06/26/2022

Cum să restabiliți o miniatură ștearsă din pagina filă nouă din Chrome


Pagina filă nouă a Chrome include o apelare rapidă; are miniaturi ale site-urilor dvs. vizitate frecvent și puteți face clic pe o miniatură pentru a deschide instantaneu site-ul. Pe baza istoricului dvs. de navigare, puteți salva până la opt site-uri web diferite ca acesta. Este o caracteristică excepțional de utilă și majoritatea browserelor au o funcționalitate de apelare rapidă. Atât pentru Chrome, cât și pentru Firefox, există extensii și suplimente care vă permit să creșteți numărul de miniaturi ale site-ului web care apar pe pagina cu filă nouă. Acum imaginați-vă pentru o secundă că ștergeți din greșeală o miniatură? Cei mai mulți dintre noi ar crede că va reveni pentru că vom continua să vizităm site-ul, dar, din păcate, nu este cazul în Chrome. Iată ce trebuie să faceți când ștergeți din greșeală o miniatură din pagina Filă nouă și doriți să o recuperați.

S-ar putea să vă aflați într-una din două situații; tocmai ai șters miniatura, dar nu ai făcut nimic altceva. Noua pagină cu filă este încă deschisă. În acest caz, derulați puțin în jos și faceți clic pe opțiunea „Anulați”.

În a doua situație, ceva mai complicată; ați șters o miniatură și ați făcut clic accidental pe alta sau ați făcut ceva (orice) care a forțat pagina să se închidă sau să navigați la o altă pagină. În acest caz, opțiunea de anulare este pierdută. Pentru a restabili miniatura, ștergeți alta și derulați în jos. În loc să faceți clic pe „Anulați”, faceți clic pe „Restaurați tot”.

O scurtă explicație a ceea ce se întâmplă; se pare că atunci când ștergeți o miniatură din apelarea rapidă, Chrome o listează pe lista neagră. În ciuda faptului că site-ul web apare în mod repetat în istoricul dvs. de navigare, miniatura nu se întoarce. Făcând clic pe opțiunea „Restaurați tot”, ștergeți lista neagră, iar Chrome repopulează miniatura pe baza istoricului dvs. de navigare.

  Cum să opriți redirecționările în Chrome