12/05/2022

Cum să obțineți un certificat SSL GRATUIT pentru site (HTTPS)?

Securitatea este esențială pentru orice site web pentru a oferi securitate, pentru a construi încrederea vizitatorilor și pentru o mai bună clasare.

Este necesar ca site-ul tranzacțional sau bazat pe apartenență să cripteze datele sensibile de la un client pe un server.

Îmbunătățiți securitatea site-ului dvs. cu certificat SSL/TLS.

HTTPS ar stimula, de asemenea, clasamentul motorului de căutareașa că vă puteți gândi să aveți acest lucru și pentru blogul dvs.

Dacă doriți să implementați un certificat pe site-ul dvs. web fără a cheltui $$$, atunci iată câteva case de autorități de certificare (furnizori SSL) pentru a vă ajuta în acest sens.

Următoarele acronime sunt folosite mai jos.

 • SSL – Secure Socket Layer
 • TLS – Transport Layer Security
 • CDN – Rețea de livrare de conținut
 • DV – Domeniu validat
 • ACME – Mediu de management automat al certificatelor

Dacă sunteți în căutarea unei găzduiri partajate care oferă un certificat SSL gratuit, puteți încerca SiteGround. Dacă vă întrebați de ce SiteGround atunci, următoarele sunt câteva dintre caracteristici.

 • SiteGround operează pe Google Cloud pentru a crea un serviciu de găzduire puternic și superior din punct de vedere tehnic.
 • Cea mai recentă versiune de PHP
 • Asistență clienți de neegalat disponibil 24/7 prin chat, telefon, bilete. Timpul de așteptare este de până la 10 minute, dacă este deloc.
 • O abordare inovatoare a performanței și securității
 • Planurile de găzduire vin cu o mulțime de funcții gratuite și utile
 • SSL gratuit
 • Cloudflare CDN gratuit
 • Migrare gratuită și rapidă a site-ului de la alte gazde
 • Backup și restaurare zilnică automată gratuită

Acum, să aruncăm o privire la următoarele pentru a obține un certificat.

ZeroSSL

Puteți obține certificatul SSL în doar câteva minute cu ZeroSSL. Începeți prin a introduce detaliile necesare, treceți prin procesul de verificare rapidă și BOOM, aveți certificatul SSL gata.

Certificatul SSL generat este 100% gratuit de utilizat și durează 90 de zile, după care vă puteți reînnoi din nou și din nou fără costuri.

Nu doriți să reînnoiți manual certificatul?

Nicio problemă, poți folosi Certbot ZeroSSL pentru a automatiza reînnoirea. Cool, nu-i așa?

ZeroSSL este o autoritate de certificare, astfel încât certificatele sunt emise de ei. Vă puteți gestiona toate certificatele cu tabloul de bord ușor de utilizat. Primești până la 3 certificate GRATUIT. Cu toate acestea, dacă aveți nevoie de mai multe, puteți alege un plan plătit care oferă certificate nelimitate cu multe alte funcții premium.

 • Wildcard și certificat cu mai multe domenii
 • Acces API REST
 • Suport tehnic

De asemenea, oferă o soluție personalizată, așa că discutați cu ei dacă aveți o cerință de afaceri de a emite certificate pentru clienții dvs.

Să criptăm

Să criptăm este un proiect de colaborare cu Linux Foundation și o nouă autoritate de certificare sponsorizată de Mozilla, Akamai, SiteGround, Cisco, Facebook etc., care oferă un Certificat SSL/TLS gratuit.

Acest lucru este excelent pentru a economisi costurile pentru a-l implementa într-un mediu care nu este de producție.

Este automatizat, ceea ce înseamnă că nu trebuie să petreceți timp creând CSR și să îl trimiteți autorității CA pentru a-l semna. Totul se întâmplă în fundal pe serverele dvs. web.

  Cum să utilizați trackpad-ul pe iPhone-uri non-3D Touch

Let’s Encrypt a emis până acum peste un miliard de certificate. Consultați ghidurile pentru implementarea Let’s Encrypt în Apache HTTP sau Nginx.

SSL gratuit

SSL gratuit folosește serverul Let’s Encrypt ACME utilizând validarea domeniului pentru a vă oferi un certificat. Este 100% gratuit, iar certificatele sunt emise în câteva minute.

SSL

SSL.com oferă SSL gratuit la cost zero timp de 90 de zile. Aceasta este o potrivire bună dacă doriți să vă jucați pentru a înțelege cum funcționează SSL sau unele proiecte pe termen scurt.

Obțineți certificatul SSL gratuit emis în câteva minute cu cea mai mare putere și criptare de biți. Toate browserele principale recunosc certificatele emise de SSL.com.

Cloudflare

Cloudflare este CDN & Security Company. Îți fac site-ul mai rapid și mai sigur—Cloudflare alimentează multe site-uri populare, inclusiv Reddit, Yelp, Mozilla, StackOverflow etc.

Recent, Cloudflare a anunțat că SSL universal este gratuit pentru toți utilizatorii. Așa este, chiar dacă sunteți în planul gratuit. Dacă utilizați Cloud Flare și SSL nu este încă activat, atunci iată cum o puteți face rapid.

 • Conectați-vă la Cloudflare
 • Selectați site-ul web pe care doriți să activați SSL
 • Faceți clic pe SSL/TLS din bara de navigare din dreapta
 • Asigurați-vă că este configurat ca „Flexibil” și starea este „CERTIFICAT ACTIV”.

Este posibil să dureze câteva secunde pentru a intra în direct. Puteți verifica accesând site-ul dvs. web cu HTTPS.

Certificatul SSL GRATUIT al Cloudflare este oferit și de mulți furnizori de găzduire care se integrează strâns cu Cloudflare pentru a oferi securitate CDN și web. Un astfel de exemplu este Kinsta pentru hosting premium WordPress.

  Cum să oprești ecranul iPhone-ului să se închidă

30 de zile gratuite

De asemenea, puteți obține 30 de zile de încercare gratuită de la următorii furnizori de certificate.

Sper că cele de mai sus vă vor ajuta să obțineți SSL gratuit pentru site-ul/blogul dvs. Dar dacă doriți să cumpărați un certificat premium pentru afaceri de întreprindere, puteți verifica magazinul SSL.

Ți-a plăcut să citești articolul? Ce zici de împărtășirea cu lumea?

x