Cum să răspunzi cu o apăsare înapoi în Mesaje pe iPhone și iPad

iMessage este una dintre cele mai mari blocări pentru proprietarii de iPhone și iPad-uri, iar Apple știe asta. Asta pentru că este destul de grozav, dar există funcții pe care s-ar putea să nu le folosești la maxim. Tapback-urile sunt una – iată cum să le folosiți.

De fapt, s-ar putea să nu fi auzit niciodată de un Tapback, parțial pentru că Apple nu a făcut o treabă grozavă de a prezenta caracteristica. Este aproape invizibil pentru oricine nu știe unde să-l găsească, iar acest lucru nu este propice pentru descoperirea caracteristicilor organice.

De asemenea, este o adevărată rușine, deoarece, la fel ca funcții similare care permit „aprecierea” mesajelor și altele pe rețelele de socializare, puteți folosi un Tapback pentru a oferi un răspuns rapid la un mesaj fără a fi nevoie să tastați unul sau chiar să trimiteți un mesaj. mesaj deloc. Dacă tot ce vrei să faci este să trimiți unul dintre cele șase răspunsuri rapide, un Tapback este chiar în strada ta.

Aceste șase răspunsuri includ o inimă, un degetul mare în sus, un degetul mare în jos, o pereche de semne de exclamare, un semn de întrebare și un „HaHa” pentru când ceva te distrează.

Deci, acum că știți care sunt opțiunile și ce este un Tapback, iată cum să le utilizați.

Cum să utilizați un Tapback pe iPhone și iPad

Pentru a utiliza un Tapback, deschideți aplicația Mesaje și găsiți mesajul la care doriți să răspundeți. Odată localizat, atingeți și mențineți apăsată bula albastră.

  Cum să faceți monetizarea datelor în mod corect

Veți vedea acum o nouă bulă care apare cu cele șase opțiuni pe care tocmai le-am menționat. Atingeți-l pe cel pe care doriți să îl utilizați, iar iMessage îl trimite expeditorului mesajului original. În loc să apară ca un mesaj nou în fir, acesta va apărea într-un colț al mesajului la care este legat Tapback.

Și asta este tot ce este. Este atât de simplu încât acesta poate fi primul ghid pe care l-am scris cu o singură captură de ecran. Este o caracteristică atât de ușor de utilizat, este o parodie pe care mai mulți oameni nu sunt conștienți de ea.

Dacă răspundeți cu un Tapback unei persoane care folosește Android – cu alte cuvinte, dacă mesajele sale au un balon verde în loc de un balon albastru – acea persoană va primi Tapback ca mesaj text.