11/29/2023

8 instrumente gratuite pentru a converti JPG în PNG

Ați încercat vreodată să convertiți JPG în PNG folosind Paint? Dacă da, atunci știi problemele de a-l folosi. Deci, cum se convertesc jpg în png?

Nu este foarte distractiv să utilizați Paint pentru a converti fișierele, deoarece necesită resalvarea lor într-o altă formă și alte elemente. Este descurajantă, iar dacă cineva nu este prea conștient de ceea ce face, poate încurca lucrurile.

Pentru a salva sau a exporta imagini într-un alt format, este esențial să țineți cont de potențialele modificări, utilitate și tip de conținut grafic. Mulți oameni convertesc Joint Photographic Expert Group (JPG) fotocopie, unghi, statuie, portret, imagini, fotografie, model, pictograme, ilustrație, replică, reflecție etc., în Portable Network Graphics (PNG).

JPG este formatul de imagine folosit pentru postarea pe site-uri web și e-mailuri care necesită timp minim de încărcare. Aceste imagini sunt comprimate, economisind lățimea de bandă pentru public. În schimb, PNG este formatul de imagine care conține imagini raster sau bitmap luate din format GIF. Ele pot afișa cu ușurință fundaluri transparente.

Am rezumat o listă de instrumente pentru a converti imagini JPG în imagini PNG cu câteva clicuri.

Online-Convertire

Online-Convertire este un instrument online care poate converti cu ușurință orice imagine sau videoclip în alte formate. Există mai multe instrumente în Online-Convert, cum ar fi instrumentele de captură de ecran online, comprimarea fișierelor de imagine, comprimarea fișierelor de document, conversia cu OCR, comprimarea fișierelor video, convertor CAD, convertor eBook, convertor audio etc.

  Cum să setați starea de spirit a unei camere cu iluminare inteligentă

Pentru a converti JPG în PNG cu Online-Convert, utilizatorii trebuie să aleagă fișierul JPG din Google Drive, Dropbox sau Introduceți URL, faceți clic pe Start și descărcați formatul PNG.

Soda PDF

Soda PDF este un alt instrument popular care este folosit în principal pentru conversiile PDF, comprimarea fișierelor, semnarea documentelor etc. Dar are și un convertor puternic JPG în PNG. Puteți realiza acest lucru cu câteva clicuri. Utilizatorii pot încărca imaginile JPG în convertor din Dropbox sau Google Drive.

Instrumentul va converti imaginea în format PNG și va actualiza utilizatorii, care pot descărca imaginea sau o pot trimite prin e-mail printr-un link (care va funcționa timp de 24 de ore).

XConvert

XConvert este un instrument de conversie online folosit pentru a îmbina imagini în PDF, comprima imagini, redimensiona imagini, comprima videoclipuri etc. Conține instrumente de tăiere, instrumente de comprimare, instrumente de decupare, taxe de numărare a cuvintelor, instrumente de redimensionare, decodare, instrumente de îmbinare, codare, instrumente pentru meme , convertiți instrumente etc.

Utilizatorii pot încărca fișierul JPG de orice calitate și dimensiune din sistem, Google Drive sau Dropbox, pot începe conversia și pot descărca fișierul PNG.

JPG2PNG

Un alt instrument online gratuit care este folosit pentru conversia JPG în PNG este JPG2PNG. Instrumentul poate converti imaginile de până la 50 MB. Doar încărcați fișierele JPG (până la 20) și începeți conversiile. Odată terminat, utilizatorul poate descărca fișierul PNG. Este ușor de utilizat și necesită câteva clicuri pentru a converti fișierele.

Software-ul NCH

Software-ul NCH oferă o multitudine de software de editare, instrumente video, software utilitare, software de afaceri, înregistrare de sunet, software pentru webcam, convertor de imagini, software pentru carnet de cecuri, editori video și lista poate continua. Cu ajutorul unui convertor de imagini, utilizatorii pot converti RAW, PNG, JPG, PDF, GIF, HEIC etc. in orice alt format. Utilizatorii pot selecta formatul, pot descărca convertorul pentru Windows, pot încărca fișierul și pot lăsa instrumentul să facă treaba. Odată terminat, utilizatorii pot descărca formatul de imagine PNG.

  Cum să activezi Cricket pe telefon

FreeConvert.com

Așa cum sugerează și numele, FreeConvert.com oferă instrumente de conversie, cum ar fi cărți electronice, documente, audio, imagini video, vector, arhivă, muzică, etc. Utilizatorii pot, de asemenea, să comprima fișiere, să decupeze sau să decupeze videoclipuri și să-l folosească pentru alte formate. Pentru a converti JPG în PNG, utilizatorii trebuie să încarce imaginea JPG de pe dispozitiv, Dropbox, Google Device sau URL, să faceți clic pe „Convertire în PNG” și să descărcați fișierul PNG.

VistaCreate

VistaCreate ajută la transformarea PNG în JPG, TIFF etc., cu o funcție simplă de glisare și plasare. Vine cu mai multe instrumente pentru a crea conținut în câteva minute, cum ar fi Square Video Post, YouTube Thumbnails, Instagram Story, Instagram Post, Video Full HD etc. Încărcați convertorul de imagini VistaCreate, alegeți formatul, faceți clic pe convertiți și descărcați imaginea PNG.

Zamzar

Una dintre celebrele conversii de fișiere online este Zamzar, care oferă mai multe convertoare audio, convertoare de imagine, convertoare de documente, convertoare video și altele. Acest popular instrument de conversie convertește fișierele în diferite formate cu câteva clicuri simple. Încărcați fișierul, selectați formatul, faceți clic pe converti acum și descărcați fișierul PNG.

Concluzie 👩‍🏫

Acum sunteți familiarizat cu instrumentele pe care le puteți utiliza pentru a converti imaginile din JPG în PNG, păstrându-le în același timp calitatea. Este mai ușor pentru utilizatori să convertească fișierele fără a edita sau a face modificări.

Dacă doriți să aflați mai multe despre conversia imaginilor, citiți –

x