Cum să răscumpărați un card cadou Xbox One, PlayStation 4 sau Nintendo Switch

Dacă ești un jucător pasionat, există șanse mari să obții un card cadou pentru consola ta de sărbători sau cadou. A putea folosi acel card cadou nu necesită multă muncă, indiferent de platforma ta.

Cardurile cadou oferă familiei tale ceva de împachetat sau de lipit într-un card amuzant. Cardurile cadou sunt disponibile pentru anumite jocuri, conținut descărcabil, multiplayer online sau doar cash pentru fiecare dintre magazinele digitale. Apoi, veți putea folosi acele fonduri ale cardului cadou pentru a cumpăra oricând jocuri și alt conținut.

Cum să valorificați un card cadou Xbox One

Luați o monedă, o agrafă sau o altă bucată de metal pentru a zgâria stratul de pe spatele cardului cadou. Apoi, accesați Xbox One și deschideți Magazinul Microsoft.

Apoi, navigați în jos cu stick-ul din stânga al controlerului și selectați „Valorați un cod”.

Introdu codul din 25 de cifre de pe cardul cadou, apoi selectează „Următorul”.

Asta e! Jocul tău sau alt conținut va începe să se descarce sau fondurile tale vor fi disponibile în contul tău Microsoft Store.

Cum să valorificați un card cadou PlayStation Network

Valorificarea unui card cadou este totuși ușoară ca plăcintă dacă Sony vă face consola. Începeți prin a zgâria stratul de pe spatele cardului cadou. Apoi, porniți PS4 și deschideți PlayStation Store.

Apoi, deplasați-vă în jos în meniul din stânga și selectați „Valorați codurile”.

Introduceți codul din 12 cifre de pe cardul cadou, apoi selectați „Continuați”.

Asta e! Conținutul tău va fi gata pentru descărcare sau fondurile tale vor fi disponibile în contul tău PlayStation Network.

Cum să răscumpărați un card cadou Nintendo eShop

Nintendo Switch este fantastic pentru că îl poți duce oriunde, dar dacă adaugi un card cadou în cont, va trebui să fii într-un loc cu Wi-Fi. Odată gata, puteți zgâria stratul de pe spatele cardului cadou. Apoi, deschideți Nintendo eShop pe Switch.

Apoi, deplasați-vă în jos în meniul din stânga până când ajungeți la „Introduceți codul”.

Introdu codul din 16 cifre de pe cardul cadou, apoi selectează „OK”.

Asta e! Jocul dvs. sau alte conținuturi media vor începe să se descarce sau fondurile dvs. vor fi gata de utilizare în contul dvs. eShop.

Nota editorului: Toate codurile folosite în acest articol sunt false, așa că nu vă pierdeți timpul încercând să le folosiți. ?