește prieteni atingând pictograma Găsește persoane de contact din profilul tău TikTok. Continuați să citiți în continuare pentru a găsi pașii care explică același lucru în detaliu, cu ilustrații utile pentru o mai bună înțelegere.

  Cum să-ți estompezi fundalul pentru videoclipurile TikTok

Puteți găsi pe cineva pe TikTok dacă nu aveți un cont?

Nu, nu poți găsi pe cineva pe TikTok dacă nu ai un cont. Pentru a utiliza TikTok, trebuie să aveți un cont. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul de pe site-ul web TikTok.

Îți poți găsi persoanele de contact pe TikTok fără numele lor de utilizator?

Da, vă puteți găsi contactele pe TikTok fără numele lor de utilizator. Puteți căuta numele lor pe TikTok și încercați să le găsiți la întâmplare sau să le căutați folosind numărul lor de telefon. Prima metodă nu va garanta rezultatul, dar a doua metodă vă va oferi cu siguranță rezultatul dorit. Căutarea unei persoane pe TikTok folosind numărul de telefon este cea mai bună metodă de căutare fără nume de utilizator.

Îți poți găsi prietenii pe TikTok folosind numărul lor de telefon?

Da, îți poți găsi prietenii pe TikTok folosind numărul lor de telefon. TikTok are o opțiune de a se conecta direct la lista de contacte a telefonului tău. Trebuie să-l activați. Toate contactele de pe telefonul dvs. vor fi vizibile pentru dvs. Cei care sunt pe TikTok, îi puteți urmări, iar pentru cei care nu sunt pe TikTok, îi puteți invita. Găsirea contactelor folosind un număr de telefon nu înseamnă că trebuie să cauți folosind numărul de telefon pe TikTok. Îl puteți găsi activând opțiunea de a găsi contacte.

Un utilizator TikTok este notificat dacă îl căutați după numărul de telefon?

Nu, utilizatorul TikTok nu va trimite nicio notificare după căutarea după numărul de telefon. Chiar dacă căutați un utilizator TikTok după numele de utilizator și îi vedeți profilul, acesta nu va primi nicio notificare pentru asta. Dar a lor este o opțiune pentru activare. Utilizatorul poate vedea persoanele care și-au văzut profilul în ultimele 30 de zile.

  Cum să adăugați dialog la un videoclip TikTok

Cum să găsești pe cineva din contactele lor pe TikTok?

Pentru a găsi pe cineva pe TikTok folosind contactele sale, urmați acești pași simpli despre cum să vă găsiți contactele pe TikTok:

Notă: atât pentru utilizatorii de telefoane Android, cât și pentru iOS. De asemenea, asigurați-vă că sunteți autentificat la contul dvs.

1. Deschideți aplicația TikTok pe telefon.

2. Atingeți pictograma profilului din colțul din dreapta jos.

3. Atingeți pictograma Găsiți Contacte din colțul din stânga sus.

4. În ecranul Găsiți prieteni, apăsați pe butonul Găsiți de lângă Contacte.

5. Atingeți Continuați pentru a sincroniza contactele telefonului cu aplicația TikTok.

6. Apăsați pe Permite pentru a acorda acces la persoanele de contact din fereastra pop-up.

7. Toate contactele de pe telefon vă vor fi vizibile în format listă. Cei care sunt pe TikTok, îi puteți urmări, iar pentru cei care nu sunt pe TikTok, îi puteți invita.

Puteți găsi adepții cuiva folosind numărul lui de telefon?

Da, puteți găsi urmăritorii altcuiva folosind numărul său de telefon numai atunci când persoana respectivă are un cont public. Activați opțiunea de găsire a persoanelor de contact în aplicația dvs. TikTok, accesați profilul persoanei respective, atingeți urmăritorii pentru a vedea lista de urmăritori ai acelei persoane. Dacă persoana are un cont privat, puteți vedea numărul de urmăritori și de urmăritori, nu lista de urmăritori sau urmăritori.

Îți poți invita persoanele de contact să folosească TikTok?

Da, vă puteți invita persoanele de contact să folosească TikTok. În lista de contacte TikTok, trebuie să selectați un cont și să apăsați pe Invitare pentru a invita persoana de contact pe TikTok. Un link de invitație va fi generat când apăsați pe Invitare. Apoi, puteți partaja acest link persoanelor de contact ca o invitație din partea dvs. de a vă alătura TikTok.

  De ce TikTok mă face să mă înregistrez?

Veți primi o notificare dacă cineva vă caută folosind numărul dvs. de telefon?

Nu, nu veți primi nicio notificare dacă cineva vă caută folosind numărul de telefon sau chiar numele de utilizator. O persoană va primi o notificare doar atunci când cineva îi place videoclipul, îl urmărește și îl etichetează pe TikTok. Puteți căuta pe oricine și îi puteți vedea profilul. Ei nu vor primi notificări, dar nu veți putea vizualiza videoclipuri, persoane interesate și următoarea listă de conturi private.

Cum îți poți păstra numărul de telefon ascuns în TikTok?

În timp ce știi cum să îți găsești contactele pe TikTok, s-ar putea să-ți faci griji în legătură cu ascunderea numărului tău de telefon. În mod implicit, numărul de telefon este ascuns pe TikTok pentru a asigura siguranța utilizatorului. Îți poți face contul privat, astfel încât ceilalți să nu-ți poată vedea urmăritorii și postările. Puteți elimina numărul de telefon din TikTok, astfel încât nimeni să nu vă poată găsi pe TikTok folosind numărul dvs. de telefon.

***

Sperăm că acest articol v-a ajutat să vă ghidați cum să vă găsiți contactele pe TikTok. Simțiți-vă liber să ne împărtășiți experiența dvs. după ce ați citit acest articol. Dacă aveți întrebări sau sugestii, trimiteți-le în secțiunea de comentarii de mai jos. De asemenea, spune-ne ce vrei să înveți în continuare.