08/18/2022

Cum să recuperezi contul Skout blocat

Skout este o aplicație de rețea socială în creștere rapidă, care permite utilizatorilor să-și facă prieteni noi. Skout, o aplicație pentru iOS și Android, este creată pentru a vă ajuta să cunoașteți oameni noi în orașul, cartierul dvs. și în peste 180 de alte țări. Localizează utilizatorii din apropiere folosind GPS-ul de pe dispozitivul tău mobil. Utilizatorii pot găsi persoane prin diverse criterii de căutare, pe lângă proximitatea fizică. Skout are, de asemenea, un număr mare de utilizatori în întreaga lume și, pentru a menține încrederea, Skout continuă să blocheze multe conturi raportate fără niciun avertisment. Așadar, dacă ți-ai blocat contul Skout și cauți sfaturi despre același lucru, fii atent până la sfârșit. În acest articol, vă oferim metode eficiente pentru a afla cum să recuperați contul Skout sau să fiți deblocat pe Skout. De asemenea, veți afla ce se întâmplă când dezactivați contul Skout.

Cum să recuperezi contul Skout blocat

Pe Skout, puteți filtra profilurile în funcție de preferințe, sex și vârstă. Peste 10 milioane de oameni au descărcat aplicația, care este accesibilă în 14 limbi diferite. În plus, Skout este o aplicație de mesagerie socială de top în rândul adolescenților, deoarece vizează publicul tânăr. Nu puteți recupera direct contul Skout blocat. Doar utilizatorul Skout care te-a blocat te poate debloca. Și cealaltă modalitate rămasă este să contactați echipa de asistență Skout pentru a solicita deblocarea contului dvs. Skout. Continuați să citiți în continuare pentru a găsi pașii care explică același lucru în detaliu, cu ilustrații utile pentru o mai bună înțelegere.

  Cum să setați un mesaj în afara biroului în Gmail

Ce se întâmplă dacă vă dezactivați contul Skout?

Dacă dezactivați contul Skout, alți utilizatori Skout, inclusiv prietenii adăugați, nu vă vor putea vedea profilul. Și contul tău va fi închis și șters definitiv dacă nu îl reactivați în 60 de zile.

Contul dvs. Skout poate fi piratat?

Da, contul tău Skout poate fi spart. Există multe cazuri pe Internet în care conturile Skout sunt piratate, iar mesajele spam au fost trimise din conturile lor, ceea ce a determinat Skout să dezactiveze contul Skout.

De ce ți s-a blocat contul Skout?

Mulți utilizatori Skout au raportat că Skout și-a blocat contul fără un motiv aparent și fără niciun avertisment prealabil. Motivul principal pentru care Skout v-a blocat contul este că cineva v-ar fi raportat dintr-un anumit motiv. Motivele pentru care cineva ar putea să vă fi raportat contul sunt:

  • Contul dvs. poate atrage pe cineva în mod suspect, deoarece nu aveți o fotografie de profil, deoarece poate fi văzută ca fiind prea ciudată.
  • Ai trimis mesaje sau ai trimis niște poze care au fost considerate nepotrivite.
  • Dacă ai făcut o declarație extrem de jignitoare față de altcineva, există șanse mari să raportezi.
  • Contul dvs. va fi blocat dacă ați folosit o aplicație terță parte pentru a pirata sau modifica ceva în aplicația Skout.

Când Skout vă blochează contul, vă marchează adresa IP. Chiar dacă reinstalați aplicația sau faceți conturi noi, nu vă puteți conecta la Skout folosind telefonul care a fost restricționat. Utilizatorii Skout se plâng frecvent de acest lucru și, odată ce contul dvs. a fost blocat, este aproape imposibil să îl deblocați.

De ce îți șterge Skout contul?

Skout a devenit celebru printre adolescenți și publicul tânăr. Dar Skout are niște politici stricte pentru a proteja confidențialitatea utilizatorilor săi. Aplicația Skout folosită pe scară largă pentru întâlniri și întâlniri cu oameni blochează ocazional utilizatorii și le șterge conturile pentru comportament neadecvat pe platformă sau ați folosit unele instrumente terțe pentru a pirata contul Skout al cuiva.

  Cum să ascundeți subreddit-urile din r/all

Cum să fii deblocat pe Skout?

Dacă cineva te-a blocat pe Skout din orice motiv sau pentru a încheia conversația cu tine, nu poți să-ți deblochezi contul. Dar numai utilizatorul care ți-a blocat contul te poate debloca pe Skout. Deci, dacă ați blocat pe cineva mai devreme, urmați pașii de mai jos pentru a debloca acel cont în aplicația Skout.

Notă: Asigurați-vă că sunteți conectat la contul dvs. Skout.

1. Deschideți aplicația Skout pe dispozitivul dvs.

2. Atingeți pictograma profilului din colțul din stânga sus, așa cum este ilustrat mai jos.

3. Apăsați pe Setări.

4. Acum, apăsați pe opțiunea Utilizatori blocați.

5. Selectați din listă utilizatorul dorit pe care doriți să-l deblocați.

6. Apoi, apăsați pe opțiunea Deblocare din colțul din dreapta sus.

7. Din nou, apăsați pe Deblocare din fereastra pop-up pentru a confirma procesul de deblocare.

Cum să recuperez contul Skout blocat pe iPhone?

Nu există o modalitate directă de a vă recupera contul blocat pe iPhone. Trebuie să contactați personalul de asistență la adresa de e-mail de asistență: [email protected] Înainte de a contacta echipa de asistență, puteți încerca alte metode:

Notă: Aceste metode pot sau nu funcționa pentru dvs.

  • Ștergeți memoria cache a aplicației Skout
  • Reinstalați aplicația Skout
  • Încercați să creați un cont nou folosind o adresă de e-mail diferită și un dispozitiv diferit
  • Schimbați codul UIN al telefonului (Acest lucru se poate face doar prin piratarea telefonului)

Cum îți recuperezi contul Skout?

Când ați blocat contul Skout, aceștia vă marchează adresa IP. Chiar dacă reinstalați aplicațiile sau faceți conturi noi, nu vă puteți conecta la Skout folosind telefonul care a fost restricționat. După ce Skout v-a blocat sau șters contul, este foarte dificil sau aproape imposibil să fiți deblocat pe Skout sau să recuperați contul Skout. Una dintre singurele moduri posibile de recuperare este să contactați personalul de asistență la [email protected]

Cum îți recuperezi contul Skout?

Dacă contul dvs. nu este blocat și doriți să recuperați contul Skout, trebuie să vă conectați la aplicația Skout de pe dispozitiv. Urmați pașii de mai jos pentru a vă reseta parola Skout și pentru a o recupera:

  Cum să adăugați un site web la apelarea rapidă în Firefox

1. Deschideți aplicația Skout pe mobil.

2. Atingeți pictograma E-mail, așa cum se arată mai jos.

Notă: De asemenea, puteți alege orice altă opțiune de conectare pe care doriți să o selectați.

3. Acum, apăsați pe opțiunea Conectați-vă cu e-mail.

4. Apăsați pe Ați uitat parola?

5. Introduceți e-mailul înregistrat în Skout și apăsați pe Resetare parolă.

6. Acum, căutați e-mailul Skout care conține un link de resetare a parolei și apăsați pe linkul furnizat.

7. Pe site-ul de resetare a parolei, introduceți și reintroduceți noua parolă dorită și apăsați pe Set my password.

Notă: asigurați-vă că ambele parole sunt exact aceleași.

8. Deschideți din nou aplicația Skout și conectați-vă cu ID-ul de e-mail și noua parolă.

Cum să știi dacă cineva te-a blocat pe Skout?

Este dificil să știi când ți-a blocat contul Skout de cineva. Skout nu vă arată nicio notificare și nu vă anunță dacă cineva v-a blocat pe Skout. Dar poți afla dacă cineva te blochează pe Skout, deoarece nu vei putea să îi trimiți mesaje sau să-i vezi profilul, deoarece nu va apărea în agenda ta sau în lista de mesaje. Ei nu te mai pot vedea ca urmare, dar te pot debloca în viitor dacă se răzgândesc.

Există vreun serviciu pentru clienți Skout?

The Meet Group, Inc. este proprietarul și operatorul Skout. Dacă doriți să contactați sau să contactați Skout cu întrebările și sugestiile dvs., le puteți trimite prin e-mail la [email protected] De asemenea, îi puteți contacta la numărul de serviciu clienți: (215) 862-1162.

***

Așadar, sperăm că ați înțeles cum să recuperați contul Skout blocat cu pașii detaliați în ajutor. Ne puteți transmite orice întrebări despre acest articol sau sugestii despre orice alt subiect despre care doriți să facem un articol. Trimite-le în secțiunea de comentarii de mai jos pentru ca noi să știm.