Cum să remediați eroarea Adobe Save for Web în Photoshop

Photoshop salvează fișierele în propriul format, adică PSD-uri, dar acceptă un număr mare de formate de imagine. Poate deschide imagini în aceste formate și, de asemenea, poate exporta o imagine/fișier în alte formate decât PSD. Poate, de exemplu, să salveze un fișier în formate utilizate în mod normal în pagini web precum JPG și PNG.

Adobe Save for Web Error

Adobe Save for Web Error

Formatele, cunoscute ca formate web, nu sunt listate în caseta de dialog Salvare pentru un fișier Photoshop. În schimb, trebuie să parcurgeți caseta de dialog Salvare pentru web. Este îngropat sub opțiunea Export și este o opțiune veche/moștenită pe care mulți utilizatori încă o folosesc. Puteți ajunge la el mai repede cu ajutorul comenzii rapide de la tastatură Ctrl+Alt+Shift+S.

Dacă încercați să salvați o imagine pentru web, dar primiți o eroare, încercați soluțiile de mai jos.

Căutați o alternativă pentru Photoshop? Incearca astea.

CORECT: Salvați pentru eroare web (Photoshop)

1. Salvați ca JPEG/PNG

Dacă utilizați o versiune mai nouă de Photoshop, nu trebuie să utilizați opțiunea Salvare pentru Web. Este depreciat. În schimb, puteți utiliza opțiunea Salvare ca.

Deschideți fișierul Photoshop.
Accesați Fișier> Salvare ca.
Deschideți meniul derulant Salvare ca tip și selectați JPEG.
Faceți clic pe Salvare.

CORECT: Salvați pentru eroare web (Photoshop)

2. Resetați preferințele Photoshop

Photoshop permite utilizatorilor să modifice tot felul de setări din aplicație. Setările sunt salvate într-un profil de utilizator, dar profilul poate fi corupt, cauzând probleme cu funcția Salvare pentru web. Puteți reseta preferințele Photoshop, urmați acești pași.

  Cum să împărțiți în diagonală o celulă în MS Word

Închideți Photoshop.
Atingeți și mențineți apăsată comanda rapidă de la tastatură Alt+Control+Shift și deschideți Photoshop.
Photoshop se va deschide cu resetarea preferințelor.

3. Reporniți Photoshop cu un nou disc Scratch

Dacă discul scratch al Photoshop este plin, este posibil să nu poată salva o imagine pentru web. Puteți crea un nou disc scratch din mers și apoi salvați imaginea.

Închideți fișierul Photoshop.
Apăsați și mențineți apăsate tastele Ctrl+Alt și deschideți Photoshop.
Utilizați opțiunea File>Open pentru a deschide fișierul pe care doriți să îl salvați.
Atingeți opțiunea Ctrl+Alt+Shift+S pentru a salva fișierul ca imagine web.

Concluzie

Opțiunea Salvare ca web este mai mult sau mai puțin la sfârșitul duratei sale de viață. Puteți salva cu ușurință un fișier PSD ca PNG, JPG, GIF etc. și puteți încorpora profilul de culoare în acest proces. Fișierul nu poate fi redimensionat atunci când este salvat într-un format diferit, așa că nu este o replică exactă a caracteristicii. Cu siguranță lipsesc unele opțiuni și va trebui să editați fișierul după ce a fost salvat sau înainte.