12/05/2022

Cum să ștergeți istoricul apelurilor Instagram

Inițial, Instagram nu a avut niciodată o funcție de chat. Era doar o platformă în care utilizatorii își puteau partaja fotografiile și videoclipurile lumii, iar alți utilizatori își puteau partaja postările, ca și alții; si daca doriti, comentati si la ele. Dar pe măsură ce Instagram a început să crească, a fost introdusă funcția de chat, iar în curând și funcția de apel a fost încorporată în platformă, incluzând atât apelurile video, cât și apelurile vocale. Și aceste apeluri au fost făcute prin internet. Aceste modificări au făcut din Instagram o aplicație de mesagerie care este acum disponibilă pentru toate dispozitivele de pe tot globul. Folosind funcția de chat și apel Instagram, vă puteți conecta cu orice utilizator Instagram; nu contează unde se află ei în întreaga lume. Aveți nevoie doar de acces la internet pe dispozitivul dvs. pentru ca astfel de funcții să funcționeze. Dacă vreți vreodată să vă ștergeți istoricul de chat sau istoricul apelurilor de pe contul dvs. de Instagram, îl puteți șterge cu ușurință. Dar dacă întâmpinați dificultăți în a-l șterge și căutați puțin ajutor, acest articol vă va ajuta. Vă va ghida în pași despre cum să vedeți istoricul apelurilor Instagram și să ștergeți istoricul apelurilor Instagram. De asemenea, veți afla cum puteți șterge istoricul apelurilor video din chatul Instagram și cum puteți șterge apelurile pe IG fără efort.

Cuprins

Cum să ștergeți istoricul apelurilor Instagram

Acum aveți multe mai multe funcții pe IG, cum ar fi modul dispariție, care vă permite să ștergeți chat-urile și istoricul apelurilor din ambele părți, de îndată ce ambii utilizatori din chat l-au văzut sau citit. Modul Vanish este limitat doar la un chat de la persoană la persoană și nu este disponibil în chaturile de grup. Citiți acest articol până la sfârșit pentru a afla pașii care demonstrează cum să ștergeți istoricul apelurilor Instagram într-o manieră detaliată folosind imaginile pentru o mai bună înțelegere.

Puteți vedea istoricul apelurilor Instagram?

Da, puteți vedea istoricul apelurilor Instagram.

  • Puteți vedea istoricul apelurilor IG făcut cu un utilizator individual și, de asemenea, puteți vedea istoricul apelurilor fiecărui utilizator cu care ați avut conversații.
  • Pentru a vedea istoricul personal al apelurilor, accesați secțiunea de chat din aplicația Instagram și selectați chatul. Apoi, atingeți-l pentru a găsi tot istoricul apelurilor, inclusiv apelurile video și vocale și chaturile.
  • Pentru a vedea tot istoricul apelurilor, navigați la secțiunea de chat. De acolo, accesați secțiunea de apeluri pentru a vedea istoricul apelurilor dvs. Instagram cu fiecare utilizator.

Pașii detaliați despre cum să vedeți istoricul apelurilor Instagram pot fi găsiți în subtitlul enumerat mai târziu în acest articol.

Puteți șterge apelurile pe IG?

Da, puteți șterge apelurile pe IG. La fel ca mesajele, le puteți anula prin chat, dar nu există o astfel de opțiune pentru apelurile video sau vocale. Dacă încercați să vă ștergeți chatul, acesta va șterge apelurile efectuate către utilizator, dar va șterge și toate mesajele, imaginile și videoclipurile pe care le-ați trimis sau primit de la utilizator. Apoi, pentru a șterge apelurile de pe Instagram, puteți merge la secțiunea de apeluri și puteți șterge individual fiecare apel; sau puteți activa modul de dispariție pe acele chat-uri din care doriți să fie șters tot istoricul de chat și apeluri, deoarece acestea sunt vizualizate din ambele părți. Acum știi dacă poți șterge sau nu apeluri pe IG.

  Îți poți da seama dacă cineva te-a dezactivat pe Instagram? Nu!

Cum să vezi istoricul apelurilor Instagram?

Pentru a vedea istoricul apelurilor Instagram, urmați acești pași:

1. Lansați aplicația Instagram pe dvs Android și iOS dispozitive.

2. Apăsați pe mesager pictograma din colțul din dreapta sus al ecranului.

3. Atingeți pictograma apelului video din partea de sus a ecranului pentru a vedea istoricul apelurilor Instagram.

Acesta este modul în care puteți vedea istoricul apelurilor IG.

Cum să ștergi istoricul apelurilor Instagram? Cum ștergi istoricul apelurilor de pe Instagram?

Pentru a ști cum să ștergeți istoricul apelurilor Instagram, urmați acești pași:

1. Deschideți aplicația Instagram pe telefon.

2. Atingeți pictograma messenger > pictograma apel video din colțul din dreapta sus al ecranului.

3. Atingeți și mențineți apăsat istoricul apelurilor pe care doriți să îl ștergeți.

4. Apăsați pe Ștergere din meniul pop-up pentru a șterge istoricul apelurilor.

Iată cum puteți șterge istoricul apelurilor IG.

Cum să ștergeți Istoricul apelurilor Instagram pe Android?

Pentru a șterge istoricul apelurilor Instagram pe un dispozitiv Android, urmați acești pași:

1. Deschideți aplicația Instagram pe telefon și apăsați pe mesager pictograma.

2. Atingeți pictograma apel video.

3. Țineți apăsat pe istoricul apelurilor dorite.

4. În cele din urmă, apăsați pe Ștergere pentru a șterge istoricul apelurilor.

Acesta este modul în care puteți șterge istoricul apelurilor Insta pe Android.

Cum să ștergi istoricul apelurilor Instagram de ambele părți?

Pentru a șterge istoricul apelurilor Instagram de ambele părți, trebuie să activați modul de dispariție pe toate acele chat-uri. Și pentru a activa modul dispariție, urmați acești pași:

1. Lansați aplicația Instagram pe telefon.

2. Apăsați pe mesager pictograma din colțul din dreapta sus al ecranului.

  Cum să faci Instagram privat

3A. Selectați chat-ul dorit și glisați în sus în chat pentru a activa modul de dispariție.

3B. Atingeți numele de utilizator al utilizatorului din partea de sus și activați comutatorul pentru opțiunea mod Vanish.

Acesta este modul în care puteți șterge istoricul apelurilor Instagram din ambele părți.

Cum să ștergi istoricul apelurilor video din Instagram Chat?

Urmați pașii menționați mai sus pentru a șterge istoricul apelurilor video din chatul IG.

***

Sperăm că ați învățat cum să ștergeți istoricul apelurilor Instagram. Nu ezitați să ne contactați cu întrebările și sugestiile dvs. prin secțiunea de comentarii de mai jos. De asemenea, spuneți-ne despre ce doriți să învățați în continuare.

x